QUOTE(IngridaB @ 2010 04 01, 14:22)
Užsidegiau rytoj pasigaminti iš vištienos kepenėlių paštetą.Neseniai skaičiau žurnale receptą ir pamečiau.Nu niekaip nerandu.Žinau,kad pradžioje penkias minutes reikia apkepti kepenėles,tada su blenderiu sumalti.Žinau,kad pilasi šiek tiek degtinės(tik nesupratau dėl ko?) ir kepti lygtai paskui.Bet kokie prieskoniai dedasi?

Gal kas patartumėte?
Su degtine negirdejau,bet su brendziuku daro.
Va Nerytes receptas
As tai sian irgi bandziau pirma karta pati daryt pasteta,bet paprastuti,be laipsniu
1kg kepeneliu,2 morkos,2 svogunai,pipirai,druska,petrazoles,pokiukas sviesto ir pieno apie 1/3 stiklines.Morkas ir svogunus pakepinau ,imeciau kepeneles,visus prieskoniu,kelis lauro lapus,uzdengiau ir troskinau apie 20min.Tada viska i blenderi(be lauro lapu) su sviestu ir pienuku,ir ragauji ar netruksta kokiu prieskoniu.Laukiu,kol sustings,bet ir nesustinges skanu buvo