Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Spragtukas

O as dar tikejausi, kad tai tik del to, kad daug vaiku ir nauja aukletoja ax.gif , bet jei jau taip vadina vaikus, tada jau liudna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2009 09 11, 10:33)
aš irgi manyčiau jei tai kartojasi ne vieną kartą reiktų kažką daryt  g.gif
pati tai negirdėjau tokių kreipinių, ne toj grupėj esame

siandien jau buvo kita aukletoja, tai labai super, aisku, bet sake ji tik padeda, ir dar pries tai viena buvo irgi faina, o ta baisioji yra pagrindine, nu ziuresim kaip seksis pirmadieni pokalbis su direktore g.gif
Atsakyti
Lauksim pirmadienio ir naujienu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maliutka @ 2009 09 11, 16:29)
siandien jau buvo kita aukletoja, tai labai super, aisku, bet sake ji tik padeda, ir dar pries tai viena buvo irgi faina, o ta baisioji yra pagrindine, nu ziuresim kaip seksis pirmadieni pokalbis su direktore g.gif

kokios zinios? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepaxxx @ 2009 09 15, 16:57)
kokios zinios? smile.gif

su direktore nekalbejau, bet pati aukletoja kazkaip labai staigiai pasikeite, nezinau kodel, gal apsiprato, nes su vaikais daug meiliau bendrauja, o gal tik prie mano akiu, gal cia pasiskaite, nes zinau kad jos megsta cia pasiskaityt, kol kas nieko nedarysiu ziuresiu kaip seksis maniskei, nes baisu kad paskui vaikui neatsilieptu unsure.gif
Atsakyti
na stebėčiausi, jei čia neskaitytų rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,

as irgi savo dukryte nuo rugsejo 7 vedu i drugeliu grupe, kadangi su darzeliu susiduriau pirma karta tai neturiu su kuo palyginti, bet tiesa sakant pirmos dienos man kele daug nerimo - vaiku daug, aukletoja blaskosi, nesusitvarko, kazkoks chaosas. maniske siaip labai megsta vaiku kolektyvus, bet kur susiranda draugu, greitai pritampa, galvojau su darzeliu problemu nebus, bet kol kas einam su asarom verysad.gif
o gal jus zinot kiek aukletoju turi priziureti 20 vaiku, kiek klausinejau kituose darzeliuose vienoj grupej buna dvi aukletojos ir seimininke, o pas mus tik viena aukletoja ir seimininke.
as dukra palieku kelioms valandoms, o po to aukle ateina jos paimti, kiekviena diena ilgindavom laika. viena diena aukle atejo paimti kai buvo pietu metas, tai maniske baisiausiai apsiverke, nes visi vaikai ejo valgyti, o jai valgyti niekas nedave, nes nebuvo uzsakyta. as uz darzeli tai moku kaip uz pilna diena ir manes niekas neperspejo, kad reikia "uzsakyti" vaikui pietus jeigu jis buna ne visa diena. as suprantu, kad taupo ir nenori maisto metyti, bet negi sunku papildoma lekste sriubos suorganizuoti? o gal cia visuose darzuose tokia tvarka?
direktore minejo, kad rugsejo pabaigoj bus tevu susirinkimas, labai laukiu kada jis bus, nes man kyla daug visokiu klausimu nes su vaiku darzeliu susiduriu pirma karta ir tikrai nesitikejau, kad cia bus "siltnamio salygos", bet kazkaip neramu man...
Atsakyti
QUOTE(joriukas @ 2009 09 16, 17:05)
as uz darzeli tai moku kaip uz pilna diena ir manes niekas neperspejo, kad reikia "uzsakyti" vaikui pietus jeigu jis buna ne visa diena.

as kaip suprantu jus uz tas dienas nemokesit, nes vaikas kol kas pratinasi ir nevalgo, o aukletojas reikia perspeti nes jos nezino kada jau paliksit ilgiau, nuo tada jau ir skaiciuosis dienos, man taip atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(joriukas @ 2009 09 16, 17:05)
sveikos,

as irgi savo dukryte nuo rugsejo 7 vedu i drugeliu grupe, kadangi su darzeliu susiduriau pirma karta tai neturiu su kuo palyginti, bet tiesa sakant pirmos dienos man kele daug nerimo - vaiku daug, aukletoja blaskosi, nesusitvarko, kazkoks chaosas. maniske siaip labai megsta vaiku kolektyvus, bet kur susiranda draugu, greitai pritampa, galvojau su darzeliu problemu nebus, bet kol kas einam su asarom verysad.gif
o gal jus zinot kiek aukletoju turi priziureti 20 vaiku, kiek klausinejau kituose darzeliuose vienoj grupej buna dvi aukletojos ir seimininke, o pas mus tik viena aukletoja ir seimininke.
as dukra palieku kelioms valandoms, o po to aukle ateina jos paimti, kiekviena diena ilgindavom laika. viena diena aukle atejo paimti kai buvo pietu metas, tai maniske baisiausiai apsiverke, nes visi vaikai ejo valgyti, o jai valgyti niekas nedave, nes nebuvo uzsakyta. as uz darzeli tai moku kaip uz pilna diena ir manes niekas neperspejo, kad reikia "uzsakyti" vaikui pietus jeigu jis buna ne visa diena. as suprantu, kad taupo ir nenori maisto metyti, bet negi sunku papildoma lekste sriubos suorganizuoti? o gal cia visuose darzuose tokia tvarka?
direktore minejo, kad rugsejo pabaigoj bus tevu susirinkimas, labai laukiu kada jis bus, nes man kyla daug visokiu klausimu nes su vaiku darzeliu susiduriu pirma karta ir tikrai nesitikejau, kad cia bus "siltnamio salygos", bet kazkaip neramu man...

Sveika,mes irgi greit pradesim lankyti si darzeli,mane direktore uztikrino kad ta laika kol pratinasi vaikas,nevalgo pietu ir nemiega uz tas dienas moketi nereikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tigra_111 @ 2009 09 03, 17:11)
Sveiki  4u.gif

Mes siandiena pradejom lankyti si darzeli, meskiuku grupe  thumbup.gif Pakoklkas patenkinta ir aukletojomis ir aplinka  unsure.gif Dukrytej labai patiko, nenorejo net namo grizti, nes jau draugiu susirado  biggrin.gif

Sveiki 4u.gif na va kaip smagu girdeti smile.gif mes nuo rugsejo 22d irgi pradesim lankyti sia grupe,tikiuosi taippat viskas gerai bus blush2.gif
Atsakyti
ar lankantys Spragtuką turit sutartis su darželiu? ar aš čia viena neturiu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vijolė: 24 rugsėjo 2009 - 12:21
neturim mastau.gif
Atsakyti
Sveikutes visos mamytės. Mano dukrytė nuo rugsėjo 21 d.pradėjo lankyti "Meskučių" grupę, o šiandien mes jau likom namuose, nes temperatūra 38, 5 ir sloga ir kosulys. Žodžiu, visa puokštė... verysad.gif Tačiau, to reikėjo ir tikėtis. Man pasirodė labai keista, kada auklėtojos pasakė, kad vaikamas valgant nededami seilinukai, o kai jie apsipila, papraščiausiai perrengiami. Tai radau savo mergina šlapią, nurengtą, tai ko dar tikėtis, jei neligos. Aišku ir oras nelepina - vėjuota, žvarbu, bet kažkaip nesitikėjau, kad teks po trijų dienų darželio lankymo jau iš karto gydytis ligas... Liūdna... Labai laukiu tėvelių susirinkimo, nes tikrai reikia visiems susirinkti ir aptarti daugybę dalykų. Šiaip "Meškučių" ir auklėtoja ir šeimininkutė pasirodė labai malonios ir dirbančios atsidavusiai savo darbą. O kaip bus toliau - pamatysim. smile.gif Būtu labai malonu pabendaruti su kitom mamytėm, kurių vaikučiai keliauja į "Meškučius" rolleyes.gif
Atsakyti