Mano mergaite sio darzelio "drugeliu" grupe lanko jau trys dienos, kas del jos tai viskas gerai, kol kas pasilieka be asaru, bet buna tik po kelias valandas. kas labai nustebino viena aukletoja Angele liepe kartu su vaiku pasilikti kuo ilgiau nes mat ji su visais nesusitvarko

as suprantu kad vaikuciu daug, bet kaip vaikas pripras jei tevai bus visa laika salia
dar man ji nepatiko nes viena labai judru berniuka isvadino nenormaliu

ir atseit jo mama taip pat tokia pat nes su vaiku jos nesusitvarko

maza to siandien pasiemus dukra is darzelio po keliu valandu aukletoja pareiske kad mano mergaite nesveika

nes ji nesupranta kad cia yra ju zaidimu aisktele o i kitas eiti negalima, kaip vaikas eidamas i darzeli trecia diena ir budamas nepilnai 3metu gali toki dalyka suvokti. taip pat ji nesveika nes nesugeba atsiliepti kai ja saukia, sakau negali but

ji visada atsisuka ar ateina saukiama vardu, aukletoja bande irodyti kad as neteisi ir supratau kad tikrai ji neatsiliepia nes ja saukia visai ne jos vardu, tas suprantama kad vaiku daug ir susipainioja, bet todel vaika vadinti nesveiku yra nenormalu
skundesi ta pati aukletoja kad jai migrena, ir jai cia labai blogai, kad su vaikais nesusitvarko, nenoriu jos teisti dirba neseniai ji tame darzelyje, bet kokia bebutu nemanau kad gali vaikus vadinti nenormaliais ar nesveikais, arba as jau paranojike ir man vaidenasi. tikiuosi laikui begant viskas susitvarkys. jei yra daugiau lankanciu sia grupe parasykit savo nuomuone, gal cia tik man vienai taip pasirode
sorry kad taip issipleciau