Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Spragtukas

man rodos nereikia taip labai karščiuotis, labai retas atvejis kai pripranta be ašarų, na ko norėt juk pirmąkart atplėšiamas nuo mamos ar kitų artimųjų kuriuos dažnai matė unsure.gif
Mamai reik stiprybės ne mažiau nei vaikui 4u.gif
Atsakyti
Su dukrele buvo viskas gerai. Tik vasarai pasikeiitus aukletojoms jos vaika sugadino. Ir mano mergaite buvo ne viena. Ir kiti tevai sake, dar atsirado problemu.

O del visciuku, mes isejom. Gal ir isranki esu, bet kikekviena mama savo vaikui nori kuo geresnio. O kada seimininke vadovauja daugiau, o aukletoja stovi ir tyli, tai sorry.
Papildyta:
Kad vaikas verks, tai as zinau. Bet kaip matai, kad net "dantis" nekalbina, tai vaikas vers iki tol kol uzmigs be jegu ant kokio kilimo. Man toks budas yra nepriimtinas.
As gi isreikalavau kazkiek pabuti su juo. Ir isejau veliau valandai. Tai ka - verke maziau. Taip dar savaie dvi ir butu viskas ok. Bet cia gi kaip kalejime - negalima i pasimatyma eiti.

Visos mano drauges, kas turi mazu vaiku, pratino vaika prie darzelio eidami kartu. Ir asaru buvo maziau, ir mama proga susipazinti su aukletojom. O taip, ka as zinau, kam as palieku savo vaika. Pirma diena net aukletojos nemaciau. Pareigos pasisikirste taip, kad seimininke vadovauja smile.gif

Atsakyti
[quote=Anna.a,2009 09 04, 15:46]

O del visciuku, mes isejom. Gal ir isranki esu, bet kikekviena mama savo vaikui nori kuo geresnio. O kada seimininke vadovauja daugiau, o aukletoja stovi ir tyli, tai sorry.

Sekmes kitame darzelyje smile.gif
Atsakyti
dukrai 1 ir 10 men, mes jau savaite lankomes Visciuku grupej, pirmas 2 dienas paverke, bet ir ant ranku buvo paimta dukra, ir nuraminta, jau dvi dienas buvom pasilike dienos miegui
aukles man normalios, gal kiek per grieztos atrodo, bet su vaikais susitvarko gerai, nesiusiukina daug tai tiesa, bet ar to reikia?
kad neleido pasilikt man- tai paaiskino nes kiti vaikai iskart irgi pradeda mamos ieskot.. gal.. be asaru manau niekam neapsejo, bet gi pripranta. o kuo daugiau kartu su vaiku verksit, tuo daugiau ir vaikas verks.
Atsakyti
QUOTE(Kaa @ 2009 09 06, 09:22)
kad neleido pasilikt man- tai paaiskino nes kiti vaikai iskart irgi pradeda mamos ieskot.. gal.. be asaru manau niekam neapsejo, bet gi pripranta. o kuo daugiau kartu su vaiku verksit, tuo daugiau ir vaikas verks.

Pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano mergaite sio darzelio "drugeliu" grupe lanko jau trys dienos, kas del jos tai viskas gerai, kol kas pasilieka be asaru, bet buna tik po kelias valandas. kas labai nustebino viena aukletoja Angele liepe kartu su vaiku pasilikti kuo ilgiau nes mat ji su visais nesusitvarko blink.gif as suprantu kad vaikuciu daug, bet kaip vaikas pripras jei tevai bus visa laika salia g.gif
dar man ji nepatiko nes viena labai judru berniuka isvadino nenormaliu blink.gif ir atseit jo mama taip pat tokia pat nes su vaiku jos nesusitvarko doh.gif maza to siandien pasiemus dukra is darzelio po keliu valandu aukletoja pareiske kad mano mergaite nesveika blink.gif nes ji nesupranta kad cia yra ju zaidimu aisktele o i kitas eiti negalima, kaip vaikas eidamas i darzeli trecia diena ir budamas nepilnai 3metu gali toki dalyka suvokti. taip pat ji nesveika nes nesugeba atsiliepti kai ja saukia, sakau negali but schmoll.gif ji visada atsisuka ar ateina saukiama vardu, aukletoja bande irodyti kad as neteisi ir supratau kad tikrai ji neatsiliepia nes ja saukia visai ne jos vardu, tas suprantama kad vaiku daug ir susipainioja, bet todel vaika vadinti nesveiku yra nenormalu doh.gif
skundesi ta pati aukletoja kad jai migrena, ir jai cia labai blogai, kad su vaikais nesusitvarko, nenoriu jos teisti dirba neseniai ji tame darzelyje, bet kokia bebutu nemanau kad gali vaikus vadinti nenormaliais ar nesveikais, arba as jau paranojike ir man vaidenasi. tikiuosi laikui begant viskas susitvarkys. jei yra daugiau lankanciu sia grupe parasykit savo nuomuone, gal cia tik man vienai taip pasirode rolleyes.gif
sorry kad taip issipleciau blush2.gif
Atsakyti
Laba diena, gal kas gali papasakoti apie Žuvelių grupę, kokios auklėtojos?
Eisime nuo rugsėjo 23 d.
Aciū. 4u.gif
Atsakyti
Mes darzeli lankome jau treti metai, siemet esame Drugeliu grupeje, du metus nebuvo jokiu problemu, vaikas net atostogu metu labai norejo i darzeli. Dabar rytais verkia, o vakare negali uzmigt, nes nenori ten eiti verysad.gif . Labai tikiusi, kad situacija pasikeis, ir kad tiek vaikai tiek aukletoja apsipras ir viskas susitvarkys ax.gif . Gal daugiau yra teveliu vedanciu i sia grupe?
Atsakyti
QUOTE(liepaxxx @ 2009 09 10, 14:58)
Mes darzeli lankome jau treti metai, siemet esame Drugeliu grupeje, du metus nebuvo jokiu problemu, vaikas net atostogu metu labai norejo i darzeli. Dabar rytais verkia, o vakare negali uzmigt, nes nenori ten eiti verysad.gif . Labai tikiusi, kad situacija pasikeis, ir kad tiek vaikai tiek aukletoja apsipras ir viskas susitvarkys ax.gif . Gal daugiau yra teveliu vedanciu i sia grupe?

vedu ir as savo mergaite, bet kuo toliau tuo labiau man aukletoja viena nepatinka, kaip ji su vaikais elgiasi, viena berniuka siandien taip patampe kad as apsalus buvau blink.gif ir kaip ji bendrauja su jais, girdejau kaip sake kad kokie jus nenormalus ko cia lakstot ir pan, net prie mano akiu, tai kas buna kai be tevu pasilieka bijau pagalvoti doh.gif
Atsakyti
As manau reiketu apie tokius vardus,papasakoti vedejai,taip negalima elgtis,ir nei viena kvalifikuota aukletoja taip sau neleis niekada schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lux Lady @ 2009 09 10, 20:30)
As manau reiketu apie tokius vardus,papasakoti vedejai,taip negalima elgtis,ir nei viena kvalifikuota aukletoja taip sau neleis niekada schmoll.gif

ta ir ruosiuosi padaryt pirmadieni, eisiu graziai su vedeja pasikalbet, nesiruosiu skust jos, bet mano nuomuone tai nenormalu schmoll.gif
Atsakyti
aš irgi manyčiau jei tai kartojasi ne vieną kartą reiktų kažką daryt g.gif
pati tai negirdėjau tokių kreipinių, ne toj grupėj esame
Atsakyti