Atsiprašom kitų vaikučių, kad taip ilgai nepriprantam, dėl to kenčia auklėtojų dėmesys jiems- nesinori gi bliaunančio vaiko grupėj laikyt, tai labiau glosto maniškį...
Vat auklėtojų vardų tai aš iki šiol nepamenu
Viena, tikrai Sveta (čia, kur grubesnė ir tik rusiškai kalba, ane?). Na bet nieko... Jau baigiam apsiprasti... Vakare kai pasiimam, tai jau lyg ir viskas gerai būna- jau ir su auklėtojom draugauja ir net pasižada sugrįžti iš ryto
Bet ryte vėl viskas iš naujo- isterijos, ašaros ir t.t.
Atsiprašom kitų vaikučių, kad taip ilgai nepriprantam, dėl to kenčia auklėtojų dėmesys jiems- nesinori gi bliaunančio vaiko grupėj laikyt, tai labiau glosto maniškį...
QUOTE(juratija @ 2009 02 13, 20:21)
Vat auklėtojų vardų tai aš iki šiol nepamenu
Viena, tikrai Sveta (čia, kur grubesnė ir tik rusiškai kalba, ane?). Na bet nieko... Jau baigiam apsiprasti... Vakare kai pasiimam, tai jau lyg ir viskas gerai būna- jau ir su auklėtojom draugauja ir net pasižada sugrįžti iš ryto
Bet ryte vėl viskas iš naujo- isterijos, ašaros ir t.t.
viskas tvarkoj, tik siūlau soskę palikt spintelėj
QUOTE(Vijolė @ 2009 02 13, 22:07)
viskas tvarkoj, tik siūlau soskę palikt spintelėj
maniškė irgi naktim dar soskę čiulpia, bet daržely išsiverčia puikiausiai 
tai kad apie soskę nieko nerašiau...
Bet jei jau užvedei temą, tai jau buvom visai atpratę nuo jos (net darželyje kelias dienas jos neturėjo), bet kai vėl prasidėjo depresija ir ligos soskė "sugrįžo". Be to, lauke mažiau šalto oro įkvepia kai buna su čiulptuku.
Namie nereikia jokių soskių ir jokių isterijų nebūna. Va ir dabar, trečia diena namie ir jau beveik pasveiko (nors visą šeštadienį ir sekmadienį temperatūros turėjo). Čia viskas į emocinę būseną atsiremia...
dėl temperatūros, maniškė irgi visas dienas karščiuoja, turbūt koks virusas daržely prasiautė, ir ar man vaidenasi ar tikrai, atsiranda bėrimas lyg raudoniukės
teks maniškei pasėdėt namie
QUOTE(Vijolė @ 2009 02 16, 19:53)
dėl temperatūros, maniškė irgi visas dienas karščiuoja, turbūt koks virusas daržely prasiautė, ir ar man vaidenasi ar tikrai, atsiranda bėrimas lyg raudoniukės
ir mes dabar jau ilgam liekam namie... Net giminė sukilo, kad tik vaikas neitų kurį laiką į darželį, nes jau trečią kartą nuo kalėdų su rimta temperatūra. Tai paliksiu su bobute, kad pilnai pasveiktų.
Ai, gi reikia gi darželiui Kaziuko mugei dekoracijas padaryt...
aš irgi specialiai užėjau šiandien užnešiau tą vežimaitį
Išberta maniškė, popiet kviesiu gydytoją, parašykit kaip laikotės
sveikatos
Išberta maniškė, popiet kviesiu gydytoją, parašykit kaip laikotės
žiūriu, tik dviese ir susirašinėjam
Mano vaikis vakar jau sveikas buvo (bent atrodė), bet naktį kažkas apsivertė ir šiandien vėl su temperatūra
O daktarė nepatikėjo, kad tikrai sergam, tai tik Tavegil'io išrašė (kad ramesnis būtų)
Ryte eisiu biuletenio prašyt ir parodyt vaiką, kad tikrai serga
Mano vaikis vakar jau sveikas buvo (bent atrodė), bet naktį kažkas apsivertė ir šiandien vėl su temperatūra
šiaip tai darželio temoj čia mes apie savo vaikus kaip ir off topic bet kai viščiukų mamyčių čia mažai lankosi, tai atskirą temą bendraminčiuose kurti gal neapsimoka 
atsiprašom moderatorių
Ir kaip tą aukštą temperatūrą išginti
taip nesinori antibiotikų ir vėl
atsiprašom moderatorių
Ir kaip tą aukštą temperatūrą išginti
Tai kaip gi gyvuoja Spragtukas ir jo aukletiniai?
Ar yra gyvu???
yra, tik tema truputį apmirus
ir mes jau gyvi
po poros menesiu atostogu grizom "i ritma"
Bet jau vyrukas truputi paaugo, proto papildoma grama igavo, tai supranta, kad mamytei reikia dirbti, o vaikeliui reikia eiti i darzeli. Jau isbuna be asaru, bet meiles darzui dar neatsirado
Gal su laiku...
Jau i lauka mazuosius veda. Bet tik paskutinius kelis vaikus.
Jau i lauka mazuosius veda. Bet tik paskutinius kelis vaikus.