Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Spragtukas

O Dieve... blink.gif
Man tik jau idomu pasidare, ar visuose darzeliuose, ar tik "Spragtuke" sitoks utelynas? Gal grubiai as cia, bet man jau pikta darosi. Nesibaigiancios ten problemos - tai vejaraupiai, tai skarlatina, tai salmonelioze, tai uteles kokius 5 kartus per metus, tai tarakonai... Siaip labai fainas tas darzelis, aukletojos geros, bet va su higiena jie tikrai "nedraugauja".
Man kieciausias ju bajeris tai buvo, kai daug vaiku sirgo vejaraupiais, veliau dar suzinojo apie skarlatinos atveji (kas apskritai labai baisu) ir nebuvo aisku kiek vaiku sirgo ja, "Spragtukas" pakviecia i miuzikla kito darzelio vaikus blink.gif Mazdaug, WELCOM!!! Sveiki atvyke!!! Aukletojos uz pedagogine veikla sau pliusiuka uzsidejo, o dabar metas visiems, jau is dvieju darzeliu, atostogu! Juodas jumoras, pikta as labai, vel tokias naujienas suzinojusi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ainax @ 2009 06 12, 18:37)
O Dieve...  blink.gif
Man tik jau idomu pasidare, ar visuose darzeliuose, ar tik "Spragtuke" sitoks utelynas? Gal grubiai as cia, bet man jau pikta darosi. Nesibaigiancios ten problemos - tai vejaraupiai, tai skarlatina, tai salmonelioze, tai uteles kokius 5 kartus per metus, tai tarakonai... Siaip labai fainas tas darzelis, aukletojos geros, bet va su higiena jie tikrai "nedraugauja".
Man kieciausias ju bajeris tai buvo, kai daug vaiku sirgo vejaraupiais, veliau dar suzinojo apie skarlatinos atveji (kas apskritai labai baisu) ir nebuvo aisku kiek vaiku sirgo ja, "Spragtukas" pakviecia i miuzikla kito darzelio vaikus  blink.gif  Mazdaug, WELCOM!!! Sveiki atvyke!!! Aukletojos uz pedagogine veikla sau pliusiuka uzsidejo, o dabar metas visiems, jau is dvieju darzeliu, atostogu! Juodas jumoras, pikta as labai, vel tokias naujienas suzinojusi verysad.gif

ir kurioje grupeje to dziaugsmo yra? o siaip manau, kad kiekvienas darzelis daugiau ar maziau turi vaiku, kurie yra uzsikrete tais vabaliukais verysad.gif
Atsakyti
labas,
kas liecia ligas... visur yra tas pats!!! juk ne aukletojos tas visas vaikiskas ligas uznesa!!! o patys vaikai! na, gerai, atrodo, jusu vaikai patys paciausi... bet jus gi del kitu - tai garantuoti nesat! va cia ir prasideda visas grozis... teveliai mato, kad kazkas negerai, makt tablete - tipo vaikas sveikas - ir i darzeli, nesvarbu, kad tabletei veikt nustojus, ta pati temperatura pakyla... tada pasiima is darzelio , tipo, ajaja viskas ryte buvao gerai.... ne velnio!!!! taip kad, ne visada tik darzelis kaltas. o jei kam ten labaio blogai - lai pasiiesko geriau smile.gif ar ne tiesa?
mano zuikis vaiksto nuo lapkricio menesio - pas ta pacia daiva (meskuciu grupe) ir as esu labai patenkinta sia pedagogu komanda. liuks! ir o kosmare, kai pradejom eit i sujungta vasarai visciuku grupe... nu kosmaras visiskas. taip kad, kiek zmoniu tiek nuomoniu. o direktore - tai jo - liuks moteriske smile.gif ir apie jokius kysius nebuvo ir nera jokiu kalbu! va smile.gif
Atsakyti
Labux,
o as maniau ,kad uteles tik pramanyta istorija, kad kuo maziau vaikuciu vasara atvestu... Koks siaubas!!!!! unsure.gif
Kas girdet naujo?
Atsakyti
QUOTE(ainax @ 2009 06 12, 18:37)
O Dieve...  blink.gif
Man kieciausias ju bajeris tai buvo, kai daug vaiku sirgo vejaraupiais, veliau dar suzinojo apie skarlatinos atveji (kas apskritai labai baisu) ir nebuvo aisku kiek vaiku sirgo ja, "Spragtukas" pakviecia i miuzikla kito darzelio vaikus  blink.gif  Mazdaug, WELCOM!!! Sveiki atvyke!!! Aukletojos uz pedagogine veikla sau pliusiuka uzsidejo, o dabar metas visiems, jau is dvieju darzeliu, atostogu! Juodas jumoras, pikta as labai, vel tokias naujienas suzinojusi verysad.gif

O mums labai patiko tas muzikinis spektaklis 4u.gif . Ir nieko panasaus, kad niekas nieko neispejo!!!! Musu aukletoja pranese, tik prase nepabegti ir vis pranesineti, kada pasirodysim. Mes net visa menesi kaima nukeleme, kad mergaite tame spektaklyje galetu padainuoti. Ir kiek zinau repeticijos net buvo del karantino nutrauktos. Idomu kas kaltas, kad sergantys vaikai i darzely vedami????? Pati asmeniskai girdejau, kaip aukletoja ispejo viena teva ryte, kad itaria jo vaikiukui vejaraupius, o jis tik akis ispute.....Na gi aukletoja tokia kvaila..... Oveliau paaiskejo, kad ji visai jau ne tokia kvaila!!!! Po to ir maniske susirgo....
Atsakyti
Kas naujo sitame kiemelyje? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aniulelis @ 2009 07 04, 17:07)
O mums labai patiko tas muzikinis spektaklis 4u.gif .  Ir  nieko  panasaus, kad niekas nieko neispejo!!!! Musu aukletoja  pranese, tik prase nepabegti ir vis pranesineti, kada pasirodysim.  Mes net visa menesi kaima nukeleme, kad mergaite tame spektaklyje galetu padainuoti.  Ir kiek zinau repeticijos net buvo del karantino  nutrauktos.  Idomu kas kaltas, kad sergantys  vaikai  i darzely vedami????? Pati asmeniskai girdejau, kaip aukletoja ispejo viena teva  ryte, kad itaria jo vaikiukui vejaraupius, o jis tik akis ispute.....Na gi aukletoja tokia kvaila.....  Oveliau paaiskejo, kad ji visai jau ne tokia kvaila!!!! Po to ir maniske susirgo....

va va, apie ka as ir kalbejau ax.gif aniuleli, 4u.gif
Atsakyti
Sveiki!!!!!! Kas vasara lankote lietuviuku grupe? Gal pasakysit kokios dabar ten aukletojos dirba... Gal jau Lina pasirode???... Nes birzelyje ten buvo kosmaras.... Suzinojau, kad viena pavaduojanti aukletoja taip primaitino viena vaikiuka, kad sis net apsiveme doh.gif Prievarta sugrudo visa kose. Gal kas zinote apie si nutikima???????
Atsakyti
gal kartais yra mamu, kurios nuo rugsejo savo vaikucius is meskuciu grupes leis i vyresniu grupe? gal kartais jau zinote kaip ta grupe vadinsis ir kokios aukletojos bus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liepaxxx @ 2009 08 11, 19:58)
gal kartais yra mamu, kurios nuo rugsejo savo vaikucius is meskuciu grupes leis i vyresniu grupe? gal kartais jau zinote kaip ta grupe vadinsis ir kokios aukletojos bus? smile.gif

o as maniau, kad pernykscius meskiukus jau i mokykla isleido... g.gif Nes vasara dar lanko sia grupe pora dideliu mergaiciu smile.gif

O del aukletoju, tai esam cia labai patenkinti 4u.gif Labai skiriasi nuo visciuku... Net ir dabar, kai visciuku auklyte kazka pavaduoja meskiukuose vel prasidejo nenorejimai i darzeli ir asaros, kurias per puse metu buvo pavyke isdziovinti... verysad.gif
Atsakyti
I kokia mokykla isejo meskiukai, cia juk lopseline grupe buvo? tai kad seimininkute yra Yra meskiukuose dabar.... As taip pat buvau sia grupe patenkinta, niekada ir mano vaikas cia neverkdavo likdamas.
Atsakyti
Sveiki,esam uzsirase savo beveik 5metu mergaite i si darzely 4u.gif Galvojam vesti nuo spalio-lapkricio,idomu i kokia grupe pateksim,rasemes i lietuviu lyg grupe g.gif
Dar norejau paklausti,ar atvyksta i darzely teatriukai su spektakliais,ar gerai vaikus per metus aukleja,ta prasme daineles eilerastukus visokiom progom ismokina?
Papildyta:
Dar pridursiu,kad ir mes kazkur pries puse metu nuejom ir mus be problemu uzrase i si darzely,kai "Pasakos"vedeja nustebus pasake,oi,ka jus,mes tokio amziaus vaiku grupe jau seniai suformavom.. rolleyes.gif
Del uteliu-mes dabar lankom kita darziuka,tai noriu pasakyti,kad tu 'gyviu'irgi esam 2kartus namo atnese schmoll.gif Ir vejaraupiais jau esam persyrge,norint viso sito isvengt,geriau nevest isvys vaiko niekur,tik jei vaikystei nepersirgs,ateity bus tik sunkiau 4u.gif
Atsakyti