Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos pieno donorystė

Jei kam reikia - dovanoju 20 pieno maišelių, užšaldytų gegužės pradžioje (t.y. keičiu i naujus maišelius pienui šaldyti) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Simis @ 2009 06 27, 10:02)
Jei kam reikia - dovanoju 20 pieno maišelių, užšaldytų gegužės pradžioje (t.y. keičiu i naujus maišelius pienui šaldyti)  rolleyes.gif

jei ką domina - rašykit AŽ
Atsakyti
QUOTE(Simis @ 2009 06 27, 15:45)
jei ką domina - rašykit AŽ

Nebent tu juos šaltkrepšyje veši, nes atšildyto pieno pakartotinai užšaldyti negalima. O 20 maišelių iškart niekas nesuvartos.
Atsakyti
Labai idomi ir grazi tema 4u.gif Buciau sia tema atradus pries gerus metus, elgciausi kitaip. Maitinau sunu 6 men. Pieno turejau labai daug. Ligonineje sesutes stebejosi, kad tokia liekna ir tiek pienuko turiu. Turbut kaip ir dauguma, ypac pasigimdziusios pirmagimius, turejau nugrauztus spenelius. Nusitraukinejau pienuka, o kas likdavo - ispildavau. Vyras juokdavos, kad gal ir jam reiktu pradet gert zmonos piena, nes gaila ispilt. Ir kaip nesumasciau jo uzsaldyti g.gif
Kai sunui buvo 4 men, pradejau primaitinti drauges ka tik gimusi suneli (del baisios mediku klaidos - diagnozes, jai teko nutraukti maitinti). Maitinau apie menesi. Ir paradoksas - jos berniukas nera sirges ne karto, o maniski galeciau ivardinti, kaip turinti polinki i anginas, bronchitus ir pan. Todel ateity, jei turesiu antraji vaikeli ir maitinsiu, o pienuko bus i valias, tikrai saldysiu.
Atsakyti
Jauna sveika mamyte ( mano drauge) turi pienuko daugiau, nei reikia. Dukrytei 5men. Jei ka domina tel. nr 868243531
Atsakyti
Sveikos mielos mamos,
mano Jonytei dar nėra dviejų mėnesių. Gimė ji per Cezario pjūvį, o prieš tai dar buvo skatinamas gimdymas apie 17 valandų. Pieno turiu labai nedaug, ir jo nedaugėja. Išbandžiau ką tik įmanoma, bet Jonytę tenka primaitinti. Būsiu labai dėkinga mamoms, kurios pasidalins pieneliu, kurio jų vaikeliams yra per daug. Lauksiu bet kokių pasiūlymų. Mano telefonas 8687 01101. E. paštas: ausra.rasa@centras.lt
Aušra
Atsakyti
QUOTE(aukseliuke @ 2009 05 18, 13:33)
savo vaikui niekuomet neduociau kitos moters pieno!
Cia tik mano nuomone.

mano nuomonė tokia pat drinks_cheers.gif nebent būtų gyvybiškai reikalinga blink.gif
bet džiaugiuosi už tas mamytes, kurios turi daug pienelio ir gali padėti kitiems 4u.gif
Atsakyti
oj kaip slykstu sad.gif na aisku geras dalykas jei kam tinka, bet as niekad neduociau svetimos moters pieno fui fui..
Atsakyti
Mano manymu kuo maziau chemijos ir dirbtiniu produktu vaikui - tuo geriau. Mamos pieno jokie misinukai neatstos. Beje, kazkur skaiciau, kad kazkiek duoti svetimo pieno vaikui yra netgi gerai, nes tada vaikas gauna papildomu antikuniu, ar kiap jie ten vadinasi, nu tipo atsparesni ligoms pasidaro, va cool.gif

Mamos pienas, tegu ir svetimos, yra tikras gyvybes eliksyras vaikui. Vargsai vaikai, kurie mamos pieno negauna del visokiu "fui, kaip slykstu" mamyciu.
Problema ta, kad svetimos mamos pienas gali vaikui netikti...
Atsakyti
ir už dyką neimčiau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(točna @ 2009 07 28, 12:21)
ir už dyką neimčiau  doh.gif  blush2.gif

drinks_cheers.gif zmones jau visai nuo proto nusoko (neisizeiskite, bet cia tik mano nuomone), maza to, kad kazkieno piena ima savo vaikui, tai net nepagalvoja ka ta mama valge, gere ar sirgo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kava&arbata @ 2009 07 29, 15:37)
drinks_cheers.gif zmones jau visai nuo proto nusoko (neisizeiskite, bet cia tik mano nuomone), maza to, kad kazkieno piena ima savo vaikui, tai net nepagalvoja ka ta mama valge, gere ar sirgo  blink.gif

siaip as savo maziukei irgi neduociau svetimos mamos pieno.. Bet nematau nieko smerktino, jei kitos mamos duoda schmoll.gif
Galima sakyti visi mes, tarybiniai vaikai, esam ragave svetimos moters pieno, nes ligonineje pirmas 4 dienas, jei neuztekdavo mamos pieno, duodavo kitu moteru piena ax.gif
Atsakyti