Įkraunama...
Įkraunama...

Motinos pieno donorystė

QUOTE(*GAILĖ* @ 2009 08 07, 10:45)
kad nelabai tais laikais kas nors klausdavo mamos nuomonės. o šiaip tai jokio čia siaubo - gi visos gimdyvės 2 sav gulėdavo ligoninėj, valgydavo tą patį ligoninės maistą (juk lankymas būdavo uždraustas), todėl ir mp savybės ne kaži kiek tesiskirdavo

Aciu dievui, kad man niekas nedave "kazkokios bobos" papo. Fui net nupurtė... Ir mano vaikai apsiejo be to.
Atsakyti
Nesumastyciau savo vaikui duoti svetimos moters pieno schmoll.gif Nebent misinukas butu nuodas...bet kadangi taip nera....
Aciu Dievui, man neprireike net misinuko - turejau savo pienelio tiek, kiek reikejo mano brangenybei ax.gif
Atsakyti
sveikos mamytes,
gal kas turi problemu su sveikata ir negali pacios maitinti savo vaika, ar del kazkokiu kitu priezasciu. toms galiu pasiulyti savo pienuko. mirksiukas.gif kadangi jo turiu daug, ir mano vaikas visko nesuvalgo.
pienuka saldau specialiuose maiseliuose, pati esu sveika, nerukau, negeriu, sveikai maitinuosi rolleyes.gif
jei kam reikes, rasykite i v.aleksija@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(alex24 @ 2010 01 06, 16:43)
sveikos mamytes,
gal kas turi problemu su sveikata ir negali pacios maitinti savo vaika, ar del kazkokiu kitu priezasciu. toms galiu pasiulyti savo pienuko. mirksiukas.gif  kadangi jo turiu daug, ir mano vaikas visko nesuvalgo.
pienuka saldau specialiuose maiseliuose, pati esu sveika, nerukau, negeriu, sveikai maitinuosi rolleyes.gif
jei kam reikes, rasykite i v.aleksija@gmail.com

idomu is kur pas jus pienukas jei vaiku neturit g.gif
Atsakyti
Na is asociales nieks ir neimtu to pieno, o jei normali moteris, tai man cia nieko slykstaus nera rolleyes.gif
Atsakyti
mano mama kartu su manim maitino kaimynes mergyte iki 6 men. (nutrauktu pienuku), nezinau kaip jai dabar sekasi smile.gif Bet anksciau kaip suprantu tai buvo ne toks jau ir retas reiskinys....dabar kiek zinau irgi ner vieningos nuomones del svetimos moters pieno...
Atsakyti
QUOTE(AusraR @ 2010 01 07, 20:37)
idomu is kur pas jus pienukas jei vaiku neturit  g.gif

vaika turiu, kuriam vos pora savaiciu 4u.gif
Atsakyti
Aš manau kad kiekviena mama turėtu maitint tik savo vaikeli savo pienu nes kiekvienos mamos pienelis yra duotas tam vaikeliui kuri mes pagimdome o ne kaimyno vaikui 4u.gif
Atsakyti
Aš pati maitinau savo pienu ir teko primaitinti kitos mamos (mažutė paragavo penkių mamų pieno) pienu. Kadangi savojo trūko. Ir esu labai dėkinga visoms, kurios padovanojo ar pardavė savo pieną mūsų mergytei. 4u.gif Manau tai prisidėjo prie to, kad ji auga sveika, nealergiška, lengvai toleruojanti bet kokį maistą...

Savo pienu maitinu iki šiol. Donorinio pieno atsisakėm nuo 6,5 mėn., o karvės pieną pradėjom gerti nuo 8 mėn. smile.gif

Nežinau, kaip galima taip nemandagiai atsiliepti apie kitas mamas ir jų pieną. Juk ir pačios esate mamos. schmoll.gif

Be to yra tokia nuomonė, kad kartu su motinos pienu vaikai gauna informaciją tiek imuninę, tiek ir pažintinio, jausminio ir kitokio pobūdžio. Todėl tikrai manau, kad mano vaikas gavo daug daugiau, paragavęs penkių mamų pieno, nei būtų gavęs gerdamas mišinuką, energetiškai negyvą produktą. wub.gif

Labai norėčiau, kad mamos neskaitytų tų piktų atsiliepimų, ir toliau dalintųsi pertekliniu pienu. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
gal kas turi problemų su sveikata ir negali pačios maitinti savo vaiko, ar dėl kažkokių kitų priežasčių. toms galiu pasiūlyti savo pienuko, kadangi jo turiu daug, ir mano vaikas visko nesuvalgo.
Pati esu sveika, nerūkau, negeriu, sveikai maitinuosi.
Jei kam reikės, rašykite i raganike2003@gmail.com
Atsakyti
Na va, noriu ir as pasisakyti...
Pries kelis metus, kai dariausi krutu echoskopija Santariskese, daktare pasake, kad nemato pieno liauku (siaip mano krutys TIK E dydzio blush2.gif ) ir kad as neturesiu pieno. Dabar laukiuosi ir laukiu to momento kai isitikinsiu, ar daktare buvo teisi (nes nzn ar isvis ji man ne nesamone pasake). O ginekologe daryti krutu echoskopa VIEN TIK del mano "smalsumo" atsisake.
Tai va matyt ir as ieskosiu is ko pirkt, siaip pazistamu nemazai nesciu aplinkui, bet man kazkaip is ju reakcijos atrodo, kad jos nenores atiduoti savo likusio pieno, jei tokio tures unsure.gif ....
Atsakyti
QUOTE(ZEMIKA @ 2010 02 06, 22:53)

Nežinau, kaip galima taip nemandagiai atsiliepti apie kitas mamas ir jų pieną. Juk ir pačios esate mamos. schmoll.gif

Be to yra tokia nuomonė, kad kartu su motinos pienu vaikai gauna informaciją tiek imuninę, tiek ir pažintinio, jausminio ir kitokio pobūdžio. Todėl tikrai manau, kad mano vaikas gavo daug daugiau, paragavęs penkių mamų pieno, nei būtų gavęs gerdamas mišinuką, energetiškai negyvą produktą. wub.gif

Labai norėčiau, kad mamos neskaitytų tų piktų atsiliepimų, ir toliau dalintųsi pertekliniu pienu. drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Jus esate nuostabi mama, pritariu jusu nuomonei simtu procentu.

QUOTE(Vesper @ 2010 02 18, 15:12)
Na va, noriu ir as pasisakyti...
Pries kelis metus, kai dariausi krutu echoskopija Santariskese, daktare pasake, kad nemato pieno liauku (siaip mano krutys TIK E dydzio  blush2.gif )......

Liudna girdeti tokias zinias. Mano irgi tik d dydzio, deja tai visiskai neitakojo, kad butu pieno (latakeliai buvo labai mazi ir greit uzakdavo, bet cia ne apie tai..).
Linkiu, kad visgi jus turetumete pienuko, o pieno donoryste siais laikais yra nelabai palankiai vertinama. Siuloma iskart eiti prie misinuku. Bet manau, i pagalba pasitelkdama supermama, jei neturesite pieuko, cia rasite pasiulymu, is kur jo gauti. Sekmes jums.
Atsakyti