Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

QUOTE(*irma* @ 2006 12 13, 21:39)
seip tame vazone jis buvo isleidas man viena saka bet tuo viskas ir baigesi doh.gif nu palauksiu iki pavasario kai reiks persodint paziuresiu kas cia gero gausis g.gif

nu va o tu sakai ne krust biggrin.gif o dabar tai ziemoja jau - nuo spalio kazkur..
Atsakyti
Sveikutės, pinigiukų augintojos!!!!!!! hi.gif
Turiu ir aš tokį grožį ir negaliu atsidžiaugti - jau toks nereiklus augalėlis (kaip man - praeity tikrų tikriausiai augalų 'genocidininkei' doh.gif ) ir didelis nenuorama thumbup.gif Nors dabar ramybės metas, jis, visą rudenį prasnaudęs, sumąstė šakeles leisti bigsmile.gif Praeitą žiemą buvo tas pats, tai net 8 šakas užsiaugino, o pavasariop aprimo, kai kitos gėlės ėmė busti. Kvanka kažkoks doh.gif laugh.gif
Pirkau užpernai visai mažytes 4 šakelytes, o dabar štai kas gavosi... ax.gif user posted image

QUOTE(krika @ 2006 12 13, 10:03)
Dasha, sakyk kiek laistai, kada laistai, kuom laistai ir t.t. pas mane gal jau metai kaip išleido 5 mm naujos šakelės ir nė iš vietos 

Sorry, įsiterpsiu... blush2.gif
Aš laistau nusistovėjusiu kambario temperatūros filtruotu vandeniu iš čiaupo šaltuoju sezonu vos sykį į savaitę ir negausiai - pilnai pakanka. 4u.gif
O dėl tos pamiršusios augti šakelės tai labai keista, kad ji nei nunyksta, nei į viršų stiebiasi g.gif Gal gumbelis pradėjo pūti nuo vandens pertekliaus, o paviršius vis dar laikosi? Net neįsivaizduoju, kas ten gali būti. unsure.gif

QUOTE(Augė @ 2006 12 13, 10:50)
maniškis kaip tik dabar auga , niu užsimanė jis kažko šitaip

Ir Tavo, žiūriu, nerami dūšelė pasidarė ant žiemos bigsmile.gif

QUOTE(*irma* @ 2006 12 13, 12:56)
jis man neauga stovi vietoje nors ir su trasomis laistau g.gif negi jam taip budinga?

Dabar jokių trąšų nono.gif , nes nuo rudens iki pavasario yra 'ramybės metas' ir augalų negalima aktyvinti jokiais preparatais 4u.gif Pagal saviškį galiu pasakyti, kad tikrai nebūdinga, nes jau imu nerimauti, kad vieną dieną susprogdins vazoną taip besiplėsdamas. doh.gif
Pavasarį-vasarą aš jį tręšiu lapiniams augalams skirtomis trąšomis.

QUOTE(Augė @ 2006 12 13, 13:26)
pirkom rugjučio pradžioj , dabar tik parodė gyvybės ženklus , pradėjo augt , gal ir tavo taip

beje jei vazonėlis per didelis jis auginasi gumbus o ne šakas

Gana ilgai aklimatizavosi, bet turbūt normalu, nes juk vis tik ne pavasarį pirktas.

Teisingai! umn.gif Jei norite daugiau vaizdo išorėje, nei turinio po žeme, vazonėlis turėtų būti toks ne per didelis, nes, priešingu atveju, dauginsis gumbukai, o šakelių neleis. schmoll.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(peliukas77 @ 2006 12 13, 23:11)
Sveikutės, pinigiukų augintojos!!!!!!! hi.gif
Turiu ir aš tokį grožį ir negaliu atsidžiaugti - jau toks nereiklus augalėlis (kaip man - praeity tikrų tikriausiai augalų 'genocidininkei'  doh.gif  )

ar tikrai visas paslaptis atskleidei ,kaip tokį grožį užsiauginti ?
negaliu patikėt ,kad iš keturių šakelių toks užauga g.gif labai norėčiau ,kad ir maniškis taip bujotų thumbup.gif
Atsakyti
peliukai grazuolis tavo medis bigsmile.gif sitiek saku thumbup.gif
gerai jus cia panos priminet del vazoniko, as ir esu skaicius, kad jiems reik mazo vazono (tik nedasilo kodel), manisko vazinonikas toks nemenkas, tai gal jis ir augino daugiau nei pusmeti gumda, ir tik po to sakas eme leist g.gif
Atsakyti
geras tai reikia ji palikti ramybeje ir jis tegul stovi mirksiukas.gif nu tikiuosi kad pavasari atsigaus ir prades leisti sakeles nes jis man toks mielas nenoreciau kad numirtu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2006 12 16, 14:00)
geras tai reikia ji palikti ramybeje ir jis tegul stovi mirksiukas.gif nu tikiuosi kad pavasari atsigaus ir prades leisti sakeles nes jis man toks mielas nenoreciau kad numirtu blush2.gif

teisingai, leisk pailset 4u.gif
Atsakyti
tai labai labai dekui kad pasakei wub.gif
o as buciau vargusi ir tesusi ji blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Merginos,jei skaitote rusiskai,apie musu miela pinigu medeli galite pasiskaityti cia
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2006 12 15, 23:13)
ar tikrai visas paslaptis atskleidei ,kaip tokį grožį užsiauginti ?
negaliu patikėt ,kad iš keturių šakelių toks užauga  g.gif

Tai kad nėra jokių paslapčių. Tiesiog, jam turbūt patinka pas mus ir tiek ax.gif Jei kas konkrečiai domina, klausk 4u.gif

Pirkau saviškį Ermitaže iš pačių mažiausių. Pagailėjau pinigiukų didesniam, nes maniau, kad jam nutiks tas pats kaip ir visoms iki to mano augintoms gėlytėms user posted image Bet dabar visai nesigailiu, kad taip padariau rolleyes.gif

QUOTE(Dasha @ 2006 12 16, 13:55)
peliukai grazuolis tavo medis  bigsmile.gif  sitiek saku  thumbup.gif

Ačiū! aciuks.gif
Vėl išlindo trys nauji daigeliai. doh.gif Ot žieminukas tas mano piniguočius biggrin.gif

Štai dičkis ir du mažiukai...
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peliukas77: 17 gruodžio 2006 - 14:00
tai čia iš to ūgliuko ir išlenda lapas ?
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2006 12 17, 20:38)
tai čia iš to ūgliuko ir išlenda lapas ?

Taip drinks_cheers.gif Ne tik lapas - visa šaka su lapais. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(peliukas77 @ 2006 12 13, 22:11)
Aš laistau nusistovėjusiu kambario temperatūros filtruotu vandeniu iš čiaupo šaltuoju sezonu vos sykį į savaitę ir negausiai - pilnai pakanka.  4u.gif
O dėl tos pamiršusios augti šakelės tai labai keista, kad ji nei nunyksta, nei į viršų stiebiasi  g.gif Gal gumbelis pradėjo pūti nuo vandens pertekliaus, o paviršius vis dar laikosi? Net neįsivaizduoju, kas ten gali būti.  unsure.gif

nu tai aš atsakysiu biggrin.gif laistau taip pogi kartą į savaitę. vandenį pasiruošiu prieš savaitę, t.y. įsipilu į bambalį ir laikau savaitę. per vieną kartą ant visų gėlių to 2,5 l bambalio vandens neišpilu, tai palaistau dar kitą savaitę, tad manau vanduo jau būna senai nusistovėjęs. tad apie gumbo pūvimą negali būti ir kalbos, tuolabiau, kad vienas mano medelis stovi ant palangės, o po ja radijatorius.
laistau lapuočiams augalams skirtom trašom
Atsakyti