Sveikutės, pinigiukų augintojos!!!!!!!
Turiu ir aš tokį grožį ir negaliu atsidžiaugti - jau toks nereiklus augalėlis (kaip man - praeity tikrų tikriausiai augalų 'genocidininkei'

) ir didelis nenuorama

Nors dabar ramybės metas, jis, visą rudenį prasnaudęs, sumąstė šakeles leisti

Praeitą žiemą buvo tas pats, tai net 8 šakas užsiaugino, o pavasariop aprimo, kai kitos gėlės ėmė busti. Kvanka kažkoks
Pirkau užpernai visai mažytes 4 šakelytes, o dabar štai kas gavosi...
QUOTE(krika @ 2006 12 13, 10:03)
Dasha, sakyk kiek laistai, kada laistai, kuom laistai ir t.t. pas mane gal jau metai kaip išleido 5 mm naujos šakelės ir nė iš vietos
Sorry, įsiterpsiu...
Aš laistau nusistovėjusiu kambario temperatūros filtruotu vandeniu iš čiaupo šaltuoju sezonu vos sykį į savaitę ir negausiai - pilnai pakanka.
O dėl tos pamiršusios augti šakelės tai labai keista, kad ji nei nunyksta, nei į viršų stiebiasi

Gal gumbelis pradėjo pūti nuo vandens pertekliaus, o paviršius vis dar laikosi? Net neįsivaizduoju, kas ten gali būti.
QUOTE(Augė @ 2006 12 13, 10:50)
maniškis kaip tik dabar auga , niu užsimanė jis kažko šitaip
Ir Tavo, žiūriu, nerami dūšelė pasidarė ant žiemos
QUOTE(*irma* @ 2006 12 13, 12:56)
jis man neauga stovi vietoje nors ir su trasomis laistau

negi jam taip budinga?
Dabar jokių trąšų

, nes nuo rudens iki pavasario yra 'ramybės metas' ir augalų negalima aktyvinti jokiais preparatais

Pagal saviškį galiu pasakyti, kad tikrai nebūdinga, nes jau imu nerimauti, kad vieną dieną susprogdins vazoną taip besiplėsdamas.
Pavasarį-vasarą aš jį tręšiu lapiniams augalams skirtomis trąšomis.
QUOTE(Augė @ 2006 12 13, 13:26)
pirkom rugjučio pradžioj , dabar tik parodė gyvybės ženklus , pradėjo augt , gal ir tavo taip
beje jei vazonėlis per didelis jis auginasi gumbus o ne šakas
Gana ilgai aklimatizavosi, bet turbūt normalu, nes juk vis tik ne pavasarį pirktas.
Teisingai!

Jei norite daugiau vaizdo išorėje, nei turinio po žeme, vazonėlis turėtų būti toks ne per didelis, nes, priešingu atveju, dauginsis gumbukai, o šakelių neleis.