QUOTE(iingri @ 2006 12 27, 10:42)
1. Tai visdelto i kokia žeme geriau sodinti šia gele ?
Nenorėčiau savo pasisakymu sukelti Tau didelių abejonių, bet aš savo piniguočių pasodinau į lapiniams augalams skirtą žemę ir tręšiu taipogi lapiniams augalams skirtomis trąšomis (taip man patarė gėlių parduotuvėje) ir va toks dičkis užaugo

Pas mane visi kvietkiukai 'lapiniai' (nežydintys), tai ir pasirinkimas labai paprastas - viskas tokioje pat žemėje ir tomis pačiomis trąšomis. Pas visus pažįstamus jis irgi tokioje pat žemėje auga ir viskas tvarkoj.
Vienžo, nenoriu 100% užtikrinti, kad darytum taip ar anaip. Bet kuriuo atveju SĖKMĖS!!!!!!!
Tiesa, esant reikalui, gėlytes galima persodinti bet kuriuo metų laiku, ne tik pavasarį. Tačiau, jeigu jis gerai jaučiasi dabartiniame vazoniuke, gal geriau palaukti, pakol baigsis ramybės metas.
QUOTE(Dasha @ 2006 12 27, 16:39)
1. sekultentu - ji skaitos sukulentuas irgi. taip kad drasiai pirk kaktusine zeme.
Dasha, žinok, labai nustebau, kai tai perskaičiau. Man kaip tik patarė jo nesodinti į sukulentų žemę

Darbe yra piniguočius pasodintas į tokią žemę ir, nu sorry, merdėja bičas jau antri metai

Bet čia dar gali būti kitų priežasčių, ne vien žemė