Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

QUOTE(ina' @ 2007 01 06, 21:23)
Labai grazus ir didelis  wub.gif
Rasai Zvake ,kad retai laistai - parasyk kiek mazdaug sykiu butu i menesi. blush2.gif

Aciu wub.gif
Na gal kokie sakykim 3 kartai per men ir gaunasi.
Vienu zodziu, kai laistau visas kambarines savo gelytes, buna kad piniguoti kas antra laistyma praleidziu, ir kai laistau tik simoliskai vandenuko ipilu... smile.gif
Atsakyti
oi kaip gerai kad jūsų temelę radau thumbup.gif
mums draugai irgi padovanojo vasaros pabaigoj pinigų medį, bet kol kas jis tik meta po truputuką lapus. Na tikiuos apsipras ir pradės visapusiškai mus džiuginti ploja.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif pas mane keturias dudziules sakas leidzia, tai bene teleloto pirkt? ausko puodas girdejau dar nelaimetas cool.gif
Atsakyti
maniškis leidžia tris šakeles .Jau kaip džiaugiuos .
Laistau kas dvi savaites .
Atsakyti
4u.gif Speju,kad dabar ju augimo metas,nes ir pas mane dvi sakeles lenda,matyt silta ziema kalta,vargsas augalelis galvoja,kad jau pavasaris lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis irgi, nedrąsiai, bet leidžia dvi šakeles bigsmile.gif
Atsakyti
o mano vis dar miega sad.gif
Atsakyti
Pas mane irgi leidzia biggrin.gif sumaise metu laikus musu grazuoliai, o gal pinigus kviecia i namus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurblond @ 2007 01 17, 14:37)
Pas mane irgi leidzia  biggrin.gif  sumaise metu laikus musu grazuoliai, o gal pinigus kviecia i namus  rolleyes.gif

jo, maniškis irgi keturis naujus lapus iškišo, mb netgi 4 teleloto bilietus nupirko - bet nieko nelaimėjom schmoll.gif biggrin.gif tai esu linkusi manyti, kad pirmas variantas biggrin.gif
Atsakyti
g.gif g.gif Mano abu medeliai miega, nieko neleidzia. Gal pavasai prabus g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Turiu ir aš pinigų medį, visada gražiai augo, nors ir lėtai, bet vat, nesuprantu kas atsitiko, pradėjo gelsti, vienos šakos visai nugelto lapai, kitų irgi jau pradeda, visada vienodai laistai, niekas nepasikeitė g.gif Ką reiktų daryti, ar tą šaką pageltusia nupjauti g.gif Taip gaila, tokia graži gėlė wub.gif

Atsakyti
Maniškis taip pat vis dar miega verysad.gif g.gif
Atsakyti