Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

4u.gif O as sianakt sapnavau,kad mano piniguotis leidzia labai daug sakeliu,kad net vazone nebetelpa lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 01 24, 14:45)
kazkur buvo temoj, toks ant zemes baltas gan neishvaizdus ziedas  ax.gif
right]

O aš net nežinojau, kad piniguočiai žydi blink.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(marfa @ 2007 01 24, 14:02)
4u.gif O as sianakt sapnavau,kad mano piniguotis leidzia labai daug  sakeliu,kad net vazone nebetelpa  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

gal laikas teleloto bilietukų prisipirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
va čia pažiūrėkim, paskui bilietėlius pirkim lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif :
http://www.rojaussod...snis.php?id=105
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 01 24, 21:59)
va čia pažiūrėkim, paskui bilietėlius pirkim lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif :
http://www.rojaussod...snis.php?id=105

g.gif čia jau trečia pinigų medžio rūšis g.gif g.gif
ir labai pavojinga, neduok dieve lapelis nukris, o jei jau nudžiūs ....
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

4u.gif Apie Pachira jau pirmoje temoje daug diskutavome..... rolleyes.gif
O siaip ir ja turejau,tik isvaziavus gyventi i uzsieni palikau tetai auginti,o tame paciame vazone ir avokadas puikiausiai augo wub.gif ,tad teta nusprende juos atskirti,o jie neiskente vienatves ir numiro verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marfa: 24 sausio 2007 - 23:12
O geras blink.gif, apie pachirą nežinojau... Mano zamioculcas leidžia naujus lapus, o pachira vargsta, tai kaip dabar man galvot , kas ką mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Neglaite @ 2007 01 25, 10:47)
O geras blink.gif, apie pachirą nežinojau... Mano zamioculcas leidžia naujus lapus, o pachira vargsta, tai kaip dabar man galvot , kas ką mastau.gif

taigi viskas aišku mirksiukas.gif Litų bus, o eurų teks palaukti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 01 25, 10:56)

tai pachira eurams, o zamioculcas litukams. Gal yra koks pinigų medis kokiems svarams ar latams, vis stambesne valiuta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilioja @ 2007 01 25, 09:56)

doh.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , gerai čia tu paaiškinai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, mano pinigu medeliui atsitiko tokia beda: pradejo gelsti lapai ir galiukai tamsiai rudi-juodi darytis verysad.gif kazin kas galetu buti g.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuks @ 2007 01 25, 21:52)
Sveikos, mano pinigu medeliui atsitiko tokia beda: pradejo gelsti lapai ir galiukai tamsiai rudi-juodi darytis  verysad.gif  kazin kas galetu buti  g.gif

bijau buti bloga pranase verysad.gif , bet gali buti, kad perlaistei. Mano vienas taip visai supuvo - ikisau ranka i vazona , o ten - kose doh.gif
Atsakyti