Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

QUOTE(sniurke @ 2007 03 24, 20:39)
o kazi ar aplamai yra vilties, kad toks nuo perlaistymo nukentejes piniguotis isgyvens unsure.gif

As dar viliuosi, kad atsigaivalios, jei visos saknys nespejo nuputi. Po perlaistymo visai neliejau berods 2 savaites. Jau isivaizdavau, kad labai daug, o tik siandien is drauges suzinojau, kad ji aplamai reikia, kaip kaktusa laistyti blink.gif

pas mane buvo vienos šakelės lapeliai gelsti. stovėjo medelis šiauriniame kambaryje toliau nuo lango ir laistydavau kaip visada - kartą į savaitę. bet turbūt nespėdavo išdžiūti, tad ir geslti pradėjo. pernešiau į pietinį kambarį ant palangės virš radijatoriaus. tai nebegelsta toliau, bet tie 4 lapeliai taip ir stovi pageltę
Atsakyti
QUOTE(snail @ 2007 03 14, 15:15)
noriu paklausti, po kiek metų pražysta tie piniguočiai? gal jiems kokių ypatingų salygų reikia žiedui sukrauti?
idėkit nuotraukas  mirksiukas.gif

Mano seniausias piniguotis, buvo pirktas iskarto nemazas (pas mane jau 5-6 metai) dar ne karto nezydejo. O vat sitas buvo isaugintas is lapelio ir prazydo. O salygos tai panasios.

Atrodo taip:

user posted image

is arciau

user posted image
Atsakyti
QUOTE(melissa @ 2007 03 29, 11:40)
Mano seniausias piniguotis, buvo pirktas iskarto nemazas (pas mane jau 5-6 metai) dar ne karto nezydejo. O vat sitas buvo isaugintas is lapelio ir prazydo. O salygos tai panasios.

Atrodo taip:

user posted image

is arciau

user posted image

bigsmile.gif kaip grazu thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
labas smile.gif
o aš neapsisprendžiu, ar persodint savąjį medį? g.gif vanduo sunkiai įsipila, nes visas vazonas vien šaknys g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mildama: 29 kovo 2007 - 18:30
jau ir as turiu nuo sekmadienio savo pinigu medeli bigsmile.gif dabar vis klausinesiu kaip ji reik priziureti, kai kas nors blogo jam nutiks - kol kas viskas gerai! ax.gif
Atsakyti
[quote=melissa,2007 03 29, 12:40]

nors tie žiedai nėra nerealaus grožio, bet kaip smagu kai po tiek laiko jie pražysta thumbup.gif
gražus tavo piniguočio žiedas thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien aš persodinau savo pinigiuką, tikiuosi, kad augs smile.gif . Tik kai ištraukiau iš pirktinio vazonėlio, tai truputį nustebau, nes ten buvo ne vienas gumbas, kaip aš įsivaizdavau, bet keletas nedidelių bulvyčių g.gif . Aš jų neatskyrinėjau, taip ir pasodinau, tai dabar galvoju, ar gerai padariau... O ką jūs darot, ar pas jus taip nebūna?
Atsakyti
QUOTE(Monique @ 2007 03 30, 12:27)
Šiandien aš persodinau savo pinigiuką, tikiuosi, kad augs  smile.gif . Tik kai ištraukiau iš pirktinio vazonėlio, tai truputį nustebau, nes ten buvo ne vienas gumbas, kaip aš įsivaizdavau, bet keletas nedidelių bulvyčių  g.gif . Aš jų neatskyrinėjau, taip ir pasodinau, tai dabar galvoju, ar gerai padariau... O ką jūs darot, ar pas jus taip nebūna?

viskas gerai, as ir persodinau -su visom bulvytem mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mano drauge buvo iskarto du zedai.
Atsakyti
O as siandien jau nebepaspejau persodinti savo pinigeliu.... ax.gif
Atsakyti
Aš persodinau savo piniguoti, bet kažko šakos pora šakų krenta, nesilaiko stačios - gal reikėjo giliau įkast g.gif
Atsakyti
o mano piniguotis kazkaip stovi vietoj ir neauga (bent taip atrodo). ka su juom daryti? kazkaip ne vieno lapo neisleido, nei vienos papildomos sakeles verysad.gif liudna. gumbai paauge (persodinau), o daugiau niekas... gal blogoj vietoj stovi ar prieziura ne ta unsure.gif
Atsakyti