Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

Sveikos,
Turiu dvi tokias geles. Dabar jos uzaugo toooookios, kad as tiesiog neturiu kur ju deti. Nu nerealiai jos pas mane auga thumbup.gif dabar vel nauju lapu prileido ir gaila man ju, nes turiu uzkisus abi truputi. Tai galvoju gal parduoti g.gif nes nezinau kur deti schmoll.gif
Tai jei kas susidometu galit rasyt ax.gif

o zydi tai labai graziai thumbup.gif tik pas mane ne karto nezydejo dar.
Atsakyti
QUOTE(Žuvytė @ 2007 04 07, 21:30)
Sveikos,
Turiu dvi tokias geles. Dabar jos uzaugo toooookios, kad as tiesiog neturiu kur ju deti. Nu nerealiai jos pas mane auga  thumbup.gif  dabar vel nauju lapu prileido ir gaila man ju, nes turiu uzkisus abi truputi. Tai galvoju gal parduoti  g.gif nes nezinau kur deti  schmoll.gif
Tai jei kas susidometu galit rasyt  ax.gif

o zydi tai labai graziai thumbup.gif  tik pas mane ne karto nezydejo dar.

O tai papasakok kaip rupiniesi, kad taip auga? Pvz kaip daznai pesodini, i kokius vazonus, i kokia zeme, kaip daznai laistai? Gal purski? gal kokias trasas naudoji?
Atsakyti
QUOTE(scorpioneeee @ 2007 04 09, 20:11)
O tai papasakok kaip rupiniesi, kad taip auga? Pvz kaip daznai pesodini, i kokius vazonus, i kokia zeme, kaip daznai laistai? Gal purski? gal kokias trasas naudoji?

Buten, kad nieko as joms nedarau. Dabar ir laistau reciau, nes uzkisus jas turiu, nes tiesiog nebetelpa niekur.
Persodinus buvau gan senokai. gal prie kokius pora metu. Dabar jau reiktu vel persodint, nes netelpa vazonuose, tik va nezinau ar verta, nes ir taip ner kur kist.
Pradzioj patresdavau su paprastom trasom, o dabar jau senokai tai bedariau. Vazonuose paprastuose moliniuose jie.
Jiems turbut tiesiog patinka pas mane namie. Siaip sviesos gan daug gaudavo gal ir tai jiems patiko g.gif
Atsakyti
As tai siandien persodinau abu savo medelius i univers. zeme. Luksim nauju sakeliu po persodinimo biggrin.gif
Atsakyti
kaip jum gerai, ir stiebus naujus leidzia, ir zydi rolleyes.gif As dabar stengiuosi laistyti tik tada, kai jau zeme buna beveik, kaip pelenai ir ziuriu, kad perdaug nepriliejus, bet jis pas mane kaip ikaltas - stovi vietoje ir nei pirmyn, nei atgal doh.gif
Atsakyti
manoji gelyte naujas 3 sakeles isleido o metus stovejo kaip ibesta bigsmile.gif
Atsakyti
Manoji irgi ilgai stovejo, laisciau labai mazai, bet nieko nauju sakeliu neleido, pradejau laistyti gausiau, nes pries tai nuolat sausa stovedavo. Vakar apsiemiau persodinti, ogi ziuriu is bulves tik skuteliai belike. Vargsele turi tik kokias į sakneles ir jau maza maza ataugele bekraunanti. Na, ziuresim gal sis apvalymas ir persodinimas pades. g.gif
Atsakyti
pas mane irgi stovi vietoj - neleidzia nauju sakeliu.
Bandysiu dar is lapo auginti nauja medi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giekab: 11 balandžio 2007 - 17:46
QUOTE(giekab @ 2007 04 11, 18:45)
pas mane irgi stovi vietoj - neleidzia nauju sakeliu.
Bandysiu dar is lapo auginti nauja medi  smile.gif

Sako reikia bent 2 metų kol gumbą subrandina, o po to tik medelis augt pradeda, tai reikės labai daug kantrybės...
Atsakyti
Dvieju metu nereikia, uztenk ir metu, kol svogunelis pasirodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Pagaliau prisiruosiau savaja"taupykle"pajudint.Pergyvenau,kad virsta visa,lapai virsunej niekaip neissivynioja...Tai siandien kai dapuoliau,tai is vienos 3 gavosi lotuliukas.gif .Anksciau kai persodindavau labai bijojau tas sakneles judint,tai visa gumba perkeldavau i kita vazona ir viskas.O dabar truputi pakutenau-egi grazuteliai issiskyre i tris dalis.Tai net nezinau ar cia dziaugtis ar bijot-ir vietos nera kur padet visas g.gif Stebesiu budria akim ar viskas gerai bus lens.gif
Atsakyti
Mano irgi ersodinant isiskyre i dvi dalis, bet as palikau jas kartu. Man didesnis krumas graziau, o be to ir joms smagiau turbut kartu augti.. biggrin.gif
Atsakyti