Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 3 dalis

Sveikutės, pinigėlių augintojos 4u.gif
Aš irgi labai norėjau šitos gėlytės. Pati nepirkau, bet visiems lyg užsimindavau, kad noriu tokios, bet pačiai pirkti negalima ax.gif Tai tik anyta, nors ji ir negirdėjo tokių mano norų, nupirko velykų proga biggrin.gif , supratinga moteriškė. blush2.gif

Dabar nusprendžiau pasiskaityti, kaip jis auginamas. O aš galvojau, kad ji visai nelepi gėlė g.gif O kad ji dar it žydi, čia tai naujiena, įdomu būtų pamatyti žiedą. thumbup.gif
Aš igi bandžiau persodinti, tiksliau ištraukiau iš vieno vazono ir įkišau į kitą, net žemių naujų nepridėjau. Tik vazonas be skylės, reiškia nereikia perlaistyti. Gerai, laistysiu kartu su nolina, kartą per mėnesį. biggrin.gif
Pažiūrėsi, kas čia pas mane gausis g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 05 01, 14:51)
Gerai, laistysiu kartu su nolina, kartą per mėnesį. biggrin.gif

Kas ta nolina? blush2.gif
Atsakyti
O mes savo pinigeliui kazhkaip netychia lapuka nupeshem... Skaichiau, kad galima ji pasodint ir galbut isishaknys. O kazhin, ar pasodinus ji reikia kuo nors pridengti? (Pvz stiklainiuku?)
Atsakyti
QUOTE(Ziuzia @ 2007 05 01, 17:08)
O mes savo pinigeliui kazhkaip netychia lapuka nupeshem... Skaichiau, kad galima ji pasodint ir galbut isishaknys. O kazhin, ar pasodinus ji reikia kuo nors pridengti? (Pvz stiklainiuku?)

O pries pasodinant nereikia vandenyje palaikyti? Ar taip tiesiai i zeme ir kisti? Tada zeme turi slapia buti? Ar kaip?
Atsakyti
Tai vat ir ash nezhinau smile.gif Gal kas pasakys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ziuzia @ 2007 05 01, 17:08)

Stiklainiuku pridengus viskas eis greičiau, žemę aišku reikia palėti. O aš savo šakas išroviau ir radau susiformavusius aplink stėbą gumbus, bet išmečiau, nes ruošiam didesnį kambarį leliukui 2.gif ir todėl po truputėli atsikratau gėlių, išdalinu, nes turėsiu gėles pernešti į mažesnį kambariuką, o is dar yra į šiaurės-rytų pusę ir nelabai ten auga gėles, taigi palėku visų po vieną ir pačias gražiausiais gėles, nes jau labai daug jų prisiveisiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2007 05 01, 13:51)
Sveikutės, pinigėlių augintojos 4u.gif
Aš irgi labai norėjau šitos gėlytės. Pati nepirkau, bet visiems lyg užsimindavau, kad noriu tokios, bet pačiai pirkti negalima ax.gif Tai tik anyta, nors ji ir negirdėjo tokių mano norų, nupirko velykų proga biggrin.gif , supratinga moteriškė. blush2.gif

Dabar nusprendžiau pasiskaityti, kaip jis auginamas. O aš galvojau, kad ji visai nelepi gėlė g.gif O kad ji dar it žydi, čia tai naujiena, įdomu būtų pamatyti žiedą. thumbup.gif
Aš igi bandžiau persodinti, tiksliau ištraukiau iš vieno vazono ir įkišau į kitą, net žemių naujų nepridėjau. Tik vazonas be skylės, reiškia nereikia perlaistyti. Gerai, laistysiu kartu su nolina, kartą per mėnesį. biggrin.gif
Pažiūrėsi, kas čia pas mane gausis g.gif

sveikinam prisijungus, ziedeliu nuotraukeliu temoj tikrai yra ir ne viena mirksiukas.gif sekmes auginant.
Atsakyti
Andza, achiu smile.gif Bandysiu sodint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andza @ 2007 05 01, 20:30)
Stiklainiuku pridengus viskas eis greičiau, žemę aišku reikia palėti. O aš savo šakas išroviau ir radau susiformavusius aplink stėbą gumbus, bet išmečiau, nes ruošiam didesnį kambarį leliukui  2.gif  ir todėl po truputėli atsikratau gėlių, išdalinu, nes turėsiu gėles pernešti į mažesnį kambariuką, o is dar yra į šiaurės-rytų pusę ir nelabai ten auga gėles, taigi palėku visų po vieną ir pačias gražiausiais gėles, nes jau labai daug jų prisiveisiau rolleyes.gif

O man pinigų medis labai graži gėlė wub.gif
Atsakyti
4u.gif Anandita, o ka tu darai su prazydejusiais ziedais?Maniskio burbuole jau pajuodavo,tai nezinau ar dar palikti,ar nukirpti zieda... g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2007 05 03, 09:44)
O man pinigų medis labai graži gėlė  wub.gif

Man ji irgi patinka, bet vieną jau turiu, tai manau dabar man pakaks rolleyes.gif
Atsakyti
Gal kas nuotraukėlę žiedo galėtumėt įkelti. Net neįsivaizduoju kaip ji žydi.
Atsakyti