Įkraunama...
Įkraunama...

Palikimas - Ar tikitės tokio sulaukti?

Čia gal ne į temą,bet gavom su vyru rublinius indėlius.Jau buvau ir pamiršus kad kažkada turėjum rublius ir jie nugaravo,o dabar po tiek metų nukrito keli tūkstantukai thumbup.gif
Atsakyti
nieko nesitikiu, bet jei gauciau dziaugciausi smile.gif
Atsakyti
Nesitikiu nieko,aisku kartais pagalvoju apie tai...
Atsakyti
Iš savo giminės nieko nesitikiu schmoll.gif Mirus seneliui gavau pinigų sumą, bet tikrai ne tiek, kad būtų įmanoma namą pasistatyt ar bent univerą pabaigt unsure.gif Bet kokiu atveju man svarbiausias to žmogaus prisiminimas, jaučiu nuoskaudą, kad nieko iš jo daiktų negavau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vyšniux @ 2007 03 08, 16:12)
As tikrai zinau,kad tevu namai,kuriuos patys priziurim atiteks mums,bet mamai linkiu gyventi iki simto metu,nes net neisivaizduoju kaip tie namuciai be jos butu wacko.gif .Joks turtas neatstotu tevu.

Va būtent. Man irgi svarbiausia, kad tėvai būtų sveiki ir ilgai gyventų. Jokie turtai ir palikimai neatstos tėvų.
Atsakyti
Tikrai nieko nesitikiu gauti nei is nieko ir tikrai del to neliudziu smile.gif
Atsakyti
gavau ir atsisakiau
Atsakyti
mano močiutė, kai pas ją nuvažiuodavau, labai mėgdavo duot pinigų, tai 50, tai 100 ar 200. senelis pykdavo ant jos ir sakydavo, kad nesimėtyk taip, nes man anūkėlę reikia ir į mokslus išleist ir kokį butuką nedidelį nupirkt. taip ir išėjo, ir mokslus baigiau, ir butą nusipirkau už jo pinigus. tik deja jis jau nebespėjo nei diplomo pamatyt, nei į svečius atvažiuot. visa tai išėjo už jo palikimą
Atsakyti
Jau per savo gyvenimėlį du kartus gavau palikimą. Pirmą kartą kai man buvo 14 metų ir dabar kai man 28. Abu kartus jokio džiaugsmo man tai neatnešė, nes iš gyvenimo išėjo man patys brangiausi žmonės. Nesijaučiu nei turtingesnė, nei laimingesnė, greičiau atvirkščiai...
Atsakyti
Nesitikiu, nes maziausiai tai rupi, svarbiausia, kad tie zmones gerai ir ilgai gyventu rolleyes.gif
Atsakyti
Mano tėvai viską užrašė savo anūkams, taip jau jie nusprendė, nors mes su vyru sakėm-parduokit ko nereikia, pakeliaukit po pasaulį, mes patys vaikais pasirūpinsim. Na čia jų sprendimas. Vyro mama tai be galo turtais apsikrovus, tačiau nei pati valgo nei kitam duoda, mums ir nereikia, sakė viską bažnyčiai paliks, nu tai ir valio thumbup.gif
Atsakyti
Niekada nesitikėjau ir nesitikiu schmoll.gif
Atsakyti