Neseniai mire mano teta, uzrasiusi viska mamai. Is karto pasakiau, kad jokiose dalybose nedalyvausiu, nes ko man reikia turiu, o ko truksta pati uzsidirbsiu. Sesuo persikrauste i tetos nama, o sesers nama parduos. Tikiuosi, kad tevai uz tuos pinigus pasibaigs savo statybas, o sesuo su broliu pasidarys remontus savo namuose. Jie jau daug uz mane vyresni ir jiems tikrai labiau reikia. O as tai uzsidirbu ir uzsidirbsiu Mane visokie "palikimai" tik slegia, jauciuosi kazkuo isipareigojusi
Aš nelaukiu, bet žinau, kad yra testamentas, kuriuo paliekamas visas kilnojamas ir nekilnojamas turtas man, nes močiutė pasakė, kad jai taip ramiau, reikia susitvarkyt reikalus visus, kad po jos išėjimo , nebūtų nesusipratimų.
NUI AS ZINAU KAD PO MIRTIES KRIKSTATEVIS,KAI KA MAN PALIKS PATS SAKE!(jis neturi vaiku,seimos! nui senbernis!)bet kazkaip apie tai net negalvoju!
as gavau, bet mielai atiduociau ir dar paskola to turto verta ishmokeciau,kad tik Ji butu gyva..
QUOTE(ruta_zalia @ 2006 10 31, 13:10)
o as, kad ir esu vienturte, jokio palikimo nelaukiu ir visai nenoriu, svarbu, kad tevai kuo ilgiau gyventu, o ko man reikia arba jau turiu uzsigyvenusi, arba su laiku turesiu. Juokingai atrodo, kai sergancio zmogaus karsinti nera kam, o del palikimo visi kaip vanagai plesosi...
Cia ne piktai. O kiek tau metu, kad jau turi uzgyvenusi? Gal tevai turejo, tai dave.
Siaip tai palikimo nelaukia niekas (beveik), bet kai gauna, tai nemaciau nei vieno, kuris atsisakyti. \taigi veidmainiai mes dauguma.
As tikrai zinau,kad tevu namai,kuriuos patys priziurim atiteks mums,bet mamai linkiu gyventi iki simto metu,nes net neisivaizduoju kaip tie namuciai be jos butu .Joks turtas neatstotu tevu.
QUOTE(rainiukas @ 2007 03 08, 16:58)
Cia ne piktai. O kiek tau metu, kad jau turi uzgyvenusi? Gal tevai turejo, tai dave.
Siaip tai palikimo nelaukia niekas (beveik), bet kai gauna, tai nemaciau nei vieno, kuris atsisakyti. \taigi veidmainiai mes dauguma.
NA JAU NEBE 18 TAI TIKRAI, O KADANGI DIRBU NUO 16 METU, TAI TIKRAI BUVO LAIKO SAVO ATEITIM PASIRUPINTI IR MAMAI PAGELBETI, KAI BUVO REIKALAS.
Papildyta:
QUOTE(vyšniux @ 2007 03 08, 17:12)
As tikrai zinau,kad tevu namai,kuriuos patys priziurim atiteks mums,bet mamai linkiu gyventi iki simto metu,nes net neisivaizduoju kaip tie namuciai be jos butu .Joks turtas neatstotu tevu.
Na is mano puses ner kam ka nors mums palikti devai net savo stogo virs galvos neturi. Obeto man ir nereikia nes pati nuosavam name gyvenu kaip ir viska turiu ko man reikia .
Na aš gavau tėvų butą,bet geriau jau jie butu gyvi
Nelaukiu ir nėra iš ko laukti Ir aš ir vyras esam iš gausių šeimų, tad yra kam labiau to reikia. O mes turėsim tai ką patys užsidirbsim.