Įkraunama...
Įkraunama...

Palikimas - Ar tikitės tokio sulaukti?

Neseniai mire mano teta, uzrasiusi viska mamai. Is karto pasakiau, kad jokiose dalybose nedalyvausiu, nes ko man reikia turiu, o ko truksta pati uzsidirbsiu. Sesuo persikrauste i tetos nama, o sesers nama parduos. Tikiuosi, kad tevai uz tuos pinigus pasibaigs savo statybas, o sesuo su broliu pasidarys remontus savo namuose. Jie jau daug uz mane vyresni ir jiems tikrai labiau reikia. O as tai uzsidirbu ir uzsidirbsiu biggrin.gif Mane visokie "palikimai" tik slegia, jauciuosi kazkuo isipareigojusi schmoll.gif
Atsakyti
ax.gif
maloniau nelaukti o juo naudotis dabar ax.gif
kol visi sveiki ir gyvi
Atsakyti
Aš nelaukiu, bet žinau, kad yra testamentas, kuriuo paliekamas visas kilnojamas ir nekilnojamas turtas man, nes močiutė pasakė, kad jai taip ramiau, reikia susitvarkyt reikalus visus, kad po jos išėjimo verysad.gif , nebūtų nesusipratimų.
Atsakyti
NUI AS ZINAU KAD PO MIRTIES KRIKSTATEVIS,KAI KA MAN PALIKS ax.gif PATS SAKE!(jis neturi vaiku,seimos! nui senbernis!)bet kazkaip apie tai net negalvoju! g.gif
Atsakyti
as gavau, bet mielai atiduociau ir dar paskola to turto verta ishmokeciau,kad tik Ji butu gyva..
Atsakyti
QUOTE(ruta_zalia @ 2006 10 31, 13:10)
o as, kad ir esu vienturte, jokio palikimo nelaukiu ir visai nenoriu, svarbu, kad tevai kuo ilgiau gyventu, o ko man reikia arba jau turiu uzsigyvenusi, arba su laiku turesiu. Juokingai atrodo, kai sergancio zmogaus karsinti nera kam, o del palikimo visi kaip vanagai plesosi...  g.gif

Cia ne piktai. O kiek tau metu, kad jau turi uzgyvenusi? Gal tevai turejo, tai dave.

Siaip tai palikimo nelaukia niekas (beveik), bet kai gauna, tai nemaciau nei vieno, kuris atsisakyti. \taigi veidmainiai mes dauguma. mirksiukas.gif
Atsakyti
As tikrai zinau,kad tevu namai,kuriuos patys priziurim atiteks mums,bet mamai linkiu gyventi iki simto metu,nes net neisivaizduoju kaip tie namuciai be jos butu wacko.gif .Joks turtas neatstotu tevu.
Atsakyti
QUOTE(rainiukas @ 2007 03 08, 16:58)
Cia ne piktai. O kiek tau metu, kad jau turi uzgyvenusi? Gal tevai turejo, tai dave.

Siaip tai palikimo nelaukia niekas (beveik), bet kai gauna, tai nemaciau nei vieno, kuris atsisakyti. \taigi veidmainiai mes dauguma.  mirksiukas.gif

NA JAU NEBE 18 TAI TIKRAI, O KADANGI DIRBU NUO 16 METU, TAI TIKRAI BUVO LAIKO SAVO ATEITIM PASIRUPINTI IR MAMAI PAGELBETI, KAI BUVO REIKALAS.
Papildyta:
QUOTE(vyšniux @ 2007 03 08, 17:12)
As tikrai zinau,kad tevu namai,kuriuos patys priziurim atiteks mums,bet mamai linkiu gyventi iki simto metu,nes net neisivaizduoju kaip tie namuciai be jos butu wacko.gif .Joks turtas neatstotu tevu.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na is mano puses ner kam ka nors mums palikti devai net savo stogo virs galvos neturi. Obeto man ir nereikia nes pati nuosavam name gyvenu kaip ir viska turiu ko man reikia .
Atsakyti
Na aš gavau tėvų butą,bet geriau jau jie butu gyvi verysad.gif
Atsakyti
Nelaukiu, nes man jis negresia biggrin.gif
Atsakyti
Nelaukiu ir nėra iš ko laukti schmoll.gif Ir aš ir vyras esam iš gausių šeimų, tad yra kam labiau to reikia. O mes turėsim tai ką patys užsidirbsim. mirksiukas.gif
Atsakyti