Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

sniego? oj kaip gerai .;D wub.gif newyear.gif
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 10 08, 09:53)
Na jau pirmadienį ir antradienį žada sniego !  wub.gif  drinks_cheers.gif O šiaip, teko skaityti, kad šią žiemą bus daug sniego ir bus šalta labai.  unsure.gif

Jau sniego?! blink.gif gal dar truputuką ankstoka sakyčiau g.gif bent jau lapkričio mėnesio tas sniegutis lukteltu biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 10 08, 09:53)
Na jau pirmadienį ir antradienį žada sniego !  wub.gif  drinks_cheers.gif O šiaip, teko skaityti, kad šią žiemą bus daug sniego ir bus šalta labai.  unsure.gif

kur cia sniego jau zada? blink.gif As dar moraliskai tam nepasiruosiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ahhh.Nėra jos jau taip toli bigsmile.gif bigsmile.gif
Iki kalėdų liko 72 dienos atskaičiuokim dar kada adventas prasidės,matot,visai nieko nebeliko. ax.gif
Dabar jau parduotuvės pilnos vėlinių žvakių ir panašiai,baigsis vėlines prasidės ruošimasis kalėdoms,ar jau taip toli tos vėlines ? blush2.gif
Man bent jau ne schmoll.gif
Taigi kalėdos jau tikrai neužkalnų newyear.gif
Atsakyti
Jo kai pradeda taip anksti prekiauti kalėdine atributika, tai taip ir atrodo, kad va tuoj sulauksim tų gražių švenčių, bet man pavyzdžiui labai nepatinka tų parduotuvių ankstyvumas schmoll.gif , nes kai lieka iki švenčių koks porą savaičių, tai tos kalėdinės nuotaikos man jau būna "perdegusios" verysad.gif
Atsakyti
O aš tai visą gruodį jai tik šventinėm nuotaikom gyvenu ax.gif Todėl puošimui pasiruošimas vyksta iki gruodžio, o tada jau tik dovanėlės thumbup.gif O planuoti, ieškoti info, man atrodo, jau pats laikas, nes paskui kol susirandi, kol pasidarai ar nusiperki, tai nelabai lieka laiko džiaugtis.
Atsakyti
erke - o mum kaip tik atvirkščiai,laukiam laukiam,o kai suliaukiam toks malonumas būna wub.gif
Atsakyti
laukiu,oi laukiu aš Kalėdų ir net labai smile.gif
man tai tokie įdomus jausmai, malonūs širdelę perveria. taip smagu viso to laukti , šurmulys jaukumas , visa šeima prie stalo, tik per tokias šventes visa šeima ir susirenka... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2010 10 14, 09:42)
O aš tai visą gruodį jai tik šventinėm nuotaikom gyvenu  ax.gif  Todėl puošimui pasiruošimas vyksta iki gruodžio, o tada jau tik dovanėlės  thumbup.gif  O planuoti, ieškoti info, man atrodo, jau pats laikas, nes paskui kol susirandi, kol pasidarai ar nusiperki, tai nelabai lieka laiko džiaugtis.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Man irgi visas gruodis šventinis mėnuo wub.gif Visur tik lemputės žiba, eglutės papuoštos, kalėdinė muzika skamba.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina4411 @ 2010 10 14, 13:13)
erke - o mum kaip tik atvirkščiai,laukiam laukiam,o kai suliaukiam toks malonumas būna  wub.gif

Aš taip pat laukiu, ir net labai laukiu bigsmile.gif, jau dabar galvoju apie dovanėles, apie namų puošimą kartus su visa šeima, kaip bus linksma žiūrėti į savo vaikį, kai jis lakstys su viena ar kita kalėdine dekoracija po kambarius ieškodamas jai tinkamos vietos lotuliukas.gif . Tai puki šventė, ir man turbūt viena gražiausių ir laukiamiausių švenčių. Aš vis dar tikiu Kalėdu Seneliu blush2.gif , žinau kad jo kap ir nėra ax.gif , bet vistiek tikiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erke: 15 spalio 2010 - 07:58
Na, as dar laukiu pirmojo savo vaikio gimtadienio, o po jo jau pradesiu laukt KAledu wub.gif
Atsakyti
Dar reikia šiek tiek palaukti Vėlinių, tada dar kokią savaitėlę pabus žvakės, puokštės, o tada jau ypač maximoje atsiras Kalėdinės prekės ir dekoracijos. thumbup.gif
O kai puošiasi miestas, tai ir pačiam ta Kalėdinė nuotaika ateina, juo labiau laikas tada ypač greitai lekia, taip, kad Kalėdos jau visai ne už kalnųsmile.gif cool.gif
Atsakyti