sniego? oj kaip gerai .;D
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 10 08, 09:53)
Na jau pirmadienį ir antradienį žada sniego !
O šiaip, teko skaityti, kad šią žiemą bus daug sniego ir bus šalta labai. 
Jau sniego?!
QUOTE(KaleduManiake @ 2009 10 08, 09:53)
Na jau pirmadienį ir antradienį žada sniego !
O šiaip, teko skaityti, kad šią žiemą bus daug sniego ir bus šalta labai. 
kur cia sniego jau zada?
Ahhh.Nėra jos jau taip toli
Iki kalėdų liko 72 dienos atskaičiuokim dar kada adventas prasidės,matot,visai nieko nebeliko.
Dabar jau parduotuvės pilnos vėlinių žvakių ir panašiai,baigsis vėlines prasidės ruošimasis kalėdoms,ar jau taip toli tos vėlines ?
Man bent jau ne
Taigi kalėdos jau tikrai neužkalnų
Iki kalėdų liko 72 dienos atskaičiuokim dar kada adventas prasidės,matot,visai nieko nebeliko.
Dabar jau parduotuvės pilnos vėlinių žvakių ir panašiai,baigsis vėlines prasidės ruošimasis kalėdoms,ar jau taip toli tos vėlines ?
Man bent jau ne
Taigi kalėdos jau tikrai neužkalnų
Jo kai pradeda taip anksti prekiauti kalėdine atributika, tai taip ir atrodo, kad va tuoj sulauksim tų gražių švenčių, bet man pavyzdžiui labai nepatinka tų parduotuvių ankstyvumas
, nes kai lieka iki švenčių koks porą savaičių, tai tos kalėdinės nuotaikos man jau būna "perdegusios"
erke - o mum kaip tik atvirkščiai,laukiam laukiam,o kai suliaukiam toks malonumas būna
laukiu,oi laukiu aš Kalėdų ir net labai
man tai tokie įdomus jausmai, malonūs širdelę perveria. taip smagu viso to laukti , šurmulys jaukumas , visa šeima prie stalo, tik per tokias šventes visa šeima ir susirenka...
man tai tokie įdomus jausmai, malonūs širdelę perveria. taip smagu viso to laukti , šurmulys jaukumas , visa šeima prie stalo, tik per tokias šventes visa šeima ir susirenka...
QUOTE(medlink @ 2010 10 14, 09:42)
O aš tai visą gruodį jai tik šventinėm nuotaikom gyvenu
Todėl puošimui pasiruošimas vyksta iki gruodžio, o tada jau tik dovanėlės
O planuoti, ieškoti info, man atrodo, jau pats laikas, nes paskui kol susirandi, kol pasidarai ar nusiperki, tai nelabai lieka laiko džiaugtis.
Man irgi visas gruodis šventinis mėnuo
QUOTE(Ina4411 @ 2010 10 14, 13:13)
erke - o mum kaip tik atvirkščiai,laukiam laukiam,o kai suliaukiam toks malonumas būna 
Aš taip pat laukiu, ir net labai laukiu
Na, as dar laukiu pirmojo savo vaikio gimtadienio, o po jo jau pradesiu laukt KAledu
Dar reikia šiek tiek palaukti Vėlinių, tada dar kokią savaitėlę pabus žvakės, puokštės, o tada jau ypač maximoje atsiras Kalėdinės prekės ir dekoracijos.
O kai puošiasi miestas, tai ir pačiam ta Kalėdinė nuotaika ateina, juo labiau laikas tada ypač greitai lekia, taip, kad Kalėdos jau visai ne už kalnų
O kai puošiasi miestas, tai ir pačiam ta Kalėdinė nuotaika ateina, juo labiau laikas tada ypač greitai lekia, taip, kad Kalėdos jau visai ne už kalnų