Jo, jau ruošiamės pamažu
Pildom dovanų sąrašą, ieškom kambario puošimo idėjų, dovanų įpakavimo įdėjų ir tt. Oi laukiam
Kaledine nuotaika dar negyvenu,nes per anksti nenoriu,akd atsibostu..dovanos apgalvotos,vienos gaminamos,kitos jau supakuots guli
apgalvotas eglutes puosimas,nes kasmet puosiam ranku darbo papuosimais
ir sudarytas kalediniu kepiniu sarasas,svente laukiama kaip ir kasmet,bet nemus puosiame tik savaite iki kaledu,eglute kuciu vakara
Mintyse jau irgi Kalėdų laukimas, bet realiai dar nepradėjau daryt, noriu praleist vėlines, mamos mirimo dieną, savo vaikučio netekties datą...va kai tos dienos praeina, tada jau pasineriu į Kalėdų laukimą...
Šaunu,na aš jau šiandien pavarčiau savo
kalėdinių ir nekalėdinių receptų knygas.
Žodžiu tikrai radau neblogų įdėjų .
Kalėdinė eglutė iš sausainių ''žvaigždutės'',
žodžiu sausainukus pati kepiau
pernai šitą dariau tai super
Paieškosiu internete paieškot šito recepto
tai atsiūsiu nes perrašyt tingisi -
kalėdinių ir nekalėdinių receptų knygas.
Žodžiu tikrai radau neblogų įdėjų .
Kalėdinė eglutė iš sausainių ''žvaigždutės'',
žodžiu sausainukus pati kepiau
pernai šitą dariau tai super
Paieškosiu internete paieškot šito recepto
tai atsiūsiu nes perrašyt tingisi -
Oi, reik ir man kokių receptų dar pasiieškot, norisi kažko naujo paragaut per šias šventes ir namiškius bei svečius pradžiugint
QUOTE(butterfly1 @ 2010 10 16, 11:34)
Dar reikia šiek tiek palaukti Vėlinių, tada dar kokią savaitėlę pabus žvakės, puokštės, o tada jau ypač maximoje atsiras Kalėdinės prekės ir dekoracijos.
nepasakyčiau...Šiandien JYSK parduotuvėje jau matėmė pilna kalėdinių eglučių, papuošimių, kalėdų senių....
QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 10 17, 14:56)
nepasakyčiau...Šiandien JYSK parduotuvėje jau matėmė pilna kalėdinių eglučių, papuošimių, kalėdų senių....
net prieš vėlines...Ne per anksti?
Oho, tiesą sakant bent jau man tai tikra nesąmonė. Pirmiau reikia sulaukti vėlinių, nusipirkti žvakučių, pabūti prie kapelių, o tada jau pradėti rūpintis dovanėlėmis. Man tai net noro nebūtų dabar kažką pirkti, nes žinau, kad jos dar toli. Dažniausiai užsivedu tik po Vėlinių.
QUOTE(Dixieinesa @ 2010 10 17, 16:02)
Oho, gal galėtumėt pasakyti receptą? Labai sudomino.
Dixieinesa-va mes irgi panašia kepam.
Bet tik pas mus be to glaisto yra tik vanilinio biški.
Ir iš šokoladinių sausainukų.
Bet tik pas mus be to glaisto yra tik vanilinio biški.
Ir iš šokoladinių sausainukų.
zhmogeliukas-taip aš jau irgi mačiau,nesakyčiau,kad per anksti,dauguma žmonių nori iš karto pasiruošti,o paskui ramiai laukti švenčių,argi negalima ?
Man tai atrodo normalu,dar pati pasidairiau bet nieko nepirkau laukiu dar akcijų tiems visiems kalėdiniems atributams
Man tai atrodo normalu,dar pati pasidairiau bet nieko nepirkau laukiu dar akcijų tiems visiems kalėdiniems atributams