Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

Jo, jau ruošiamės pamažu wub.gif Pildom dovanų sąrašą, ieškom kambario puošimo idėjų, dovanų įpakavimo įdėjų ir tt. Oi laukiam wub.gif
Atsakyti
Kaledine nuotaika dar negyvenu,nes per anksti nenoriu,akd atsibostu..dovanos apgalvotos,vienos gaminamos,kitos jau supakuots guli blush2.gif apgalvotas eglutes puosimas,nes kasmet puosiam ranku darbo papuosimais blush2.gif ir sudarytas kalediniu kepiniu sarasas,svente laukiama kaip ir kasmet,bet nemus puosiame tik savaite iki kaledu,eglute kuciu vakara 4u.gif
Atsakyti
Mintyse jau irgi Kalėdų laukimas, bet realiai dar nepradėjau daryt, noriu praleist vėlines, mamos mirimo dieną, savo vaikučio netekties datą...va kai tos dienos praeina, tada jau pasineriu į Kalėdų laukimą...
Atsakyti
Šaunu,na aš jau šiandien pavarčiau savo
kalėdinių ir nekalėdinių receptų knygas.
Žodžiu tikrai radau neblogų įdėjų . wub.gif
Kalėdinė eglutė iš sausainių ''žvaigždutės'',
žodžiu sausainukus pati kepiau
pernai šitą dariau tai super thumbup.gif
Paieškosiu internete paieškot šito recepto
tai atsiūsiu nes perrašyt tingisi -blush2.gif
Atsakyti
Oi, reik ir man kokių receptų dar pasiieškot, norisi kažko naujo paragaut per šias šventes ir namiškius bei svečius pradžiugint bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(butterfly1 @ 2010 10 16, 11:34)
Dar reikia šiek tiek palaukti Vėlinių, tada dar kokią savaitėlę pabus žvakės, puokštės, o tada jau ypač maximoje atsiras Kalėdinės prekės ir dekoracijos.cool.gif

nepasakyčiau...Šiandien JYSK parduotuvėje jau matėmė pilna kalėdinių eglučių, papuošimių, kalėdų senių.... doh.gif net prieš vėlines...Ne per anksti?
Atsakyti
Na,mes per Kalėdas kepame štai tokia eglutę:
user posted image
Tik realiai ji didesnė wub.gif Apie 60cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmogeliukas @ 2010 10 17, 14:56)
nepasakyčiau...Šiandien JYSK parduotuvėje jau matėmė pilna kalėdinių eglučių, papuošimių, kalėdų senių....  doh.gif  net prieš vėlines...Ne per anksti?

Oho, tiesą sakant bent jau man tai tikra nesąmonė. Pirmiau reikia sulaukti vėlinių, nusipirkti žvakučių, pabūti prie kapelių, o tada jau pradėti rūpintis dovanėlėmis. Man tai net noro nebūtų dabar kažką pirkti, nes žinau, kad jos dar toli. Dažniausiai užsivedu tik po Vėlinių. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dixieinesa @ 2010 10 17, 16:02)
Na,mes per Kalėdas kepame štai tokia eglutę:
Tik realiai ji didesnė  wub.gif Apie 60cm  ax.gif

Oho, gal galėtumėt pasakyti receptą? Labai sudomino. 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Dixieinesa-va mes irgi panašia kepam. thumbup.gif
Bet tik pas mus be to glaisto yra tik vanilinio biški.
Ir iš šokoladinių sausainukų. rolleyes.gif
Atsakyti
zhmogeliukas-taip aš jau irgi mačiau,nesakyčiau,kad per anksti,dauguma žmonių nori iš karto pasiruošti,o paskui ramiai laukti švenčių,argi negalima ? smile.gif
Man tai atrodo normalu,dar pati pasidairiau bet nieko nepirkau laukiu dar akcijų tiems visiems kalėdiniems atributams mirksiukas.gif
Atsakyti
Užsimaniau padaryt kokių nors Kalėdinių kepinių, bet kad dar ne laikas. biggrin.gif
Turit kokių nors gal lengvučių ir įdomių repectų? 4u.gif
Atsakyti