Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

Dar tik spalio vidurys.Bet aš jau gyvenu kalėdinemis nuotaikomis.
O jūs ?
Pasiplepėkime kaip jau jūs ruošiatės joms ?
Gal jau perkat dovanėles ar jau ką turit nupirkę
gal jau ieškote įdėjų namų puošimui,
o gal jau tiesiog vedates sąrašiuką,ir ieškote įdėjų.
Nagi,mamytės,papasakokit kaip jau ruošiatės kalėdoms smile.gif
newyear.gif newyear.gif
Atsakyti
Jau ruošiuosi.smile.gif thumbup.gif
Dovanų nepirkau, tačiau dienų dienas sėdžiu įvairiuose forumuose, dažniausiai čia, ir ieškau idėjų namams papuošti. Jau susidariau sąrašą ką dovanosiu, tikiuosi per spalį ir lapkritį dar patobulinti, galbūt netyčia kažkas iš giminių užsimins ko reikia jiems, tai ir nupirksiu (žiūrint kokia kaina).
mirksiukas.gif

Šie du mėnesiai man bus kaip ir apmąstymo, apsižiūrėjimo, o tada jau gruodį viską beliks įgyvendint. smile.gif Manyčiau, laiko dar yra, ir pakankamai daug. cool.gif
Atsakyti
Ruošiuosi.Mane labai labaai užplūdo kalėdinė nuotaika nors ir ne žiema wub.gif.
Jau darau kalėdinį dovanų sarašą,ieškau dovanų idėjų šiame forume,tik nežinau kodėl bet labiausiai laikiu šių kalėdų newyear.gif santa2.gif
Atsakyti
Aš jau esu kelias dovanėles nupirkusnes akcijos buvo,tai maniau,akd pigiau tikrai negausiu mano nupirktos dovanėles :
1.Kosmodiskas mamai .
2.Elektrinis šildytuvas vyro tėvams.
3.Nupirkau 6 šiltus minkštus pledus puseserių šeimoms ( 3 ) vyro tėvams ( 1 ) ir savo vienai būsimai brolienei ir kitai jau tikrai brolienei biggrin.gif
Jau esu nemažai žvakių kalėdoms pripirkus nes dabar prieš vėlines akcijos žvakių tai perku nes man jų per kalėdinį laikotarpį nemažai reikia wub.gif
Kekvieną dieną vis čia atėjus pildau sąrašiuką,nes tikrai neblogų įdėjų iš čia imu . cool.gif
Žodžiu ruošimasis jau tikrai vyksta pas mus . rolleyes.gif
Atsakyti
Papasakokite ką veikiate gruodžio mėnesį.? Kaip viskam ruošiatės? Galbūt turite kokių nors tradicijų? santa2.gif
Atsakyti
o as mezgu šalikus, kurios dovanosiu, tai pat sudarinėju sarasus dovanų likusiems zmonem ir pamazu pradėsiu supirkinėti smile.gif
Atsakyti
Apžiūrėjau savo sąrašus ir net nežinau kaip čia gausis. Norisi ką nors originalaus padovanot, gal dar sumastysiu ką nors, reiks iš čia semtis idėjų toliau. g.gif
Šiais metais pridarysiu tų bumbulų su lipale išmirkytais siūlais. Manyčiau tai bus pirmieji žingsniai ir juos žnegsiu jau lapkričio gale, kad būtų smagiau laukti Kalėdų. wub.gif
Atsakyti
1. Dekoracijos. Bent jau aš ir mano šeima ruoštis pradedame gruodžio pirmą savaitgalį.
Nors dekoracijas kuriu jau lapkričio viduryje, kad per adventą liktų tik viską papuošti. Ant užuolaidų ir ant baro uždedame girliandas įvairiaspalves, ant palangių padedame kelias žvakides, langą išpurškiame sniegu, aš iškarpau snaigių, priklijuoju prie tapetų, padarau kalendorių "kiek liko iki Kalėdų" (tai man labai patinka). mirksiukas.gif

2. Dovanėlės. Jas renkame lapkritį, o perkame gruodį per akcijas. Visas dovanas nuperku maždaug per mėnesį, nes visko nesinori vienu metu supirkt. Supirkus, užsiimu įpakavimu. tongue.gif

3. Tvarkymasis. Tai ypač kruopščiai darau per adventą. 23-24 dieną tvarkausi daugiausia, tada pas mus viskas blizga (nors ir šiaip visada viskas švaru, bet per Kalėdas labiausiai). ax.gif

Jokių papročių kaip ir nesilaikom jei kalba eina apie adventą, tačiau perkame advento kalendorių ir sumalonumu valgau šokoladuką kiekvieną dieną. biggrin.gif
Atsakyti
Aš dovanomis tai nuo rugsėjo pabaigos pradedu rūpintis. blush2.gif
Pirkti spalio mėnesi pabaigiu gruodžio vidurį.
O pirmieji kalėdiniai atributai mūsų namus papuošia lapkričio viduryję. 4u.gif
Egle puošiam paskutinį lapkričio seštadienį. rolleyes.gif
Tvarkomes tai kai iki švenčių lieką 2-3 dienos.
O kartais ir ankščiau juk ir laukti švenčių smagiaukaip viskas sutavrkyta.
Mes kažkaip ir neturime jokių kitokių išskirtinių tradicijų visos įprastos biggrin.gif
Keičiames dovanėlemis ir pan.
Bet man mieliausia dovana yra kai dukra nupiešia kokį besmegenį
ant didelio lapo ir parašo MAMYTE IR TĖVELI SU KALĖDOM. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Parašysiu savo dovanų sarašą (negalutinį):

1.Sūnėnui Puodukas su Makvynu,makvyno mašina ir beabejo saldainių ax.gif Gal dar ką pasiūlysit ?
2.Mamai sveriamos arbatos ir sveriamos kavos,saldainių iš ( iškart užlipus laiptais pas stanislovą yra ten saldumynų,kavos, arbatos sveriamos yra,vien žodžiu ten aksčiau buvo aksesuarai db kava ,abata,saldainiai)
3.Seseriai Receptų knyga
4.Kitai sesei ?

Dovanos kuklios,kadangi biudžetas nėra labai didelis,pataisykit kas netaip arba netinka tokios dovanos rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Laukiu Kaledu jau nuo dabar. wink.gif Semiuosi ideju is chia. Jau po truputi pildau dovanu sarasus. Tik nezinau ka dovanoti mociutei.. Ji jau prastokai mato liepa suejo 87. Ir ne nenutuokiu ka galeciau padovanoti... galvoji gal kokias siltas mielas kojine3s ir pleda ar dar ka? unsure.gif
Teciui dovanosiu receptu knyga,mamai galvoju konditerini svirksta nes megsta kepti desertus. wub.gif
Dar kitiem nesugalvojau.. Beabejo semiuosi pakavimo ideju ir namu puosimo wink.gif)**
Atsakyti
Dixieinesa-aš galiu pasiūlyti tik taikad saldainius įdėtum į kalėdinę kojnę tada labai gražiai būtų . ax.gif Aš pati taip darau ir savo dukrai tai per kalėdas antrą kalėdų dieną,vaikšto tą kojnę pasiemus biggrin.gif
supha!:* - o gal nupirk kokias šiltas tapkes wub.gif o šiltasminkštas pledas irgi nebloga įdėja. ax.gif
Atsakyti