šiandien lygiai du mėnesiai iki Kalėdų. ir aš labai laukiu šios šventės. bet man laukimas tikrai nėra dovanų ruošimas (kaip tik ši Kalėdų dalis labiausiai nepatinka, nes reik visad galvoti ką nors nebrangaus, bet įdomaus ir reikalingo. didelių sumų negalim išleist).
Aš tai norėčiau pasidaryti kažkokį planą Kalėdų laukimui. pvz, kas savaitę po kažkokią užduotį sau pasiskirti ir vis po truputįtaip ruošti save, namus, vaikus... į sąrašą įtraukčiau namų papuošimą su smulkmenėlėm, Kalėdinių skanėstų gaminimą, namų tvarkymą, dovanų-sveikinimų paruošimą, savęs papuošimą - gražinimosi procedūros, gal kokia dieta ar pan. dar kol kas nepasidariau to plano, reiks pradėt
turėjau tokią tradiciją keletą metų - mėnuo iki Kalėdų be mėsos. tik pernai ir užpernai kadangi buvo nėščia ir paskui maitinau pati, tai nerizikavau be mėsos būti. nors dabar manau, man pačiai didesnis iššūkis būtų tą mėnesį praleisti be saldumynų

po tokio susilaikymo savimi labai didžiuojuosi, smagu būna per Kalėdas.
tai va, Kalėdų laukimas man visada buvo labai labai gražus metas... turbūt pats nuostabiausias... tik va, pačios Kalėdos ne taip įdomiai paprastai praeina, reikia kažką įdomesnio sugalvoti, negul tik nuvažiuot pas tėvus ir pavalgyti....