Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

M.i.g.l.e-dar 2 mėnesiai prieš akis,
galbūt jūsų fantazija atsigaus,kai
pamatysit,kad jau parduotuvėse pilna atributu,tada jau
ir galvosis geriau rolleyes.gif
Papildyta:
o sausainukai labai grazūs,manau ir skanūs
tai skaniu sausainuku ir gero kepimo ax.gif
Papildyta:
http://www.visirecep...sausainiai.html
o man šitie patiko,turbūt irgi bandysim,kepti. ax.gif
Nes kažkaip man imbieras labai atsocijuojasi su kalėdomis,nežinau kodėl,bet labai labai atsocijuojasi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina4411 @ 2010 10 25, 11:31)
Žiūriu labai jau čia tylu
nejaugi nėra daugiau besiruošiančių kalėdoms ?  g.gif

Manau daugelis dar net negalvoja apie tai, dar tik spalio galas, reikia pirmiau manyčiau vėlinių sulaukti... g.gif
Po vėlinių jaučiu čia bus daug daugiau besiruošiančių.smile.gif
Aš ir pati dar "nesikraustau iš proto" dėl Kalėdų, dar ne laikas, dar tik šiaip dovanėles apžiūriu.smile.gif
Atsakyti
wub.gif šiandien lygiai du mėnesiai iki Kalėdų. ir aš labai laukiu šios šventės. bet man laukimas tikrai nėra dovanų ruošimas (kaip tik ši Kalėdų dalis labiausiai nepatinka, nes reik visad galvoti ką nors nebrangaus, bet įdomaus ir reikalingo. didelių sumų negalim išleist).
Aš tai norėčiau pasidaryti kažkokį planą Kalėdų laukimui. pvz, kas savaitę po kažkokią užduotį sau pasiskirti ir vis po truputįtaip ruošti save, namus, vaikus... į sąrašą įtraukčiau namų papuošimą su smulkmenėlėm, Kalėdinių skanėstų gaminimą, namų tvarkymą, dovanų-sveikinimų paruošimą, savęs papuošimą - gražinimosi procedūros, gal kokia dieta ar pan. dar kol kas nepasidariau to plano, reiks pradėt biggrin.gif
turėjau tokią tradiciją keletą metų - mėnuo iki Kalėdų be mėsos. tik pernai ir užpernai kadangi buvo nėščia ir paskui maitinau pati, tai nerizikavau be mėsos būti. nors dabar manau, man pačiai didesnis iššūkis būtų tą mėnesį praleisti be saldumynų biggrin.gif po tokio susilaikymo savimi labai didžiuojuosi, smagu būna per Kalėdas.
tai va, Kalėdų laukimas man visada buvo labai labai gražus metas... turbūt pats nuostabiausias... tik va, pačios Kalėdos ne taip įdomiai paprastai praeina, reikia kažką įdomesnio sugalvoti, negul tik nuvažiuot pas tėvus ir pavalgyti....
Atsakyti
QUOTE(Black&White @ 2010 10 23, 01:45)
Imeskit recepta.  4u.gif Ir gal nuotrauku turit?  biggrin.gif

Receptukai iš SM , o nusifotografuoti nesusiprotėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(butterfly1 @ 2010 10 27, 14:57)
Asmeniškai man liko dar kokia savaitėlė pailsėti, nes po to jau tikrai pradėsiu ruoštis. thumbup.gif
Uh, kaip laukiu, kaip patinka tas laukimas, šventinė nuotaika, puošmenos. thumbup.gif  thumbup.gif  clap.gif

pritariu, o dar kitos kaip kai pritaria smagu...pirmas darbas laukiantis tai bus dziovinti ritineliais apelsinai ax.gif nes ankstesni jau visai sutrupeti baigia, reiks naujus daryti, dar minciu turiu daryti grandine is graikisku riesutu, gal kas darete pasidalinkite, aciu 4u.gif
Atsakyti
O kaip daryti tą grandinę iš riešutų.? g.gif
Girdėjau apie tokią, tačiau niekada nedariau. schmoll.gif

O aš šiais metais nepirksiu jokių papuošimų. Viską darysiu pati, tik reikia nusipirkti "sudedamąsias dalis". biggrin.gif Jau net planą pasidariau ką darysiu. smile.gif
Atsakyti
Ak, kaip smagu, kad jūs, mamytės ruošiatės Kalėdoms.
O aš vis dar nesurandu laiko. Vyras eina į darbą, ir taip jau verčiasi per galvą, padeda man ruoštis namuose, prižiūriu mažylį, o namie laksto dar ir du šuniukai, gerai, kad mano mergytė labai savarankiška, nereikia jos lydėti kiekviename žingsnyje. 4u.gif
Vis dėlto, atrodo, kad kaip tik turėčiau daugiau laiko, nes mažyliui, lapkritį sueis vieneri, tačiau vistiek, nežinau, daug miegu, daug laiko praleidžiu su vaikučiu. Po jo gimtadienio kartu su vyru ir mergaite ruošimės Kalėdoms. wub.gif Dovanas jau esu nužiūrėjusi, beliks tik viską nupirkti ir papuošti namus.smile.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai netrūksta. Ir šiaip, kaip ir sakė Pekutis*, laiko tam neskiriu, iki Kalėdų viską padarau ką reikia. smile.gif
Atsakyti
Gruodis tai aišku man reiškia artėjančias šventes ir šventinę nuotaiką.
Dekoruot, nieko per daug nedekoruoju, jei yra laiko padarau ką nors gražaus, bet šiaip namie turime daug jau padarytų suvenyrų, kuriais ir papuošiame namus.
Eglutę puošiame gruodžio 20, puošiame gyvą. bigsmile.gif
Maistą paruošiu 23-24 dieną. smile.gif
Dovanas esu nužiūrėjusi nuo ankščiau, belieka viską nupirkti. rolleyes.gif
Atsakyti
Liko 58 dienos, o pamenu, dukra skelbė, kad liko 160 dienų. Ne tiek jau ir daug beliko. tongue.gif Greitai bėga tas laikas...
Atsakyti
Sis menesis man susijes su gyvos eglutes, mandarinu kvapais namuose, siluma ir sventine nuotaika 4u.gif
Kadangi dovaneles stengiuosi nupirkti is anksto, tai dazniausiai gruodi jomis rupintis nereikia ax.gif Namus puosiam jau gruodzio pradzioje. Gyva kaledu eglute papuosiam gruodzio vidury. Kadangi Kuciu vakarienei ir Kaledoms vaziuojam pas mano ir vyro tevus, tai ir maisto gaminimu rupintis nereikia bigsmile.gif
Atsakyti
netruksta, viskam ruosiuos is anksto ir be streso biggrin.gif
Atsakyti