Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

QUOTE(Ina4411 @ 2010 10 17, 16:27)
zhmogeliukas-taip aš jau irgi mačiau,nesakyčiau,kad per anksti,dauguma žmonių nori iš karto pasiruošti,o paskui ramiai laukti švenčių,argi negalima ?  smile.gif
Man tai atrodo normalu,dar pati pasidairiau bet nieko nepirkau laukiu dar akcijų tiems visiems kalėdiniems atributams  mirksiukas.gif

Na, taip, jūs teisi, kiekvienas daro kaip jam patinka ir kaip patogiau.
Tačiau asmeniškai aš, palauksiu Vėlinių, ir kai jau dauguma parduotuvių pasipuošt "pasikorusiais kalėdų seniais lotuliukas.gif " aš irgi imsiuosi iniciatyvos, ir pradėsiu dairytis dovanėlių. Nors ir dabar laisvu laiku, aplakstau pardes ir apsižiūriu.smile.gif Kartais akcijos dabar yra didesnės, nei prieš Kalėda.s tongue.gif
Atsakyti
http://www.skanus.lt...diniai-3008.htm
Mane šie visai sudomino g.gif
Pažiūrėk gal ir tau patiks smile.gif
Papildyta:
http://www.mamosrece...es-eglutes.html
Mmm. wub.gif Kaip gražiai atrodo,tikrai užsinorėjau ir aš kokių kalėdinių sausainių iškepti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ina4411: 17 spalio 2010 - 15:38
QUOTE(Ina4411 @ 2010 10 17, 16:37)
http://www.skanus.lt...diniai-3008.htm
Mane šie visai sudomino  g.gif
Pažiūrėk gal ir tau patiks  smile.gif
Papildyta:
http://www.mamosrece...es-eglutes.html
Mmm. wub.gif Kaip gražiai atrodo,tikrai užsinorėjau ir aš kokių kalėdinių sausainių iškepti  rolleyes.gif

įdomūs kokie, ačiū, reiks ką nors išsikepti... mirksiukas.gif
Dar labiau laukiu Kalėdų. blush2.gif wub.gif newyear.gif
Atsakyti
butterfly1-būna būna,todėl ir aš jau esu papirkus dovanėlių smile.gif nes manau pigiau jau nebus schmoll.gif .
Atsakyti
Ina4411 - Visko gali būti, aš, tėvams kokteilio plaktuvą irgi greitu metu pačiupsiu jei tik bus akcija, nes pigiau nebus tikrai. schmoll.gif
Tačiau įvairių žvakių tai palauksiu akcijų, maximoj visada būna 40% nuolaida. thumbup.gif
Šiais metais reikės plaukiojančių žvakučių, bandysiu padaryti kokią nors kombinaciją. g.gif smile.gif
Atsakyti
butterfly1 -tai neužilgo turi prasidėt žbakėms nuolaidos ( jai dar neprasidėjo) nes prieš vėlines tai būna tų akcijų.Tai galėsi daugiau pasipirkti .Aš tai nelabai pirksiu nes noriu tų kalėdinių,su kalėdų seniais,besmegeniais,kalėdų eglutėmis. wub.gif
Atsakyti
butterfly1-tikrai tikrai,greičiau tos šventėės. wub.gif
Papildyta:
http://www.skanus.lt...atiekalai-1.htm
Va čia dar daugiau,bet čia jau ir patiekalų yra.
Kūčioms,kalėdoms. wub.gif
Atsakyti
Eglutė

500g miltų
300g cukraus
300g sviesto
10 kiaušinių
vanilinio cukraus
2-3 stiklinės tirštos uogienės

Pieno glajus:
200g cukraus
200g pieno
vanilinio cukraus

Sviestas išsukamas,mušama po vieną kiaušinį,beriama po šaukštą cukraus,po šaukštą miltų ir sukama,kol sudedami visi šie produktai.Baigiant sukti,suberiamas vanilinis cukrus.Tešla suminkoma ir paliekama šaltoje vietoje,kol sustings.Iš jos daromi įvairaus dydžio 7-8 papločiai,kurių kraštai išpjaustomi rantyta forma (įmituojant eglės šaką),sudedami į miltais išbarstytą skardą ir iškepami.Papločiai atšaldomi,paskui dedami vienas ant kito mažėjančia tvarka ir pertepami uogiene.Viršus aptepamas baltu glajumi,kan nuvarvėtų per šonus,ir apsijojami cukraus pudra.

Pieno glajus:cukrus ir pienas verdami kol sutirštėja tiek,kad įlašinus į šaltą vandenį sirupo lašas nebeišsileidžia.Tada sudedamas vanilinis cukrus. wub.gif

Tik man rodos aš papločius dariau iš dvigubos tešlos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ina4411 @ 2010 10 16, 20:01)
Aš dovanomis tai nuo rugsėjo pabaigos pradedu rūpintis. blush2.gif
Pirkti spalio mėnesi pabaigiu gruodžio vidurį.
O pirmieji kalėdiniai atributai mūsų namus papuošia lapkričio viduryję. 4u.gif
Egle puošiam paskutinį lapkričio seštadienį.  rolleyes.gif
Tvarkomes tai kai iki švenčių lieką 2-3 dienos.
O kartais ir ankščiau juk ir laukti švenčių smagiaukaip viskas sutavrkyta.
Mes kažkaip ir neturime jokių kitokių išskirtinių tradicijų visos įprastos  biggrin.gif
Keičiames dovanėlemis ir pan.
Bet man mieliausia dovana yra kai dukra nupiešia kokį besmegenį
ant didelio lapo ir parašo MAMYTE IR TĖVELI SU KALĖDOM. biggrin.gif  biggrin.gif

Pritariu, rūpestis mane ima jau nuo rugsėjo, tačiau stengiuosi kantriai išlaukti akcijų ir visko neprisipirkti, nes po to viskas būna dvigubai pigiau, ir labiau širdį spaudžia pamačius, kaip brangiai išleidau, ir kaip galėjau... Ne milijonierė esu. biggrin.gif
Atsakyti
O, Dievuli, kaip skaniai atrodo! wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Būtinai išsikepsiu, jei tik laiko nepritrūks.
Atsakyti
Na, mamytės, kiek laiko skiriate dovanų paieškai, maisto gamybai, namų puošybai? essen.gif newyear.gif g.gif

Papildyta:
Kaip ir sakiau viską pradedu nusižiūrėti ir kurti jau nuo rugsėjo, todėl vos tik atsiradus prekėms ir akcijoms perku ką reikia, tai dažniausiai padarau iki gruodžio pradžios-vidurio ir tada dar kelias savaites neturiu kuo užsiimti. Na, ieškau įdomių receptų, tačiau juk visą laiką jų neieškosi, susirandi ir užtenka. g.gif
Per tą laisvą laiką tvarkausi, kad būtų maloniau laukti švenčių, laiką stumiu, svajoju apie tą didžiąją dieną. 4u.gif Tikrinu ar viską turiu, viską padariusi. Manau laiko duota kaip tik, ir pasiruošt, ir sutvarkyt, ir papuošt, ir nupirkt. mirksiukas.gif 000054.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butterfly1: 17 spalio 2010 - 18:54
QUOTE(Ina4411 @ 2010 10 17, 16:55)
butterfly1 -tai neužilgo turi prasidėt žbakėms nuolaidos ( jai dar neprasidėjo) nes prieš vėlines tai būna tų akcijų.Tai galėsi daugiau pasipirkti .Aš tai nelabai pirksiu nes noriu tų kalėdinių,su kalėdų seniais,besmegeniais,kalėdų eglutėmis. wub.gif

Būtinai nusipirksiu, man irgi labiau patinka Kalėdinės žvakutės, bet man atrodo nėra kalėdinių plaukiojančių... verysad.gif
Gruodžio pradžioje visada būna tų kalėdinių, tai jaučiu pasigriebsiu kelias, nes turim daug žvakidžių, o šventinių žvakių nei vienos, tik paprastas. verysad.gif
Atsakyti