tikrai, nedaug laiko liko iki kaledu, kaip greitai tie metai pralekia

Tikrai..Jau mažiau nei du mėnesiai. Nuo kitos savaitės reiks ir dovanas pradėt pirkt~

Jau vėlines po 3 dienųų oj laukiam.
Paskui jau prasidės ruošimasis kalėdoms..
Labai labai laukiam.
Nes jau begalo pasiilgom visų tų kalėdinių dekoracijų,atributų
Paskui jau prasidės ruošimasis kalėdoms..
Labai labai laukiam.
Nes jau begalo pasiilgom visų tų kalėdinių dekoracijų,atributų

oi mamos..ejau pro sali ir uzsukau
jau kaledine nuotaika greitai prasides..oi kaip laukiu,kaip laukiu...net sirdziai gera javascript:emoticon('
')
jau rasti tokia tema

Visai netycia cia uzklydau
Siandien jau pajutau, kad jau noreciau ziemos ir aisku kartu su ja ateina Kaledos...ju laukimas man visada yra mielas
Taciau dar nieko neplanuoju, man dar anksti, paskui per ilgai laukti reikia
Dabar dar Velines laukia, o po ju jau turetu tuoj prasideti planavimai
Tiesiog siandien turejau laisvadieni, apsipirkau, prisigaminau valgyti... ir kai maniskis grizo is darbo susales....va tada ir pajutau, kad ateina ziema
O siaip matau, kad cia galesiu pasisemti ideju dovanelems, tad manau draugausime

O siaip matau, kad cia galesiu pasisemti ideju dovanelems, tad manau draugausime

QUOTE(Aurinija @ 2010 10 28, 22:12)
Sveikos
Prisidedu prie jūsų ir aš, jau galvoju daug apie Kalėdas
ir sąrašiukas dovanų padarytas, tik jis gali dar labai keistis
aną vakarą su drauge pasidarėm karšto vyno vakarą,, tai grynas laukimas Kalėdų man prasidėjo
kaip jas greičiau prisikviesti? 

Abejoju ar laiką paskubinsi, bet ruoštis jau galima.

Nusiteikit šventiškai, pagalvokit ką galėtumėt naujo padaryti, gal kokių suvenyrų

Paieškokit gerų receptų, dovanėles apžiūrėkit ir pamatysit kaip greitai ateis šventės.

Nemanau ,kad Kaledos toli. Lapkričio28 prasideda adventas, o per šy laika ,bent jau mūsu šeima, nuveikia labai daug ir dar laiko pritrukstam.darbai prasideda nuo namų tvarkymo[iš pagrindų ,kiek ymanoma atsinaujinam visom prasmem], saldumynų kepimo[kai viska patys kepam],receptu bandymu[vis kažka naujo kaledom ruošiames], o kur dar dovanos,namu puošimas. Laikas taip prabėga...

O aš tai gyvenu kalėdinemis nuotaikomis.
Jau vakar į parduotuvę atėjau jau advento kalendorių kalėdinių saldainių ir pan pridėta,nu taip gera pasidarė.
Labai smagu.
Vat jau ir žaislus reklamuoja per telika,kad kalėdom pirktų.
Man atrodo tikrai jau nera per anksti,žmones jau pradeda ruoštis.
Juk kekvienas nori kad viskas taip kaip jie suplanavo,
tuo labiau sąrašai dovanų tikrai netrumpi kol rasi tą dovaną aną,juk ir šventės ateis.
Liko mažiau nei du mėnesiai,aš jau ruošiuosi.
Jau vakar į parduotuvę atėjau jau advento kalendorių kalėdinių saldainių ir pan pridėta,nu taip gera pasidarė.

Labai smagu.
Vat jau ir žaislus reklamuoja per telika,kad kalėdom pirktų.

Man atrodo tikrai jau nera per anksti,žmones jau pradeda ruoštis.
Juk kekvienas nori kad viskas taip kaip jie suplanavo,
tuo labiau sąrašai dovanų tikrai netrumpi kol rasi tą dovaną aną,juk ir šventės ateis.
Liko mažiau nei du mėnesiai,aš jau ruošiuosi.

man irgi netruksta gruodzio pradzioj pradedu ruostis tai laiko pakankamai

"roges ruošk vasarą" 
būna, jog neturi laiko paskutinę minutę, bet būna ir kai jo turi. išnaudoti dovanų medžioklei naudingas laiko praleidimas.
artimųjų, draugų gimtadieniai būna kasmet, tuo pačiu laiku ir nereikia pasakoti "oi nespėjau, neturėjau laiko"
juk šventė neatėjo nelaukta

būna, jog neturi laiko paskutinę minutę, bet būna ir kai jo turi. išnaudoti dovanų medžioklei naudingas laiko praleidimas.
artimųjų, draugų gimtadieniai būna kasmet, tuo pačiu laiku ir nereikia pasakoti "oi nespėjau, neturėjau laiko"