Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdos dar toli

QUOTE(Cigale @ 2011 08 24, 23:44)
Vaikui - "Omnitrix" laikrodis, kurio jau dvejus metus prašė laiške Kalėdų senio (o tas galvojo, kad šlamštas čia nereikalingas  unsure.gif ), stalo žaidimas, su kuriuo galės mokytis apie pasaulį. Jo krepšelis dar nebaigtas  smile.gif . Dar prisidės keletas dovanėlių, knygų, kaklaraištis koks gražus, kryžiažodžių (nes l.mėgsta). Tradiciškai senis prideda "Raffaelo" saldainių - jo mėgstamiausi.
Vyrui, kuris vertina tik praktiškus dalykus, - geri kedai, vis nori, bet neperka, nes brangu (nors zyzia metus jau gal, kad jo mylimiems kedziukams - paskutinioji). Kaip smaližiui, pridėsiu visokių brangesnių gardėsių ir pyragą.
Sesei - gražus ir tvirtas kosmetikos lagaminėlis su daug vidinių kišenėlių, kad pagaliau žinotų, kas yra ir kur (o tai laksto amžinai paskutinę minutę ieškodama kokio neva svarbaus šešėlio ar blizgesio  doh.gif ). Dar jai ir jos išrinktajam pridėsiu jų sūnelio nuotrauką ant drobės.
Mažyliui sūnėnui - drabužėliai, barškučiai, šildantis kiškis (su levandomis).
Anytai - druskos ir pipirų malūnėlį bei Himalajų druskos ir įvairių pipirų (ne kad man sūdytų ar kartintų gyvenimą, o sau pasigardintų  tongue.gif ).
Mamai dovanoju dalykus, kuriems pati pinigų gaili. Nupirkau gerą kremą nuo raukšlių, pridėsiu kvepalus, skanėstų. Gal ir papuošalų.
Garbaus amžiaus draugei iš FR - gintarų: muilas, arbata, auskarai.
Garbaus amžiaus draugui iš FR - tikro medaus, kurį jau supyliau į gražų indelį, ir midaus, kurį pati ir verdu  tongue.gif .
Per metus netekau tėčio ir močiutės, jo mamos, tai jiems teksianti dovanėlė - užsakytos sausų augalų puoštės.
Ir dar kalbant apie vyną - draugui suradau tokį, kurį tik jo a.a. tėvo kaime gamindavo kadaise (nors dabar išpopuliarėjo).

Kai bandau suvesti sąskaitas, baisoka kartais būna (ypač baisu būtų, jei iškart tokią sumą tektų išleisti), bet kai pusę metų po truputį perki, viskas išeina puikiai  thumbup.gif . O kai žmogus išties džiaugiasi iš netikėtumo, tai dvigubai smagiau.

Kaip smagu, kad jau tiek turi bigsmile.gif Tikrai labai geros dovanos thumbup.gif Viskas užkrėtei ir mane eisiu dairytis dovanų ir po biškį pirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
as irgi jau pradejau mastyti apie kaledas.. ir apie dovaneles ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegal @ 2011 08 23, 12:57)
Nepatikesit, bet as jau turiu viena Kaledu dovana  thumbup.gif
Jau pradejau laukti  ax.gif

As irgi jau viena turiu 4u.gif

QUOTE(Cigale @ 2011 08 24, 18:38)
Paprastai pradedu jau vasarą ruošti Kalėdų maišelį - ir kišenei, ir galvai lengviau vėliau. Išsiaiškini, ko žmogus norėtų, bet gal įsigyti biudžeto skylės kliudo, ir seki, kur, kaip galima pigiau nupirkti tą daiktą.

drinks_cheers.gif
Man irgi labai patinka dovanas rinkti is anksto, nes tada ir piniginei ne taip skauda, ir gali tikrai apgalvoti butent tokia dovana, kuri tiktu ir patiktu wink.gif

Labiausiai nemegstu apsipirkineti kalediniu laikotarpiu, nes gali buti tikra - jeigu ta akimirka nepaciupai nusiziuretos dovanos, veliau atejusi, jos jau nerasi..
Atsakyti
Mildainis - Kokia dovaną turi ir kam? ax.gif
Kaip smagu, kad tiek jau daug mūsų laukia Kalėdų (galvojau aš čia viena tokia) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 08 26, 11:36)
Mildainis - Kokia dovaną turi ir kam?  ax.gif
Kaip smagu, kad tiek jau daug mūsų laukia Kalėdų (galvojau aš čia viena tokia)  biggrin.gif

Tetai - ji visada sala ir labai megsta visokias grazias kojinaites. Praeita sav kaip tik "Tako fashion" uzmaciau minkstuciu siltuciu kojiniu rinkini uz gera kaina, tai pagriebiau wink.gif
Atsakyti
O mes siemet begsim nuo Kaledu ir Nauju metu blush2.gif Gal savanaudiskai atrodys, bet tikrai be jokiu dovanu bus, jokiu sventimu.Metai buvo tokie,kad norisi juos uzbaigti labai ramiai.Taigi planuojam Kaledas nuo gruodzio 24 iki 27 praleisti kokiam viesbutyje, Palangoje arba Druskininkuose.Taip pat ir Naujus metus sutikti kur nors restorane dviese.Gal yra jau taip sventusiu? blush2.gif Kazin kokiu metu prasideda viesbuciu pasiulymai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltuke84 @ 2011 08 26, 15:07)
O mes siemet begsim nuo Kaledu ir Nauju metu  blush2.gif Gal savanaudiskai atrodys, bet tikrai be jokiu dovanu bus, jokiu sventimu.Metai buvo tokie,kad norisi juos uzbaigti labai ramiai.Taigi planuojam Kaledas nuo gruodzio 24 iki 27 praleisti kokiam viesbutyje, Palangoje arba Druskininkuose.Taip pat ir Naujus metus sutikti kur nors restorane dviese.Gal yra jau taip sventusiu?  blush2.gif Kazin kokiu metu prasideda viesbuciu pasiulymai?  g.gif

Na va kaip gaila, kad taip švęsit. Man tai neįsivaizduojamos tokios Kalėdos... Nenorėčiau, bet žinoma kiekvienas daro taip kas man prie širdies smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2011 08 26, 17:20)
Na va kaip gaila, kad taip švęsit. Man tai neįsivaizduojamos tokios Kalėdos... Nenorėčiau, bet žinoma kiekvienas daro taip kas man prie širdies  smile.gif

Negaila visai, tiesiog taip norim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltuke84 @ 2011 08 27, 00:53)
Negaila visai, tiesiog taip norim  smile.gif

Suprantu jūs juk švenčiate taip kaip jūs norit mirksiukas.gif
Atsakyti
oi aš ir jau laukiu, man tas rytinis vaikų dovanų ieškojimas po eglute, po to kalėdų senis, ta dvasia kai visi susiėdam prie stalo, ba galo smagu kad susirenka visa šeima, tada asirnada šurmulys, nes mūsų būna virš trisdešimt žmonių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2011 08 27, 21:58)
oi aš ir jau laukiu, man tas rytinis vaikų dovanų ieškojimas po eglute, po to kalėdų senis, ta dvasia kai visi susiėdam prie stalo, ba galo smagu kad susirenka visa šeima, tada asirnada šurmulys, nes mūsų būna virš trisdešimt žmonių  thumbup.gif

Pas mus ir gi lygiai taip pat (tik, kad žmonių būna mažiau) biggrin.gif O kada pradedi pirkti dovanas? smile.gif
Atsakyti
Kadangi labai laukiu Kalėdų ir noriu, kad jos kuo greičiau ateitų manau reikia užsiimti kažkokias darbais (Kalėdiniais), kad kuo greičiau jų sulaukti. Kaip manot kokius darbus galiu atlikti dabar? (juk sausainių ar Kalėdinių vainikų dar nedarysiu biggrin.gif )
Tai gi esu jau šiek tiek sugalvojusi. Reikia pasisaryti Kalėdinių dovanų sąrašą ir pradėti dovanas pirkti, galima susirasti kalėdinės muzikos ir kalėdinių filmų, kad per adventą galėčiau klausytis ir žiūrėti. Na o daugiau kaip ir nieko... Gal kaikas turit minčių? g.gif
Atsakyti