Aš irgi imu planuotis jau
bet dabar dar galva gimtadieniais užimta
QUOTE(Močiutė Eglutė @ 2012 07 09, 22:15)
Aš irgi pradedu planuoti, o liepos 1 d. pagaliau užbaigiau du kalėdinius žaisliukus 
Galėtumėt pasirodyt su savo darbukais
Sugalvojau šiandien užsukti pažiūrėti ar kas nors laukia Kalėdų jau vasara. Tikėjausi, kad viena tokia būsiu
Džiugu, kad yra jau laukiančiu. Norėjau jūsų paklausti , ką galima daryti jau dabar Kalėdoms? Pasirašiusi esu:
*gaminti žaislus
*kaupti pinigus
*pirkti dovanas po truputį
Bet dėl dovanų tai neskubu, nes būna tokių atveju, kad tiesiog praeina noras ir nebenori tos dovanos, arba ima ir po kiek laiko pats nusiperka.
Taigi, gal atsirastų, kas šį sąrašą papildytų?
*gaminti žaislus
*kaupti pinigus
Bet dėl dovanų tai neskubu, nes būna tokių atveju, kad tiesiog praeina noras ir nebenori tos dovanos, arba ima ir po kiek laiko pats nusiperka.
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2012 07 16, 00:18)
Sugalvojau šiandien užsukti pažiūrėti ar kas nors laukia Kalėdų jau vasara. Tikėjausi, kad viena tokia būsiu
Džiugu, kad yra jau laukiančiu. Norėjau jūsų paklausti , ką galima daryti jau dabar Kalėdoms? Pasirašiusi esu:
*gaminti žaislus
*kaupti pinigus
Taigi, gal atsirastų, kas šį sąrašą papildytų? 
*gaminti žaislus
*kaupti pinigus
As laisvu laiku ziuriu kaledinius filmus ir gaudau idejas namu puosybai (vienas namuose 4 labai man graziai papuostas zidinys)
Aš galvoju pradėti megzti šalikus
pradeti kaupti tuoletinio ritinelius advento kalendoriui
mes naudojam tik pirktinius advento kalendorius, o iki kaledu i kojnes mums elfai atnesa smulkmeneliu visokiu
QUOTE(Kaspinėlis :] @ 2012 07 15, 23:18)
dėl dovanų tai neskubu, nes būna tokių atveju, kad tiesiog praeina noras ir nebenori tos dovanos, arba ima ir po kiek laiko pats nusiperka
čia sunkiausia - pats "išmyli" dovaną arba dovanos gavėjas ją įsigyja anksčiau Advento kalendorių pavyzdžiai
Kaip linksma,kad ne as viena laukiu vasara kaledu
.Bet pagalvojus jos dar toli,nors vasara jau baigiasi,visi gyvena dar tom vasaiskom nuotaikom.o kaledom as rudeni pradedu ruostis,o siais metais keistai kazkaip va vasara ju jau laukiu
.o istiesu belaukdama kaledu noriu kazka veikti,kad sulaukciau rugsejo pabaigos,nes pas mus anglijoje jau spalio 1 buna nukrauta kaledineis daiktais lentynos.echh.negaliu,as taip ju laukiu,bet istikro nezinau net ka veikti per sita laukima jeigu dabra puosmenas pasidarysiu,rudeni neturesiu ka veikti,oi nezinau
Aš tai va susigalvojau sau darbelį, dar planuotą nuo praeitų metų, tik neįvykdytą. Tai surašyti į sąsiuvinį Kalėdines pasakas. Prieš Kalėdas galėsiu paskaityti, ir vis kartas nuo karto papildyti tą sąsiuvinį
Todėl kas turit pasakų rašykit į temą: Kalėdinės istorijos, pasakos
Bus didelis ačiū
Ali jau Kaspinėlis mūsų pasipuošęs
dar net lapai paruduot nespėjo
Dėl tų pasakėčių tai ir man aktualu, bet vargs gi klausyki šitaip... a ne geriau būta atsikopinti ir prisiklijuoti sau gražiai?
Dėl tų pasakėčių tai ir man aktualu, bet vargs gi klausyki šitaip... a ne geriau būta atsikopinti ir prisiklijuoti sau gražiai?
Neištvėriau ir pasikeičiau paveikslėlį
Gal ir tikrai būtų geriau atsikopijuoti? Bet kai nėra ką veikti tai taip po biškį, neskubant ir surašyčiau
Na reiks dar pagalvot
Gal ir tikrai būtų geriau atsikopijuoti? Bet kai nėra ką veikti tai taip po biškį, neskubant ir surašyčiau