Įkraunama...
Įkraunama...

Sportas nėštumo metu ir po gimdymo

QUOTE(klinkas @ 2005 02 22, 17:49)
[FONT=Optima]Sveikos visos mamytes, ziuriu dauguma sportuoja nemaitindamos jau pacios, gal kas esat sportave dar bemaitinant, idomu tai kaip nors gali atsiliept pienukui ar ne  g.gif

Aš irgi sportuot pradėjau kai 2.gif buvo 2,5 mėn, lankau treniruotes 3 k/sav ir kartais (kai 2.gif leidžia tongue.gif ) einu į infraraudonųjų spind pirtį- pienukui įtakos tikrai tai neturi, tebemaitinu pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūra_ @ 2004 11 24, 16:59)
aš tai sveriu dar mažiau nei prieš nėštumą, bet mano kaulai išplatėjo - todėl į daugumą rūbų vis tiek nebetelpu    sad.gif

Kas išplatėjo? Kaulai? o taip gali būti?
Atsakyti
As nezinau, gal taip ir buna. As nepastebejau. O kad svoris padidejo- tai matau kuo aiskiausiai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saltrune @ 2005 02 27, 22:05)
Aš irgi sportuot pradėjau kai 2.gif buvo 2,5 mėn, lankau treniruotes 3 k/sav ir kartais (kai 2.gif leidžia tongue.gif ) einu į infraraudonųjų spind pirtį- pienukui įtakos tikrai tai neturi, tebemaitinu pati ax.gif

O koks sportas? gal pagal spec programa? maniskiui 3 men, o man po gimdymo pilvas kaip koks kibirelis cry.gif
nezinau, ka ir bedaryti cry.gif
Atsakyti
man gydytoja rekomendavo pradėti sportuoti nuo 4 mėn po gimdymo, nes reikia mamai atsigauti.
Atsakyti
jau ta pacia diena kai pagimdai, rekomenduojama daryti kegelio pratimus smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Kadangi pati esu dar su pilvuku, bet pries nestuma ir iki nestumo pvidurio intensyviai sportavau, tai siek tiek nusimanau siuose dalykeliuose biggrin.gif Tai va, po gimdymo galima pradeti sportuoti ne anskciau negu po 2 menesiu, nes antraip pilvukas nukrenta ir tada tai jau turesit dideliu vargeliu juo atsikratyti tongue.gif Sekmes jums!!!
Atsakyti
[Tai va, po gimdymo galima pradeti sportuoti ne anskciau negu po 2 menesiu, nes antraip pilvukas nukrenta ir tada tai jau turesit dideliu vargeliu juo atsikratyti tongue.gif Sekmes jums!!!
[/quote]

o man pilvas nukrites ir be sporto. tai jau dabar nbeatsikratysiu cry.gif cry.gif cry.gif
tiesa, mamos, man tai po savaites lakstymo ant begimo tako ir dviracio mynimo pieno sumazejo cry.gif . Ar kam yra taip atsitike? gal tokiu uzsiemimu nelabai galima?
Atsakyti
po gimdymo galima pradeti sportuoti ne anskciau negu po 2 menesiu, nes antraip pilvukas nukrenta ir tada tai jau turesit dideliu vargeliu juo atsikratyti

megalol.gif megalol.gif megalol.gif vienas kruciausiu mano girdetu dalyku, gal dar paaiskintum kur tas pilvas turetu nukrist ir kodel jo paskui reiketu atsikratyt tongue.gif

nesamone, pradet galima jau is karto po gimdymo, kaip jau cia minejo, nuo kegelio pratimu, nuo po biski koju kilnojimo, nuo daug kuo galima, tik aisku geriau su treneriu pasitart, arba gydytojos paklaust, nes kiekvienas atvejas gali buti vis kitoks.

man tai po savaites lakstymo ant begimo tako ir dviracio mynimo pieno sumazejo  .  gal tokiu uzsiemimu nelabai galima?

neturetu dingt arba sumazet tik nuo to, jeigu geri pakankamai vandens, gal sutapo su tiesog pieno mazejimo laiku kai leliui daugiau reikia o fabrikelis dar neprisitaike.

Atsakyti
aš sporuot pradėjau kažkur po 5 mėnesių po gimdymo, bet jau savęs tai negailėjau schmoll.gif
Atsakyti
4u.gif Sportuoti pradėjau kai mažylei dar dviejų mėn. nebuvo. 2 kart.per savaitę einu į treniruoklių salę, dar kartą ar du pagal galimybes į baseiną su savo vyresniaja ir į pirtį Pieno tikrai nesumažėjo ir nemanau, kad sumažės nuo sporto, jo mažėja, jei dėl ko nors nervinies.
Tiesa, kai atėjau į sporto salę, treneris sakė, kad dar ankstoką, bet mano ginekologas sako, kad ne tik galima, bet ir reikia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , su protu žinoma, rekordu nestatant.
Atsakyti

tiesa, mamos, man tai po savaites lakstymo ant begimo tako ir dviracio mynimo pieno sumazejo cry.gif . Ar kam yra taip atsitike? gal tokiu uzsiemimu nelabai galima?
[/quote]

Man teko girdėt, kad intensyviai sportuojant pieno gali sumažet, tai ir aš truputi prisibijau sportuot. Girdėjau, kad negalima daryti pratimų krūtinei, gal žinot ar tai tiesa?
Atsakyti