Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties vėžys

QUOTE(Jūržolė @ 2014 04 03, 17:19)
Bružas puikus gydytojas, o prie viso to dar ir gražus. O iš tiesų, tai operacijos metu tik išpjovus auglį yra daromas skubus tyrimas, kuris pasako piktybinis ar ne, o po to siunčia į labaratoriją, kur maždaug per 10-15 ištiria ir surašo jau viską apie auglį. Iki ligos aš galvojau, kad yra skirstomos tik stadijos, bet ten dar visokių yra nustatymų - ar jautrus estrogenams, koks piktumo lygis, ar yra HER2 ir pan. Atsimink, kad tik gydytojas atsakys į kilusius klausimus. Mes tai čia galime dalintis kas buvo mums, bet tai nereiškia, kad ir tau bus tas pats. Bet palaikyti tai jau mes galim smile.gif

labai aciu mergiukai. 4u.gif
man irgi Bruzas labai patinka, demesingas, ir toks nu nezinau, raminantis, rupestingas.
jei kita savaite vaziuoju darytis tyrimu, kada mazdaug galiu tiketis operacijos? ar gali ja nukelti del tyrimu sakykim kraujo prastu ir pan?

Atsakyti
QUOTE(Viltis0001 @ 2014 04 04, 09:15)
labai aciu mergiukai. 4u.gif
man irgi Bruzas labai patinka, demesingas, ir toks nu nezinau, raminantis, rupestingas.
jei kita savaite vaziuoju darytis tyrimu, kada mazdaug galiu tiketis operacijos? ar gali ja nukelti del tyrimu sakykim kraujo prastu ir pan?

Na jei gydytojas kuruos, tai manau po tyrimu is kart ir paguldis operacijai. Siaip tas yra geriausia, nes laukti pora menesiu as buciau negalejus...gerai, kad sesuo padejo.
Del prasto kraujo, gali nedaryt operacijos,deja. Stiprink. Kelk hemoglobina, jei zemas, nes jei bus zemesnis nei 100 nedaro.
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2014 04 04, 11:17)
Na jei gydytojas kuruos, tai manau po tyrimu is kart ir paguldis operacijai. Siaip tas yra geriausia, nes laukti pora menesiu as buciau negalejus...gerai, kad sesuo padejo.
Del prasto kraujo, gali nedaryt operacijos,deja. Stiprink. Kelk hemoglobina, jei zemas, nes jei bus zemesnis nei 100 nedaro.

tai va, kad baisiausia yra ta nezinomybe.... o kai nori visko greiciau, atvirksciai buna. as kai su Bruzu telefonu kalbejau, sakau tai man atvaziuoti cia jau operacijai, sako ne, pirma tyrimams...
Atsakyti
Prisimenu dar gydymo pradžioje, sėdžiu ir laukiu eilėje prie echoskopijos ir ten kalbasi dvi moterys, viena iš jų jau keletas metų po operacijos. Ji ir sako draugei, kai susirgau, vaikai buvo maži, tai aš ir meldžiu Dievą, kad leistų man vaikus užauginti. Leido, tai dabar vaikams užaugus, galvoju, kad per mažai prašiau ir dabar bandau darėtis, kad dar pratęstų. Taigi, prašykim Dievulio iš karto ilgesnio laiko biggrin.gif , tai taip ir bus.
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2014 04 04, 14:36)
Prisimenu dar gydymo pradžioje, sėdžiu ir laukiu eilėje prie echoskopijos ir ten kalbasi dvi moterys, viena iš jų jau keletas metų po operacijos. Ji ir sako draugei, kai susirgau, vaikai buvo maži, tai aš ir meldžiu Dievą, kad leistų man vaikus užauginti. Leido, tai dabar vaikams užaugus, galvoju, kad per mažai prašiau ir dabar bandau darėtis, kad dar pratęstų. Taigi, prašykim Dievulio iš karto ilgesnio laiko biggrin.gif , tai taip ir bus.

Aš to prašau kasdien....nes turiu jų visus 3... Trečiam 1,5 metukų...tiesiog PRIVALAU gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Viltis0001 @ 2014 04 05, 07:28)
Aš to prašau kasdien....nes turiu jų visus 3... Trečiam 1,5 metukų...tiesiog PRIVALAU gyventi.

Kaip supratau esi vilnietė, siūlau nueiti balandžio 11 d. 18 val. į Bernardinų bažnyčią, Susitaikinimo pamaldas:
http://parapija.bern...ipsniai/532.pdf
kokia ten ramybė tvyro, kokia gera atmosfera. Turėsi progą pasikalbeti su broliu atsisėdus ant suolelio. Man buvo kažkas tokio sunkiu man laiku., suteikė stiprybės.
Atsakyti
Viltis001, kaip tyrimai? Ka sako daktariukas?

MOterukai, klausimuks. Jei viskas gerai bus, tai geguzes 9 diena tureciau gauti paskutine chemija. O kas toliau? Spinduliu man neskirs, jau sake gydytoja. Reabilitacija priklauso, kas ja skiria? seimos gydytoja, chemoterapeute, ar gydytoja onkologe pas kuria turesiu paskui lankytis? Beje, pasidalinkite patirtimi, kas pas kokia gydytoja lanketes. Kaip suprantu galesiu rinktis. Ir kaip su reabilitacija? Ar skiria is kart ar reikia kazkiek palaukti? Ir dar...del negalios skyrimo. Ar kuria buvo skirta?
Aciu!!!
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2014 04 09, 21:55)
Viltis001, kaip tyrimai? Ka sako daktariukas?

MOterukai, klausimuks. Jei viskas gerai bus, tai geguzes 9 diena tureciau gauti paskutine chemija. O kas toliau? Spinduliu man neskirs, jau sake gydytoja. Reabilitacija priklauso, kas ja skiria? seimos gydytoja, chemoterapeute, ar gydytoja onkologe pas kuria turesiu paskui lankytis? Beje, pasidalinkite patirtimi, kas pas kokia gydytoja lanketes. Kaip suprantu galesiu rinktis. Ir kaip su reabilitacija? Ar skiria is kart ar reikia kazkiek palaukti? Ir dar...del negalios skyrimo. Ar kuria buvo skirta?
Aciu!!!

Dėl reabilitacijos reikia kreiptis į Onkologinio reabilitologą, siunčia kiek prisimenu chemoterapuetas ar mane siuntė radiologas, reikia skūstis skaudančia, patinusia ranka, tai, kad jos negalima pilnai valdyti. Aš dar eidavau į VUOI poliklinikos rūsį, ten man darydavo rankos masažus, tai čia kaip ir pirminė reabilitacija, tada kadangi ji nepadėjo, siuntė į Eglę 18 d. Klauskit chemikės ir pasakys kas kaip toliau. O momologą tai jau pačios teisė rinktis, tačiau labai jau jie užsiėmę į priekį, registruokitės jau dabar Žinojau, kad turiu teisę į negalią, bet aš nesitvarkiau ir nesidomėjau.
Atsakyti
Laba diena.
Pradžiai pasakysiu kad bėda aplankė ne mane, o mano muka. Ateinu dar su sujauktomis mintimis ir dar dorai nežinanti ko griebtis. Pradžiai gal kas galit parekomenduoti pas kurį onko-gydytoja registruotis??? Kažin ar ilgos eilės? Mes kadangi ne iš vilniaus, tai pas mus onkologas atvyks tik birželio mėn. Manau visiškas apsurdas tiek laukti.
Atsakyti
QUOTE(simsia @ 2014 04 10, 09:54)
Laba diena.
Pradžiai pasakysiu kad bėda aplankė ne mane, o mano muka. Ateinu dar su sujauktomis mintimis ir dar dorai nežinanti ko griebtis. Pradžiai gal kas galit parekomenduoti pas kurį onko-gydytoja registruotis??? Kažin ar ilgos eilės? Mes kadangi ne iš vilniaus, tai pas mus onkologas atvyks tik birželio mėn. Manau visiškas apsurdas tiek laukti.

galima Kaune arba Vilniuje. Iki birželio nelaukčiau. Valstybinėse ilgos eilės, galima eiti privačiai
Atsakyti
Laba, o kur kaune parekomenduotumet privaciai nueit echoskopijai?
Nes poliklinikoj tik po menesio darys, eiles, o priezastis, pries gera savaite pradejo dilgcioti sone prie krutines, galvojau ateis mmm ir praeis, bet susirgus tik dar labiau paumejo skausmas, po pazastim link krutines, net patine kazkaip ir skaudena tokiu diegianciu skausmu g.gif Is abieju speneliu paspaudus issiskiria kaip priespienis, bet nedaug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jentė @ 2014 04 22, 21:49)
Laba, o kur kaune parekomenduotumet privaciai nueit echoskopijai?
Nes poliklinikoj tik po menesio darys, eiles, o priezastis, pries gera savaite pradejo dilgcioti sone prie krutines, galvojau ateis mmm ir praeis, bet susirgus tik dar labiau paumejo skausmas, po pazastim link krutines, net patine kazkaip ir skaudena tokiu diegianciu skausmu g.gif  Is abieju speneliu paspaudus issiskiria kaip priespienis, bet nedaug ax.gif

Štai ką radau, gal tiks: Beta.lt
Atsakyti