Įkraunama...
Įkraunama...

Krūties vėžys

QUOTE(mulacike @ 2014 03 28, 14:14)
Sveikos merginos!
Niekada nemaniau, kad prireiks patarimo tokiu klausimu... apskritai niekada nepagalvojau, kad galeciau susidurti su sia problema... aisku, gal perdedu, nes dar niekas nenustatyta, nieko nezinau, ar man kas yra ar ne, bet faktas tas, kad pries pora savaiciu teko apsilankyti pas gydytoja, pasitikrinau krutis, nes desineje krutyje apciuopiau guzeli, gumbeli. gyvenu Airijoje, gavau siuntima i ligonine birzelio 6d. pasitikrinti issamiau echoskopu, ultragarsu ar pan., nors gydytoja nuramino, kad nieko baisaus neturetu buti, juolab, kad ir mano mamai jau daug metu toje pacioje krutyje gumbelis taip pat yra. Taciau dbr menstruaciju metu, toje pacioje krutyje tik apacioje radau dar viena guzeli (netycia, pasilenkus prispaudziau krutine ir pajutau skausma), jis kitoks, kietesnis, nei sone ir labai issigandau, paspaudus ji - skauda. Kita savaite turiu atostogas, galeciau grizti i Lietuva ir pasitikrinti, nelaukus tu dvieju menesiu eiles cia, bet nezinau ka daryti, gal per daug issigandau ir vertetu palaukti tuos pora menesiu, ar geriau nieko nelaukti ir aiskintis kuo greiciau, kas per darinys pas mane, nes labai jau pergyvenu sad.gif. Noreciau patarimo is jusu, ka patartumete daryti? Aciu labai. Man 26-eri.
Beje, stiprybes besigydancioms ir jau pasveikusioms ar visa dar bijancioms.

pikto guzo neskauda. geriausiai būtų iš karto po mienesienų apsilankyti pas momologą, kuris ir skirs reikiamus tyrimus. o dar ir esi labai jauna, neturėtų nieko blogo būti, tačiau momologui pasirodyt būtina, ne tik šeimos daktarui
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2014 03 28, 17:12)
pikto guzo neskauda. geriausiai būtų iš karto po mienesienų apsilankyti pas momologą, kuris ir skirs reikiamus tyrimus. o dar ir esi labai jauna, neturėtų nieko blogo būti, tačiau momologui pasirodyt būtina, ne tik šeimos daktarui

Tikiuosi.. Aš ir laukiu eilės pas onkologą, kad ištirtų, tik nežinau ar laukti tuos porą mėnesių, ar ne, juolab, kad dbr turiu galimybę grįžti atostogoms kitą savaitę, tai galėčiau išsitirti Lietuvoje anksčiau, o jeigu kas negerai, tai tas porą mėnesių gali labai daug lemti, o gal viskas gerai, pasimetus esu, todėl ir prašau patarimų..
Atsakyti
QUOTE(mulacike @ 2014 03 28, 18:46)
Tikiuosi.. Aš ir laukiu eilės pas onkologą, kad ištirtų, tik nežinau ar laukti tuos porą mėnesių, ar ne, juolab, kad dbr turiu galimybę grįžti atostogoms kitą savaitę, tai galėčiau išsitirti Lietuvoje anksčiau, o jeigu kas negerai, tai tas porą mėnesių gali labai daug lemti, o gal viskas gerai, pasimetus esu, todėl ir prašau patarimų..

Lietuvoje yra gerų momologų
Atsakyti
QUOTE(mulacike @ 2014 03 28, 17:46)

ką jūs darytumėt mano vietoje? Lauktumėt ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mulacike @ 2014 03 28, 18:52)
ką jūs darytumėt mano vietoje? Lauktumėt ar ne? unsure.gif

aš tai tokia panikuotoja, tai nelaukčiau. Bet kita vertus 2 mėn. nelabai jau ką ir pakeistų, tik pačiai būtų ramiau. Pasibaigus mėnesienom dar kartą apčiupinėk, gal bus sumažėję. Apsilankyk privačiai Lietuvoje ir grįši rami.
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2014 03 28, 17:55)
aš tai tokia panikuotoja, tai nelaukčiau. Bet kita vertus 2 mėn. nelabai jau ką ir pakeistų, tik pačiai būtų ramiau. Pasibaigus mėnesienom dar kartą apčiupinėk, gal bus sumažėję. Apsilankyk privačiai Lietuvoje ir grįši rami.

Tai vat, aš irgi tokia pat, jau ir ašarų pakalnės buvo smile.gif dar porą dienelių palauksiu, apsičiupinėsiu ir tada nuspręsiu ką daryti.. ačiū už atsakymus.
Atsakyti
QUOTE(mulacike @ 2014 03 28, 19:04)
Tai vat, aš irgi tokia pat, jau ir ašarų pakalnės buvo  smile.gif  dar porą dienelių palauksiu, apsičiupinėsiu ir tada nuspręsiu ką daryti.. ačiū už atsakymus.

kol kas neverk, statistika rodo, kad nedidelis procentas, o dar tokiame amžiuje, visokių guzelių būna gėrybiniai, kartais juos šalina, kartais ne. Gali būti paprasčiausiai limfmazgis padidėjęs. Bet pas momologą būtinai apsilankyk. Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2014 03 28, 18:07)
kol kas neverk, statistika rodo, kad nedidelis procentas, o dar tokiame amžiuje, visokių guzelių būna gėrybiniai, kartais juos šalina, kartais ne. Gali būti paprasčiausiai limfmazgis padidėjęs. Bet pas momologą būtinai apsilankyk. Viskas bus gerai mirksiukas.gif

jo, būtinai eisiu. Dėkui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2014 03 28, 19:07)

pardon, turėjau galvoje, kad tik nedidelis procentas guzelių būna piktybiniai, dauguma būna gėrybiniai, suklydau rašydama doh.gif
Atsakyti
Nu ka moteriukai, apturejau siandien antra chemija. Kaip gydytoja pasake, jau ipusejom gydyma:) Ir rimtai, juk skirta 4 chemijos, tai reiskiasi tikrai puse:) Burmoje keistas metalo skonis...
Plaukus nusikirpau...tiklsiau vyras nukirpo...Taip keista...dar sestadieni sekmadieni buvom parodoje, buvau su plaukais, o daba...basa galva...
Ir dar, siandien dare diiidele echoskopija. Ir kaklas (limfmazgiai i skydliauke), ir krutis ir randas, pazastys, pilvas visas, gimda. Net nemaniau, kad taip daro, kad vienu metu ir viskas viskas:) Sake pakitimu nera. Uffff....
Atsakyti
QUOTE(Jūržolė @ 2014 03 28, 20:23)
pardon, turėjau galvoje, kad tik nedidelis procentas guzelių būna piktybiniai, dauguma būna gėrybiniai, suklydau rašydama doh.gif

Supratau:-)
Papildyta:
QUOTE(Jūržolė @ 2014 03 28, 20:23)

Supratau:-)
Atsakyti
QUOTE(Undzinka @ 2014 03 28, 21:43)
Nu ka moteriukai, apturejau siandien antra chemija. Kaip gydytoja pasake, jau ipusejom gydyma:) Ir rimtai, juk skirta 4 chemijos, tai reiskiasi tikrai puse:) Burmoje keistas metalo skonis...
Plaukus nusikirpau...tiklsiau vyras nukirpo...Taip keista...dar sestadieni sekmadieni buvom parodoje, buvau su plaukais, o daba...basa galva...
Ir dar, siandien dare diiidele echoskopija. Ir kaklas (limfmazgiai i skydliauke), ir krutis ir randas, pazastys, pilvas visas, gimda. Net nemaniau, kad taip daro, kad vienu metu ir viskas viskas:) Sake pakitimu nera. Uffff....

Tai tokias echoskopijas darys kas pusę metų ir kartą metuose plaučių nuotrauką ir mamogramą mažiausiai 5 m. O kad pakitimų nėra - labai super thumbup.gif . Po chemijos ir spindulių būtinai į sanatoriją. Kaip ranka? Sunku pilnai pakelti?
Atsakyti