QUOTE(Jūržolė @ 2014 03 29, 22:57)
Tai tokias echoskopijas darys kas pusę metų ir kartą metuose plaučių nuotrauką ir mamogramą mažiausiai 5 m. O kad pakitimų nėra - labai super
. Po chemijos ir spindulių būtinai į sanatoriją. Kaip ranka? Sunku pilnai pakelti?

Na gyveni ir mokaisi:) As net nezinijau kokiai echoskopijai mane siuncia, tiesiog gydytoja dave taloneli ir liepe po chemijos nueiti (tik pabreze kad slapimo pusle butu pilna, kur jau nebus, kai tiek bambaliu sulasina;) ).
Man spinduliu neskirs,kazkodel tuo labai dziaugiuosi. Apie sanatarija zinau, man reabilitacijoje po operacijos sake, kad butinai prasytis, nes buna, kad daktarai ir "pamirsta" pasiulyt:) KAdangi jau liko TIK 2 chemijos kursai, pradedu svarstyti kurgi rinktis ta sanatorija. Gal kuri galit pasidalinti patirtimi ir mintimis ta tema, buciau dekinga.
Ranka neblogai, pazastys dar uztirpes (labai juokingas jausmas, kai naudoji dezodoranta, o nejauti, kaip tu su juo ten teplioji). Na rankos pilnai (100 procentu) pakelt dar negaliu, bet gereja. PAlyginus su tuo, kaip buvo, kai israse is ligonines, tai ka jus, beveik puiku:)