Įkraunama...
Įkraunama...

Paulo Coelho knygų gerbėjai

QUOTE(dontstop @ 2006 10 06, 14:21)
Tema įdomi, bet interpretuota nelabai  schmoll.gif  Per mažai veiksmo, per daug filosofijos  ax.gif  Ir ta meilės istorija kažkaip be reikalo įtraukta  g.gif

nu siaip sio rasytojo visi kuriniai siek tiek filosofiski, gal kuris daugiau,kitas maziau...

siaip pati pirma, kuria perskaiciau buvo ant upes kranto, paskui seke veronika ryžtasi mirti, panele prym ir demonas, alchemikas, va dabar lentnoj drauges dovanota guli 11minuciu... ner laiko kada perskaityt, bet is skaitytu gal tik ta ant upes kranto nelabai patiko, gal nesupratau dar tada kai skaiciau...
taigi esu sio rasytojo gerbeja...... thumbup.gif
Atsakyti
Paulo Coelho - vienas mano mėgstamiausių rašytojų... Labai didelį įspūdį paliko jo filosofija, rašymo stilius... Itin patiko - "Prie Piedro upės - ten aš sėdėjau verkdama", "Veronika ryžtasi mirti", "Alchemikas", "Penktasis kalnas"... clap_1.gif
Atsakyti
Smagi žinia P. Coelho gerbėjoms smile.gif "Vagos" tinklapyje radau jo knygos "Piligrimas" anonsą smile.gif
http://www.vaga.lt/i..._...how&lang=lt
Atsakyti
perskaičiau visas jo knygas lietuvių kalba, išskyrus Zahirą (niekaip nerandu laiko). o labiausiai patiko "Veronika ryžtasi mirti" thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2007 02 28, 22:30)
Smagi žinia P. Coelho gerbėjoms smile.gif "Vagos" tinklapyje radau jo knygos "Piligrimas" anonsą smile.gif
http://www.vaga.lt/i..._...how&lang=lt

Turetu buti idomi klnyga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 02 13, 11:05)
bet gal kas nors nepatingetu ir surasytu cia visas jo knygas? butu nustabu ... kai atsirastu kam laiko ir noro, uzmestu aki ir galetu issirinkti ka toliau skaityti  blush2.gif

na, is to ka as skaiciau :
"Alchemikas"
"Zahiras"
"Veronika ryztasi mirti"
"Vienuolika minuciu"
"Prie Piedros upes - ten as sedejau verkdama"
Mano neskaitytos dar :
"Penktasis kalnas"
"Sviesos kario valdovas"
"Demonas ir panele Prym"

sio rasytojo oficialiame tinklapyje yra daugiau tu knygu, bet pavadinimu versti as nesiryztu smile.gif
as asmeniskai "Alchemika" skaitydama kaskart randu vis naujus dalykus, kitaip ta knyga suprantu. labai suzavejo "11 minuciu" ir knygos "veronika ryztasi mirti" ideja - ka darytum,jei zinotum, kad liko mazai laiko tau sioj zemej thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2007 03 02, 00:22)
na, is to ka as skaiciau :
"Alchemikas"
"Zahiras"
"Veronika ryztasi mirti"
"Vienuolika minuciu"
"Prie Piedros upes - ten as sedejau verkdama"
Mano neskaitytos dar :
"Penktasis kalnas"
"Sviesos kario valdovas"
"Demonas ir panele Prym"

sio rasytojo oficialiame tinklapyje yra daugiau tu knygu, bet pavadinimu versti as nesiryztu smile.gif
as asmeniskai "Alchemika" skaitydama kaskart randu vis naujus dalykus, kitaip ta knyga suprantu. labai suzavejo "11 minuciu" ir knygos "veronika ryztasi mirti" ideja - ka darytum,jei zinotum, kad liko mazai laiko tau sioj zemej  thumbup.gif

berods visas lietuvių kalba išverstas paminėjai smile.gif ; labiausiai nepatiko man "Šviesos kario vadovas" unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rudens-vaikas @ 2007 03 02, 14:23)
berods visas lietuvių kalba išverstas paminėjai smile.gif ; labiausiai nepatiko man "Šviesos kario vadovas"  unsure.gif

Man tai mažiausią įspūdį paliko "Prie Piedros upės", tos knygos kai kuriose šalyse berods nenorėjo net leisti, mat Coelhas ją parašė "pasinešęs" i kažkokį religinį nukrypimą. Neva tai galimas smegenu plovimas hihihi.gif berods "Šviesos kario valdovas" ir "Penktasis kalnas" yra susilaukę panašių komentarų g.gif
Atsakyti
as ir noreciau prie jusu prisijungti..
as taip pat esu jo kurybos gerbeja...Pirma knyga, kuria perskaiciau buvo "Alchemikas", paliko dideli ispudi, ja esu perskaicius jau keleta kartu ir vis atrandu kazka nauja - nauja ne paciame siuzete, o tiesiog ji sukelia vis naujas mintis, kazkoki atgarsi..kazkada bandziau toki dalyka..kai gyvenime buna kazkas tokio sunkaus, nezinai, kaip elgtis r pan.(tik neziurekit i visa tai labai rimtai)paemi "Alchemika" ir atsiverti bet kuria knygos vieta, tada perskaitai pacia pirma pastraipa, ties kuria uzkliuna akis ir zinot, labai daznai gauni tarsi patarima...
Ir siaip jo kuriniuose yra labai geru minciu, kaip pvz., jei kazko labai noresi, tai visas pasaulis tau pades, cia gal ne visai tiksliai, bet mintis ta..

Atsakyti
QUOTE(Juraciukas @ 2007 03 07, 19:37)
as ir noreciau prie jusu prisijungti..
as taip pat esu jo kurybos gerbeja...Pirma knyga, kuria perskaiciau buvo "Alchemikas", paliko dideli ispudi, ja esu perskaicius jau keleta kartu ir vis atrandu kazka nauja - nauja ne paciame siuzete, o tiesiog ji sukelia vis naujas mintis, kazkoki atgarsi..kazkada bandziau toki dalyka..kai gyvenime buna kazkas tokio sunkaus, nezinai, kaip elgtis r pan.(tik neziurekit i visa tai labai rimtai)paemi "Alchemika" ir atsiverti bet kuria knygos vieta, tada perskaitai pacia pirma pastraipa, ties kuria uzkliuna akis ir zinot, labai daznai gauni tarsi patarima...
Ir siaip jo kuriniuose yra labai geru minciu, kaip pvz., jei kazko labai noresi, tai visas pasaulis tau pades, cia gal ne visai tiksliai, bet mintis ta..

parašei tą patį, ką aš galvoju 4u.gif tik aš sunkiom dienom skaitau ne pastraipą, o "valgau" knygą iš naujo biggrin.gif o jei kamuoja meilės kančios - skaitau "11 minučių"
Atsakyti
QUOTE(ashtri @ 2007 03 08, 00:56)
  o jei kamuoja meilės kančios - skaitau "11 minučių"

gavau sita knyga dovanu bet dar neprisedau perskityt-bet atrodo siandein pat ja paimsiu i rankas, nes butent meiles kancios ir kamuoja...atrodo dabar tinkamas metas
Atsakyti
Malonu skaityt P. Coelho knygas. Man jo kūryba savaip panaši į Mopasano romaniukus, kurie irgi panašiai šilti, jausmingi, šiek tiek su pafilosofavimais, lengvai numanomu siužetu. Mėgstu pasimaloninti laisvalaikį šiomis knygelėmis. wub.gif
Atsakyti