Įkraunama...
Įkraunama...

Paulo Coelho knygų gerbėjai

Skaiciau 4 Paulo knygas. labiausiai patiko "11 minuciu". thumbup.gif
Atsakyti
vakar bagiau skaityti 11 minuciu thumbup.gif tiesa pabaiga nuvyle ax.gif bet ai nesugadino knygos, vis tiek tai viena geriausiu mano skaitytu knygu lotuliukas.gif
man labiausiai istrigusi vieta:
http://www.biteplius...169-=(737683682
Atsakyti
Nepatiko "Prie Piedros upes ten stovejau verkdama" (ar kazkaip panasiai vadinasi), o labiausiai patinkanti "Alchemikas"
Atsakyti
Neteko skaityti tik Zahiras, o labiausiai patiko pirma perskaityta- Sviesos kario vadovas. vos pamacius jos pavadinima pamaniau,kad ji nepanasi i visa kita grozine literatura,ir neklydau smile.gif nors su kai kuo ten ir nesutinku, bet yra minciu, kurios daug vertesnes uz visa kokia nors kita knyga biggrin.gif
Atsakyti
Viena is geriausiu mano skaitytu knygu yra "Alchemikas". Kiekviena karta skaitydama is naujo atrandu kazka naujo... Nuostabu... Neiprastas kurinukas "11 minuciu"... Taciau, man nepatiko "Penktasis kalnas" ir "Sviesos kario valdovas"
Atsakyti
Skaitydamas "11 minuciu" buvau sutrikes. Atrode, jog skaiciau tai, ka pats esu isgyvenes, nors pagrindine heroje moteris ir dar prostitute, bet visi tie jos vidiniai isgyvenimai pasirode labai jau artimi... Uz tai respect Coelho ir vienintelei jo knygai, kuria perskaiciau.
Atsakyti
Jau mačiau knygynų vitrinose P. Coelho "Piligrimas" išdėliotą. Kiek žinau, tai naujausia išversta į lietuvių kalbą Coelho knyga, nors pati seniai parašyta. Gal kas skaitėte kitomis kalbomis? Kaip patiko?
Atsakyti
QUOTE(Slabake @ 2007 04 18, 18:00)
Jau mačiau knygynų vitrinose P. Coelho "Piligrimas" išdėliotą. Kiek žinau, tai naujausia išversta į lietuvių kalbą Coelho knyga, nors pati seniai parašyta.

Vakar Kauno centriniame knygyne mačiau "Piligrimą". Šiandien jį pastebėjau ir Alma littera sistemos knygynuose.
Atsakyti
QUOTE(Dolitlė @ 2007 04 18, 20:27)
Vakar Kauno centriniame knygyne mačiau "Piligrimą". Šiandien jį pastebėjau ir Alma littera sistemos knygynuose.

nors dar neperskaičiau paskutinės įsigytos jo knygos "11minučių", bet jau susidomėjau naująja, reiks nubėgt į knygyną, nes net nežinau apie ką ta naujoji knyga.
Atsakyti
O idomu yra vaikam skirtu knyguciu - lt isleistu g.gif

Ar sena knyga "Veronika..."?
Atsakyti
"Veronika" parašyta maždaug tuo pat laiku, kaip ir "Šetonas ir panelė Prim" bei "Ant Rio-Pjerdos upės kranto sedėjau aš verkdama". Laikoma, kad šios knygos sudaro trilogiją, bet galima skaityti ir po vieną smile.gif

Mane asmeniškai labiausiai sužavėjo "Alchemikas" (nuo jo ir pradėjau pažintį su P.Coelho). Per pusmetį perskaičiau viską, kas buvo išleista, o "11 minučių" skaičiau dar iki tol, kol jos pasirodė lietuviškose ir rusiškose leidyklose.

O paskui... nusivyliau verysad.gif

Temos lyg ir skirtingos, bet mintis visur ta pati. Ypač nuvylė "Zahiras". "Piligrimą" irgi mačiau, bet net minties nekilo pirkti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katusik: 19 balandžio 2007 - 21:16
QUOTE(Katusik @ 2007 04 19, 23:14)
O paskui... nusivyliau  verysad.gif 

Temos lyg ir skirtingos, bet mintis visur ta pati. Ypač nuvylė "Zahiras". "Piligrimą" irgi mačiau, bet net minties nekilo pirkti.

o kuo nuvyle "Zahiras"?
man tai nepatiko ant piedro upes...
Atsakyti