Įkraunama...
Įkraunama...

Paulo Coelho knygų gerbėjai

Siūlau Alchemiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2007 09 19, 19:40)

Tik kokia sekancia issirinkti  g.gif

manau alchemika skaityk, nemanau,kad nusivilsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_adlim @ 2007 09 19, 19:03)
manau alchemika skaityk, nemanau,kad nusivilsi  mirksiukas.gif

Bandysim good.gif
Atsakyti
Prisijungiu prie Jusu "klubo". skaiciau turbut visas i lietuviu kal ba isvertsas knygas. Man pati, paciausia- PILIGRIMAS.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SeSe @ 2007 09 19, 18:47)
Siūlau Alchemiką smile.gif

va sita knyga is visu Coelho skaitytu knygu paliko didziausia ispudi thumbup.gif

QUOTE(@Frida@ @ 2007 09 19, 21:50)
Prisijungiu prie Jusu "klubo". skaiciau turbut visas i lietuviu kal ba isvertsas knygas. Man pati, paciausia- PILIGRIMAS.
  4u.gif

o sitos kaip tik neskaiciau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2006 09 29, 09:40)
O man labiausiai patiko "11 minučių"  smile.gif

thumbup.gif man irgi labiausiai patiko "11 minuciu"
perkaiciau veik visas jo knygas, alchemika skaiciau ispaniskai mirksiukas.gif kai mokiausi ispanu, destytoja paskolino...labai patiko.
Atsakyti
jau ir jau senai esu jo gerbeja jis vienas megiamiausiu mano rasytoju thumbup.gif wub.gif bet is visu man maziausia ispudi paliko Piligrimas (gal todel kad pirma jo knyga, nors skaiciau ja pacia paskutine), bet rekomenduociau paskaityti visas:)
tiesa maciau kad pas mus jau yra dar viena jo knyga isleista bet ji anglu kalba ir kaina tokia jau "nesikandziojanti" 75 lt apytiksliai tai kad ir kokia jo fane bebuciau bet man jau brangoka:)
Atsakyti
Net nesitikejau, jog yra atskira tema apie sio autoriaus kuryba. Pries pora perskaiciau Alchemika ir likau suzaveta. Pries pora dienu baigiau skaityti Vienuolika minuciu - ispudis neisdildomas thumbup.gif
Atsakyti
Prisipažinsiu, kad perkaičiau tik vieną Coelho knygą. Penktasis kalnas.
Bet ją skaičiau l.sunkiu gyvenimo momentu....kad padėjo dvasiškai išgyventi gal ir per drąsiai būtų pasakyta, bet vis dėlto.
Atsakyti
As taip pat didziule Coelho gerbeja!!! O jo knyga Alchemikas, yra geriausia kada nors skaityta knyga thumbup.gif Skaiciau ja daugybe kartu, ir kaskart atrandu vis nauju, nuostabiu citatu, kurias galima panaudoti gyvenime... wub.gif
Atsakyti
Skaitydavau visas jo knygas is eiles, ir vasada zavejausi, labai patiko.Ypac patiko knyga "Veronika ryztasi mirti" Bet kai perskaiciau Zahiras - pasirode visiska berisybe, tai daugiau jo knygu ir nebepirkau. O gal be reikalo g.gif Kazkaip bijojau daugiau nusivilt.
Atsakyti
QUOTE(violla @ 2007 12 04, 23:16)
Bet kai perskaiciau Zahiras - pasirode visiska berisybe, tai daugiau jo knygu ir nebepirkau. O gal be reikalo  g.gif Kazkaip bijojau daugiau nusivilt.

zadejau sita knyga draugei dovanu Kaledoms pirkti , bet dabar suabejojau... g.gif doh.gif gal nerizikuot? pati sitos dar neskaicius, nes visas kitas skaiciau...ai dar "piligrimas " nesu skaicius.... kurias skaiciau patiko ...
Atsakyti