Siūlau Alchemiką

QUOTE(Chansse @ 2007 09 19, 19:40)
manau alchemika skaityk, nemanau,kad nusivilsi

QUOTE(_adlim @ 2007 09 19, 19:03)
Bandysim

Prisijungiu prie Jusu "klubo". skaiciau turbut visas i lietuviu kal ba isvertsas knygas. Man pati, paciausia- PILIGRIMAS.

QUOTE(SeSe @ 2007 09 19, 18:47)
va sita knyga is visu Coelho skaitytu knygu paliko didziausia ispudi

QUOTE(@Frida@ @ 2007 09 19, 21:50)
Prisijungiu prie Jusu "klubo". skaiciau turbut visas i lietuviu kal ba isvertsas knygas. Man pati, paciausia- PILIGRIMAS.

o sitos kaip tik neskaiciau

QUOTE(dontstop @ 2006 09 29, 09:40)

perkaiciau veik visas jo knygas, alchemika skaiciau ispaniskai

jau ir jau senai esu jo gerbeja jis vienas megiamiausiu mano rasytoju
bet is visu man maziausia ispudi paliko Piligrimas (gal todel kad pirma jo knyga, nors skaiciau ja pacia paskutine), bet rekomenduociau paskaityti visas:)
tiesa maciau kad pas mus jau yra dar viena jo knyga isleista bet ji anglu kalba ir kaina tokia jau "nesikandziojanti" 75 lt apytiksliai tai kad ir kokia jo fane bebuciau bet man jau brangoka:)

tiesa maciau kad pas mus jau yra dar viena jo knyga isleista bet ji anglu kalba ir kaina tokia jau "nesikandziojanti" 75 lt apytiksliai tai kad ir kokia jo fane bebuciau bet man jau brangoka:)
Net nesitikejau, jog yra atskira tema apie sio autoriaus kuryba. Pries pora perskaiciau Alchemika ir likau suzaveta. Pries pora dienu baigiau skaityti Vienuolika minuciu - ispudis neisdildomas

As taip pat didziule Coelho gerbeja!!! O jo knyga Alchemikas, yra geriausia kada nors skaityta knyga
Skaiciau ja daugybe kartu, ir kaskart atrandu vis nauju, nuostabiu citatu, kurias galima panaudoti gyvenime...

Skaitydavau visas jo knygas is eiles, ir vasada zavejausi, labai patiko.Ypac patiko knyga "Veronika ryztasi mirti" Bet kai perskaiciau Zahiras - pasirode visiska berisybe, tai daugiau jo knygu ir nebepirkau. O gal be reikalo
Kazkaip bijojau daugiau nusivilt.

QUOTE(violla @ 2007 12 04, 23:16)
Bet kai perskaiciau Zahiras - pasirode visiska berisybe, tai daugiau jo knygu ir nebepirkau. O gal be reikalo
Kazkaip bijojau daugiau nusivilt.

zadejau sita knyga draugei dovanu Kaledoms pirkti , bet dabar suabejojau...