Įkraunama...
Įkraunama...

Paulo Coelho knygų gerbėjai

Perskaiciau turbut visas Paulo knigas ir jo biografija (labai idomiai parasyta). Sunkiausiai skaitesi Zair.
Man labai patiko apie Senjorita Prim, Mago dienorastis gera knyga.
Paskutine perskaiciau ragana is Partobelo- skaiciau dalimis, vienos idomos , kitos maziau. Padedavau knyga i sali ir paskui vel prisesdavau.
Atsakyti
[COLOR=red]
Dėmesio, dėmesio visos Paulo Coelho gerbėjos bėkit į knygynus, nes vakar jau mačiau centre knygyne ką tik pasirodė P.Coelho "Portobelo ragana" lietuviškai.
Atsakyti
Parduočiau Coelho „Vienuolika minučių". ax.gif
Atsakyti
Nu nepatinka man tas Coelho nors tu ką schmoll.gif 11 minučių vos įveikiau, bandžiau alchemiką, piligrimą, bet daugiau 20 ps. nesisekė įveikti blush2.gif tas naivumas begalinis, "gyvenimiškų tiesų" atradinėjimas tik susierzinimą man sukeldavo ir dirbtinumu labai stipriai kvepėjo verysad.gif nu ne mano tai rašytojas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kiršė @ 2007 12 20, 09:12)
Nu nepatinka man tas Coelho nors tu ką  schmoll.gif  11 minučių vos įveikiau, bandžiau alchemiką, piligrimą, bet daugiau 20 ps. nesisekė įveikti  blush2.gif  tas naivumas begalinis, "gyvenimiškų tiesų" atradinėjimas tik susierzinimą man sukeldavo ir dirbtinumu labai stipriai kvepėjo  verysad.gif  nu ne mano tai rašytojas  4u.gif
Juk negali visoms vienodai patikti mirksiukas.gif
Atsakyti
aš vienu metu pradėjau ryti jo knygas...11 minučių, Zahiras...pradėjau ieškoti kitos knygos ir .... sustojau...kažkaip darbai gal mokslai užpuolė...
o dabar vėl norėčiau prie lovos turėti gerą Paulo knygą.... gal parekomenduokit kurią dabar griebti skaityti ax.gif
Atsakyti
Aš esu skaičiusi: "Penktas kalnas" "Zahiras" "Alchemikas" "Veronika.." "11 minučių"
Visos knygos laabai patiko thumbup.gif
Nepatiko tik Zahiro pabaiga, gal kiek nuvylė, gal tikėjausi kažko... kitokio...

Vistiek esu jo gerbėja wub.gif

Tiesą pasakius iš šitos temos tikėjausi, gauti kokias nuorodas iš kur galima būtų parsisiųsti šio autoriaus knygas. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miledi.N: 21 gruodžio 2007 - 10:05
QUOTE(Miledi.N @ 2007 12 21, 12:03)
Tiesą pasakius iš šitos temos tikėjausi, gauti kokias nuorodas iš kur galima būtų parsisiųsti šio autoriaus knygas.  blush2.gif

o kokia praktiška panelė blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(`delfine` @ 2007 12 20, 22:34)
aš vienu metu pradėjau ryti jo knygas...11 minučių, Zahiras...pradėjau ieškoti kitos knygos ir .... sustojau...kažkaip darbai gal mokslai užpuolė...
o dabar vėl norėčiau prie lovos turėti gerą Paulo knygą.... gal parekomenduokit kurią dabar griebti skaityti  ax.gif

gal rinkčiausi "Veronika ryžtasi mirti" 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Miledi.N @ 2007 12 21, 11:03)

Tiesą pasakius iš šitos temos tikėjausi, gauti kokias nuorodas iš kur galima būtų parsisiųsti šio autoriaus knygas.  blush2.gif

lietuvių kalba Coelho "Alchemikas" ir "Zahiras" yra čia:
http://my.opera.com/...tiniai-reloaded

daugiau neieškojau, nes man šiaip nepatinka knygų per kompą skaityti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rudens-vaikas: 21 gruodžio 2007 - 11:15
QUOTE(Pajauta @ 2007 12 08, 11:57)
[COLOR=red]
  Dėmesio, dėmesio  visos Paulo Coelho gerbėjos bėkit į knygynus, nes  vakar jau mačiau centre knygyne ką tik pasirodė P.Coelho "Portobelo ragana" lietuviškai.

jau turiu ir jau dali perskaiciau kolkas man tikrai patinka:)
Atsakyti
Man kažkodėl labai įstrigo knyga "Prie Piedros upės ten aš sėdėjau verkdama". Gal tinkamu laiku tinkama knyga pakliuvo į rankas blush2.gif Coelho mintys man dažnai padeda išbristi iš liūdnų ir beviltiškų nuotaikų.. Gal skamba sentimentaliai, bet tikriausiai čia mano rašytojas smile.gif 000054.gif
Atsakyti
QUOTE(saulele_raudona @ 2007 03 24, 16:01)
vakar bagiau skaityti 11 minuciu thumbup.gif  tiesa pabaiga nuvyle ax.gif bet ai nesugadino knygos, vis tiek tai viena geriausiu mano skaitytu knygu lotuliukas.gif
man labiausiai istrigusi vieta:
http://www.biteplius...169-=(737683682

per siandien diena perskaiciau "11 minuciu" - negalejau atsitraukti.... labai sudomino gal kad dabar mano sirdyje didele sumaistis....
pabaiga ne tai kad nepatiko, bet nesitikejau tokios...

buvo daug istrigusiu minciu, ypac tas pasakojimas apie i narva uzdaryta pauksti...ir kelios mintys tarkim sita
"laikas apsikabinti ir laikas išsiskirti
laikas ieškoti ir laikas prarasti
laikas saugoti ir laikas išmesti" gal kad dabar aktualu man?
knyga tikrai gera kaip ir kitos sio autoriaus,kurias skaiciau...
Atsakyti