Įkraunama...
Įkraunama...

Paulo Coelho knygų gerbėjai

Aš perskaičius "Alchemiką", "11 minučių", "Prie Piedros upės aš sedėjau verkdama" ir "Demonas ir panelė Prym". Tai iš tų man labiausiai turbūt patiko "Demonas ir panelė Prym".Bet šiaip patiko visos,gal mažiau apie Piedros upę.O šiandien nusipirkau "Zahirą" ir planuose "penktasis kalnas". ax.gif
Atsakyti
siandien maciau nauja Paulo Coelho knyga lt kalba "Portobelo raganos" rytoj eisiu pirkti ax.gif http://www.vaga.lt/i..._...how&lang=lt
Atsakyti
smile.gif nors skaičiau tik 1 šio rašytojo knygą tai yra ''ALCHEMIKAS'',bet šią knygą perskaičius,taip susidomėjau ir pamėgau šį rašytoja,kad užsimaniau vis daugiau jo knygų perskaityti,va dabar kaip tik ruošiuosi pasiimti iš bibliotekos Paulas Coelhas ''Šviesos kario vadovas''
http://www.vaga.lt/i..._...how&lang=lt
Atsakyti
va katik kaimyne atnese knyga ''piligrimas''tai bandysiu skaityti. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugys333: 14 sausio 2008 - 20:52
Parduodu „Vienuolika minučių" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drugys333 @ 2008 01 14, 21:16)
va dabar kaip tik ruošiuosi pasiimti iš bibliotekos Paulas Coelhas ''Šviesos kario vadovas''
http://www.vaga.lt/i..._...how&lang=lt

si knyga man labiausiai skyresi nuo kitu sio autoriasu knygu-pradzioj lyg nelabai patiko, bet siaip visumoj radau keleta tokiu geru minciu thumbup.gif kad labai dziaugiuos ja perskaicius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arktos @ 2008 01 15, 01:31)
Parduodu „Vienuolika minučių" ax.gif

uz kiek ir is kur tju?parasyk man asmeniskai.as visai noreciau pirkti,jai tju is Vilniaus. 4u.gif
Atsakyti
Labas visoms PC gerbejoms,noreciau pirkti Zahira,11min,Raganu ir Veronikos,jei kas turi pasiulyt,nenuskaitytu iki skyliu ir pigiau nei parduotuvei,prasom i az 4u.gif As is Vilniaus 4u.gif
Atsakyti
As taip pat megaujuosi skaitydama sio rasytojo knygas. ARciausiai sirdies pasirode Veronika, nes joje buvo aprasyti mano jausmai tuo gyvenimo laikotarpiu. LAbai patiko Zahiras ir 11 minuciu. DAbar lantynije guli portobelo ragana, tik nesurandu jai laiko... doh.gif
Papildyta:

Siaubas kaip as cia parasiau...lentynoje doh.gif
Atsakyti
labukas visoms mirksiukas.gif 4u.gif
noreciau ir as prisijungti prie jusu ir taip pat pagirti si puiku rasytoja drinks_cheers.gif siandien kaip tik perskaiciau "Prie Piedros upes-ten as sedejau verkdama" tai neturiu zodziu apsakyti kokia suzaveta likau thumbup.gif nors daugelis sia knyga neivertino kaip idomia bet mano nuomone ji tikrai verta buti skaitoma (na kaip ir visos Paulo Coelho knygos blush2.gif )...taigi kas dar neskaite labai rekomenduoju ax.gif ...taip pat esu skaiciusi "Alchemikas" thumbup.gif tai taip pat NEREALI knyga...pati pirmoji kuri priverte "isimyleti" Paulo Coelho 4u.gif wub.gif ...va...jau nekantraudama laukiu rytojaus ir begsiu i knygyna pirkti kitos jo knygos rolleyes.gif dar neapsisprendziau kokia butu geriausiai bet manau jusu isgirtoji "11 minuciu" bus kaip tik 4u.gif va...
o as dar norejau jusu paklaust smile.gif jus knygutes perkate kad visada turetumete po ranka ar skolinates is biblioteku ar siaip is pazistamu rolleyes.gif ?As tai esu linkus pirkti ir tureti sava 4u.gif kazkaip labai smagu (kaip cia yra kazkas minejas) kad kaip pasijunti blogai pasiimti labiausiai patikusia ir atitikusia knyga ir tiesiog paieskoti atsakymo neraminanciame klausime 4u.gif va...ti kaip jus elgiates,m? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mergiote...: 20 sausio 2008 - 01:27
QUOTE(mergiote... @ 2008 01 20, 03:26)
o as dar norejau jusu paklaust smile.gif jus knygutes perkate kad visada turetumete po ranka ar skolinates is biblioteku ar siaip is pazistamu rolleyes.gif ?As tai esu linkus pirkti ir tureti sava 4u.gif kazkaip labai smagu (kaip cia yra kazkas minejas) kad kaip pasijunti blogai pasiimti labiausiai patikusia ir atitikusia knyga ir tiesiog paieskoti atsakymo neraminanciame klausime 4u.gif va...ti kaip jus elgiates,m? 4u.gif

as labiausiai vertinu,kai gera knyga gaunu dovanu-nu man nereali dovana-labai dziaugiuos visada (ypac jei ka nors iraso-nors sakoma negali netinka i knygas irasinet kazko, bet man patinka)...ir pirkti megstu, bet perku tik megstamu autoriu, va tarkim Coelho, Bach'o knygas. o buna ir skolinuos ir is bibliotekos imu, nes paskaityt megstu,tai neuztektu pinigeliu ir vietos kur sudet knygas jei visas pirkciau. perku tik labai labai patikusias 4u.gif ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
Parduodu P.Coelho „Vienuolika minučių". Šiuo metu knyga Vilniuje.
Atsakyti