Įkraunama...
Įkraunama...

"Varpelio" mokykla

ojetau-lauksiu labai ziniu bigsmile.gif sekmes tau (ir mums visiems) , saunuole, kad nenuleidai ranku thumbup.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
karsta.gif

Na ką...jau po pokalbio nail.gif

Na kolkas neperšokus duobės, "op" nesakysiu, bet įvykiai klostosi ta linkme, kad turėtų viskas išsispręsti mūsų naudai blush2.gif
Juo labiau, kad paaiškėjo, kad iš Švietimo skyriaus ir toliau į mokyklas bus siuntinėjami raginamieji raštai keisti pamokų pradžios laiką ax.gif

Moralas toks (čia ir švietimo skyriuje tam pritaria), jeigu žmogus jaustųsi teisus, jis neskambaliotų anonimiškai ir nebijotų ateiti ir parodyti savo veido mirksiukas.gif
Atsakyti
nu saunu thumbup.gif

ka tik skambinau i mokykla del kitu reikalu ir tuo paciu paklausiau del pamoku laiko. is balso kiek supratau atsiliepe pavaduotoja-uztikrino, kad pamoku pradzia 8.30 bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Gerai, kad viskas išsisprendė teigiamai.Tik vis tiek negaliu suprasti, kaip vieno anonimo skambutis galėjo pakeisti tėvelių ir pačios mokyklos sprendimą?
Atsakyti
vyksta kazkokia nesamone mokykloje-kalbejau siandien su sunaus klasioko mama, kuriai direktore, kaip tik ta pacia diena kaip ir man pavaduotoja, pasake, kad pamokos nuo 8 ! blink.gif
tai jus man pasakykit kaip tai imanoma? ta pacia diena ir direktore ir pavaduotoja garantuoja visai kita laika doh.gif
taigi dar karta pasitvirtina mano abejone, kad visa beda kyla is mokyklos, o ne is kazkokiu mistiniu anoniminiu tevu...
Atsakyti
Bet tai logikos visai nematau: jei mokyklos direktorės valia kad pamokos vyktų nuo 8, tai kurių velnių daryta apklausa? blink.gif

O dabar aš čia į kitą temą: mergaičių "varpeliukių" mamos, ar esate skalbę uniformą? Ar ją apskritai galima skalbti, ar geriau valyti?

Nepurvina maniškės, bet tiesiog pamąsčiau, kad prieš rugsėjį gal reiktų perskalbt... bet šiek tiekbaisoka. Ir jei sarafanui dar gal ir nieko nenutiktų - tai kaip su švarku? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Salsa @ 2008 08 23, 14:32)
Bet tai logikos visai nematau: jei mokyklos direktorės valia kad pamokos vyktų nuo 8, tai kurių velnių daryta apklausa?  blink.gif

O dabar aš čia į kitą temą: mergaičių "varpeliukių" mamos, ar esate skalbę uniformą? Ar ją apskritai galima skalbti, ar geriau valyti?

Nepurvina maniškės, bet tiesiog pamąsčiau, kad prieš rugsėjį gal reiktų perskalbt... bet šiek tiekbaisoka. Ir jei sarafanui dar gal ir nieko nenutiktų - tai kaip su švarku?  g.gif

Sveikos. As noriu pasakyti del mokyklines uniformos- tai ja skalbti galima , pati skalbiau. Nieko jai nenutiko. Skalbiau berniuko svarka ir kelnes.
Atsakyti
Ką gi, nuraminai, bandysiu išskalbti. Jei švarką sugadinsiu - kreipsiuosi su pretenzijomis tongue.gif (Juokauju drinks_cheers.gif )
Atsakyti
QUOTE(une @ 2008 08 22, 17:50)
vyksta kazkokia nesamone mokykloje-kalbejau siandien su sunaus klasioko mama, kuriai direktore, kaip tik ta pacia diena kaip ir man pavaduotoja, pasake, kad pamokos nuo 8 !  blink.gif
tai jus man pasakykit kaip tai imanoma? ta pacia diena ir direktore ir pavaduotoja garantuoja visai kita laika  doh.gif
taigi dar karta pasitvirtina mano abejone, kad visa beda kyla is mokyklos, o ne is kazkokiu mistiniu anoniminiu tevu...

Na gal dar nereikėtų panikuoti, juk šnekėjo tą pačią dieną, kaip ir vykome į švietimo skyrių. Kadangi iškart po to pokalbio užsukauį mokyklą ir užvežiau pavaduotojai rašto kopiją, tai ji šviežiausią informaciją ir žinojo blush2.gif
O dėl direktorės, jei aš neklystu, tai berods praėjusią savaitę ji dar atostogavo ax.gif

P.S. Uniformą esu n kartų skalbusi - tikrai nieko jai neatsitiko ax.gif ...na gal šiek tiek petukai formą prarado blush2.gif
Atsakyti
Na, jus salsa ir garbane pavaret cia. As esu viena is tu "idiotu", anot, atrodo salsos, kuri nori, kad vaikas i mokykla eitu nuo 8 ryto. Lenkiu zemai galva pries "neidiotes" mamytes, malonu susipazinti, linkiu jums tokios pacios netolerancijos jusu atzvilgiu.

Pirmiausia, kol neuzsipuolet, esu busimo antroko mama, ir mum iki mokyklos 5 minutes kelio. Beje, mano "idiotes" galva, mokyklos yra steigiamos tame rajone gyvenantiems vaikams dazniausiai, ne veltui ir pirmenybe i jas patekti "vietiniams" yra, o jeigu kazkas nusiteikes vezioti vaika is kito miesto galo, tai jau turetu pasiskaiciuoti ir kamscius ir laiko sanaudas.

beje, po apklausos per susirinkima nusprendus kad pamokos vyks 8.30, per klase nuvilnijo nepasitenkinimo banga, uz nauja laika buvo gal kokie 5 teveliai. Tikrai buvau pasipiktinusi, nes vienas is kriteriju, pagal kuriuos rinkausi mokykla, buvo ir pamoku laiko pradzia. Man ramiau, kai as savo pirmoka isleidziu is namu pati. Nes, be abejo, jis buna dar apsimiegoje kai prikeliu 7.15val. Todel turiu ir prakontroliuoti, kad nepamirstu nusipraust, ir apsirengtu visa uniforma, ir nepamirstu ko nors. Jeigu isgrust ji i mokykla, kai pati iseinu i darba, tai reiskia, kad klaseje sedes ( o tiklsiau galvom eis) apie valanda laiko iki pamoku... O jei paliksiu namie, tai neaisku ar isvis iseis... lotuliukas.gif blink.gif

Tiesiog, vaiko dienotvarke pasistumeja pusvaldziu laiko.... sakyciau, butu klausimas, ar 8ar 10 val.. tada taip, vaikas pamiegotu ilgiau.

siaip, pamaciusi savo klases teveliu nustebima, kad pamokos nukeliamos 8.30, as labai suabejojau tos apklausos rezultatais.... Bet dabar noreciau buti is tu asmenu, kurie kreipesi i svietimo skyriu, prasydami palikti senaji mokymosi laika... galetumem cia kautis... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(minte @ 2008 08 28, 21:44)
Na, jus salsa ir garbane pavaret cia.  As esu viena is tu "idiotu", anot, atrodo salsos, kuri nori, kad vaikas i mokykla eitu nuo 8 ryto.

Tiesa sakant, mano "idiotai" buvo skirti ne kitaip manantiems, o konkreciai tai saujelei, kuri leke i Svietimo skyriu. Taip, del pykcio prasiverzes zodelis, nes realiai juos labiau tiktu pavadinti tiesiog zapadlistais (gaila, lietuviu kalba nepakankamai turtinga tokiai "veiklai" ivardyti, tenka verstis su zargonu.

beje, po apklausos per susirinkima nusprendus kad pamokos vyks 8.30, per klase nuvilnijo nepasitenkinimo banga, uz nauja laika buvo gal kokie 5 teveliai.

Naturalu, kad labiausiai nepatenkinti paciu maziausiuju tevai, juk jau treciokai ir ketvirtokai gerokai savarankiskesni. bet vis delto apklausos rezultatai man itarimo nekelia - pas mus, kaip supratau, dauguma tevu buvo UZ 8.30.

Man ramiau, kai as savo pirmoka isleidziu is namu pati. Nes, be abejo, jis buna dar apsimiegoje kai prikeliu 7.15val. Todel turiu ir prakontroliuoti, kad nepamirstu nusipraust, ir apsirengtu visa uniforma, ir nepamirstu ko nors.  Jeigu isgrust ji i mokykla, kai pati iseinu i darba, tai reiskia, kad klaseje sedes ( o tiklsiau galvom eis) apie valanda laiko iki pamoku...  O jei paliksiu namie, tai neaisku ar isvis iseis...  lotuliukas.gif  blink.gif

Suprantu, visoms mamoms geriau, kai gali pakontroliuoti vaiko issiruosimo procesa. Bet jei jis iki mokyklos jau moka nueiti pats - nematau jokios problemos dali jo ryto ruosos pakontroliuoti pries iseinat i darba, o jei atrodo, kad vaikas gali praziopsoti laika, kada iseiti ar pan., galima ji paraginti telefonu ar tiesiog prisukti zadintuva. Vis delto 7-8 metu vaikai jau nebe darzelinukai...

Tiesiog, vaiko dienotvarke pasistumeja pusvaldziu laiko.... sakyciau, butu klausimas, ar 8ar 10 val.. tada taip, vaikas pamiegotu ilgiau. 

Na, man tai pusvalandis sen ar pusvalandis ten ryte labai daug reiskia...

Bet dabar noreciau buti is tu asmenu, kurie kreipesi i svietimo skyriu, prasydami palikti senaji mokymosi laika... galetumem cia kautis...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei tai butu saziningas ir garbingas veiksmas - tektu is naujo rengti apklausa. O va anas islaptintas veikimas anksciau ar veliau ir turejo susilaukti audringo pasipiktinimo, todel pasilieku prie sabvo ankstesniu zodziu (kuriuos gal ne visai aiskiai suformulavau aname poste): toks islaptintas kreipimasis -tikro idioto darbas. Ir visiskai nesuprantu jo motyvacijos, kodel antai svietimo skyrius turetu sokti pagal to konkretaus zmogaus dudele? Suaugusiu zmoniu visuomeneje vieno asmens treptelejimas kojele ir motyvas "AS NORIU ir taip bus" atrodo tikrai slyksciai doh.gif
Atsakyti
Na man nebeliko ką ir pasakyti blush2.gif Salsa, žodis žodin atsakė, ką ir aš būčiau rašiusi thumbup.gif
Minte 4u.gif , gal aš ir pasikartosiu, nes tą patį rašė Salsa, bet tikrai žodis "idiotas" buvo taikomas, ne kitiap manantiems/pageidaujaniems/balsavusiems, bet tiems, kurie pilni vidinių kaprizų (iš serijos "iš manęs atėmė saldainį") ir egoizmo nešvariais metodais bando padaryti tvarką. Mus papiktino tai, kad nusispjaunama į bendrą tėvų balsavimu priimtą sprendimą ax.gif
Manau, kad ateinančių metų pabaigoje tikria bus vykdoma pakartotina apklausa, ir bus aiškinamasi, ar tas naujasis laikas pasiteisino, ar vėl grįžti prie senojo ax.gif

Beje, švietimo skyriuje sužinojau, kad jie yra už tai, kad pradinukų pamokos prasidėtų vėliau, ir toliau į mokyklas siuntinės raginamuosius raštus, kurį pavasarį gavo ir mūsų mokyklą ir juo remdamasi vykdė apklausą ax.gif

Beje, kiek teko kalbėtis su panašaus amžiaus vaikus turinčiais kolegomis, draugais, pažįstamais ir t.t., pas daugelį mokyklose pamokos šiais metais prasidės nuo 8.30 val.
Atsakyti