QUOTE(Samanta @ 2006 09 27, 21:47)
Sveiki. Susidūrėme prieš maždaug pusę metų su šia problema. Vaikui buvo atliktas alergijos tyrimas. Parodė, kad alergiška šuniui 4 balai iš 5-kių. Daug skaičiau skirtingų nuomonių. Vieni sako, kad tyrimai nėra visiškai tikslūs, kiti, kad jokiu būdu negalima laikyti šuns namuose kartu gyvenant ir vaikučiui, ir t.t. Esu pasimetusi. Labai noriu ir pati šuniuko (vilkšunio ar haski
), bet dėja...Noriu ir kad dukrelė išmoktų mylėti gyvūnus ir jais rūpintis. Mano šuniukas dabar gyvena pas mamą. Bet va savaitei ji buvo išvykusi, teko prižiūrėti namuose su vaiku šunį. Jokios stiprios alerginės reakcijos nepastebėjau
Taip kad natūralu - kilo abejonių. Visą laiką jos žandukai paberti. Nors jokio šuns namuose nėra, o kas liečia kitus alergenus - yra stipriai apriboti, arba su jais iš vis nėra susiduriama.
Labai norėčiau išgirsti jūsų pasisakymus. Gal kas buvote susidūręs tiesiogiai ar netiesiogiai.
Labai norėčiau išgirsti jūsų pasisakymus. Gal kas buvote susidūręs tiesiogiai ar netiesiogiai.
buvo atvaziave pas mane zmones suniuko....dvi dukros, vyresnioji alergiska, tai labai staigiai pasimate...eme kasytis...suniuko baisiai norejo....pasieme, tai po keliu dienu atveze atgal su asarom