Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiškas vaikas ir šuo

QUOTE(Samanta @ 2006 09 27, 21:47)
Sveiki. Susidūrėme prieš maždaug pusę metų su šia problema. Vaikui buvo atliktas alergijos tyrimas. Parodė, kad alergiška šuniui 4 balai iš 5-kių. Daug skaičiau skirtingų nuomonių. Vieni sako, kad tyrimai nėra visiškai tikslūs, kiti, kad jokiu būdu negalima laikyti šuns namuose kartu gyvenant ir vaikučiui, ir t.t. Esu pasimetusi. Labai noriu ir pati šuniuko (vilkšunio ar haski  wub.gif ), bet dėja...Noriu ir kad dukrelė išmoktų mylėti gyvūnus ir jais rūpintis. Mano šuniukas dabar gyvena pas mamą. Bet va savaitei ji buvo išvykusi, teko prižiūrėti namuose su vaiku šunį. Jokios stiprios alerginės reakcijos nepastebėjau  schmoll.gif Taip kad natūralu - kilo abejonių. Visą laiką jos žandukai paberti. Nors jokio šuns namuose nėra, o kas liečia kitus alergenus - yra stipriai apriboti, arba su jais iš vis nėra susiduriama.
Labai norėčiau išgirsti jūsų pasisakymus. Gal kas buvote susidūręs tiesiogiai ar netiesiogiai.  ax.gif

buvo atvaziave pas mane zmones suniuko....dvi dukros, vyresnioji alergiska, tai labai staigiai pasimate...eme kasytis...suniuko baisiai norejo....pasieme, tai po keliu dienu atveze atgal su asarom
Atsakyti
Labas, skaitinejau tema ir noriu parasyti savo situacija. Mano vyras yra elergiskas sunims ir katems (daresi tyrimus). Niekada negalejo tureti suns nors noras buvo labai didelis. Pastaruoju metu daug domejomes apie jorksyru terjerus, nes sako jie neelergizuoja. Susiradome pazistama moteri kuri parduoda mazus jorkus, nuvaziavome paziureti. Jis pagloste jau suaugusias jorkes ir patryne akis kad isitikinti ar tikrai nera elergijos, bet akys paraudo, pradejo asaroti. Tai va tokia istorija, net nezinau ka ir bedaryti.... gal kam yra nutike panasiai?
Atsakyti
QUOTE(konstruktore @ 2009 11 24, 15:31)
Labas, skaitinejau tema ir noriu parasyti savo situacija. Mano vyras yra elergiskas sunims ir katems (daresi tyrimus). Niekada negalejo tureti suns nors noras buvo labai didelis. Pastaruoju metu daug domejomes apie jorksyru terjerus, nes sako jie neelergizuoja. Susiradome pazistama moteri kuri parduoda mazus jorkus, nuvaziavome paziureti. Jis pagloste jau suaugusias jorkes ir patryne akis kad isitikinti ar tikrai nera elergijos, bet akys paraudo, pradejo asaroti. Tai va tokia istorija, net nezinau ka ir bedaryti.... gal kam yra nutike panasiai?

Laba diena, konstruktore, o gal jum vertetu pamastyti apie meksikieciu plikuosius sunis, juk yra ir kaciu be plaukuciu. Bekailiai gyvuniukai nemanau kad alergizuotu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Alergizuoja nebūtinai kailis. Gali seilės, odos dalelytės. Mano pažįstamai nuo bekailio šuniuko alergija pasireiškė praėjus maždaug 2 savaitėm. Pabuvus pas veisėją tas kelias valandas nebūtinai pasireikš. Kartais tam reikia laiko.
Atsakyti
naivu tikėtis, kad ilgaplaukis gyvūnas nealergizuos, kaip bebūtų tai yra šuo ir šiaip veislės aprašymuose niekas nerašo - plaukai, tai vistiek yra kailis ax.gif ir kaip jau Redos minėjo, ne tik kailis gali alergizuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious Vici: 24 lapkričio 2009 - 14:22
Kaip suderinti alergiją su noru turėti šunį ar katę (video)

http://www.lese.lt/l..._nauj/news.2979
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kukuška: 24 lapkričio 2009 - 14:50
nu nezinau, as irgi alergiska viskam, tarp to visko ir katei bei suniui. Turim namie cvergsnauceri- jis nemeta kailio, kvapo, neva, irgi neturi, bet suslampa ir jis "atsiranda" aisku smile.gif bet man nuo jo- NIEKO. O stai turejau ir katinu, ir kaciu, ir sakes budavo. Iejus i namus, kur gyvena katinas- baisu iskart man. Pastebejau, kad SIEK TIEK maziau alergija sukelia pateles kates. O stai vyrui...atvirksciai...jam nuo katinu(patinu) dar visai lyg nieko butu, bet tik katyte- astma iskart...

susilaukem alergiskos dukrytes, bet dar aplinkai nejautri, nes berods nuo 3 metu prasideda visokios astmos, sienliges ir t.t., siandien turim tik atopini dermatita, bet su sunimi tai neturi jokio rysio... tikekimes. Nes beria nuo maisto ir nuo visokiu kvepikliu.
Atsakyti
Aciu uz jusu nuomones smile.gif , o tos plikos kates ir sunys, tai tikrai neman doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kukuška @ 2009 11 24, 16:49)
Kaip suderinti alergiją su noru turėti šunį ar katę (video)

http://www.lese.lt/l..._nauj/news.2979

Laaabai geras video, suzinojau daug nauju dalyku thumbup.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi!

cvergsnauceriai nesiseria neturi specifinio kvapo,del to skaitos tinkantis alergiskiems zmonems.. smile.gif
turime toki suniuka jam dabar du menesiai ir tas mielas padarelis iesko nauju seimininku!
jej ka sudomintu skambinti siuo nr 864511808
mirksiukas.gif
Atsakyti
Auginu maltos bisona ir zinau, kad juos gali tureti net ir alergiski zmones. Jeigu idomu paskaitykit aprasyma. Labai mieli sunys, labai draugiski.
user posted image
maltos bisonu aprasymas
Atsakyti
Tai norime įsigyti augintinį. Lygtais viskas būtų lengva bet du nariai alergiški šunų ir kačių plaukui. Būčiau dėkinga, jeigu parašytumėte kuo daugiau žinomų nealergizuojančių šūnų veislių smile.gif
Atsakyti