Sveiki,ir mums prireike uzeiti i sita foruma
Isigijom prancuzu buldoga ir gydytoja jau siulo mums jo atsisakyti
Niekada nebuvom alergiski sunims ir patys laikem,bet tai buvo senokai pries 8 metus sunus iki dvieju metu nuo gimimo gyveno su sunimi.Dabar issityre pamatem,kad esam alergiski suniui,neisivaizduoju ka daryti asaru pakalnes namuose
Simptomu stipriu nejauciam,man tik nosi niezti ir kutena.Gal kas zinot, nejaugi nera kitos iseities tik kaip suns atsisakyti,gal yra kokie nors metodai,imuniteto pratinimas prie alergeno ar dar kas nors?Gydytoja gasdino,kad simptomai gali suaktyveti
QUOTE(olive @ 2008 03 07, 13:21)
Niekada nebuvom alergiski sunims ir patys laikem,bet tai buvo senokai pries 8 metus sunus iki dvieju metu nuo gimimo gyveno su sunimi.Dabar issityre pamatem,kad esam alergiski suniui,neisivaizduoju ka daryti asaru pakalnes namuose
Simptomu stipriu nejauciam,man tik nosi niezti ir kutena.Gal kas zinot, nejaugi nera kitos iseities tik kaip suns atsisakyti,gal yra kokie nors metodai,imuniteto pratinimas prie alergeno ar dar kas nors?Gydytoja gasdino,kad simptomai gali suaktyveti 
O kokiu balu įvertino alergijos stiprumą? Nes kažkur skaičiau apie tai, kaip naujausiu būdu gydo alergiją - pratina prie alergeno. Bet čia gal netinka, kai alergija šuniui pasireiškia stipriai, bet jeigu tik vidutiniškai....tai visgi bandyčiau neatiduoti.
Aš taip dėl mergaitės katę atidaviau broliui, o galutiniam variante nematau aš jokio skirtumo, ar ji su kate, ar be katės gyvena. Kaip buvo alerginio bronchito priepuoliukų, taip ir liko. Tai va, praėjus kuriam laikui jau man gaila tos katės, bet brolis špygą man parodė ir sakė, nu nė už ką aš tau jos neatiduosiu
As tu balu nesuprantu pas sunu parasyta3/3+ o pas mane 5/5+++(gal kas supranta paaiskinkit prasau)
Neciaudim ne asarojam,tik man nosi niezti,labai tikiuosi,kad simptomai neisivaziuos,o mes apsiprasim kol kas sunio nesiruosiu niekam atiduot,stebesiu situacija.
Neciaudim ne asarojam,tik man nosi niezti,labai tikiuosi,kad simptomai neisivaziuos,o mes apsiprasim kol kas sunio nesiruosiu niekam atiduot,stebesiu situacija.
Aš irgi girdėjau, kad alergiškiems žmonėms siūloma auginti šunis
man tai keista, kad anksčiau nebuvote alergiški ir staiga tapote
suprantu, kad ligos po truputį vystosi ir jei šiandien esame sveiki, tai nebūtinai ryt tokie būsim... bet ar jūs tikrai išsamius tyrimus padarėte, kad būtent nuo šuns ir ar iš viso šimtą procentų tais tyrimais galima tikėti
aš anksčiau irgi sirgau astma, aišku, tai senokai buvo, gydė mane dar "rusų laikais", bet diagnozės buvo juokingos
tarkim, viena iš jų, kad nuo žydinčių augalų
kai aš kosėdavau iki priepuolių... žiemą...
aš anksčiau irgi sirgau astma, aišku, tai senokai buvo, gydė mane dar "rusų laikais", bet diagnozės buvo juokingos
siulyciau apriboti suns vaiksciojima po namus tarkim i miegamuosius sunaus ir jusus kad suo neitu... manau tai galetu gelbet... as anksciau buvau labai alergiska sunims prasidedavo dusuliai, ciaudejimai ir snarglejimaisis vos ikvepus suns kvapo... dabar aisku siek tiek issigydziau bet ne iki galo nes jei suo turi stipresni kvapa iskart apima ciaudulys... bet nuo 1 metuku gyvenu su sunim tiesiog sunys turi savo vieta kur jie buna ir zaidziu su jais tik lauke... man tai padeda nepuola toks ciaudulys jei nosim nesitrinu i suni
QUOTE(olive @ 2008 03 07, 15:07)
As tu balu nesuprantu pas sunu parasyta3/3+ o pas mane 5/5+++(gal kas supranta paaiskinkit prasau)
Šiaip nuo visokių alerginių nosies niežėjimų labai padeda Nasonex. Tik jį reikia vartoti mažiausiai mėnesį ir jis brangus. Reikalui esant, galima naudoti ir ilgiau. Jeigu jūsų alergologė užrašytų jums deagnozę - alerginis rinitas, tas vaistas taptų kompensuojamas. Mano vaikiai amžinai apsisnarglėję buvo, kažkaip panaudojom, tai padėjo.
Aciu jums visoms uz demesi ir patarimus,nes tikrai to dabar reikia,sedziu ir zliumbiu su pasikukciojimais
Tikrai neisivaizduoju is kur ta prakeikta alergija galejo atsirast,nes periodiskai bendraudavom su sunim,mama laiko prancuza,ten nuvaziave visada puikiai jausdavomes,jei butu buves koks itarimas del alergijos tikriausiai nebutumem rizikave.Vaikas sako,kad nieko nejaucia,nors tyrimai rodo,kad suniui alergiskas.
Uzsirasysiu dar pas kita gydytoja.
Tikrai neisivaizduoju is kur ta prakeikta alergija galejo atsirast,nes periodiskai bendraudavom su sunim,mama laiko prancuza,ten nuvaziave visada puikiai jausdavomes,jei butu buves koks itarimas del alergijos tikriausiai nebutumem rizikave.Vaikas sako,kad nieko nejaucia,nors tyrimai rodo,kad suniui alergiskas.
Uzsirasysiu dar pas kita gydytoja.
Turiu vaika alergiska ju tarpe alergija ir sunims. Na ji net neberia, turim auksciausia alergijos forma - atsma. Auginu 3 pudelius. Vaikui problemu nekelia, nes pudelis antialerginis suo, draugai irgi turi toki pati vaika, tik jo astma dar sunkesnes formos, kiti sunys sukelia jam priepuolius, jie turi pudeli, alergijos jam irgi ner.
Todel drasiai galiu rekomenduoti pudeliuka. Tik kalba eina ne apie misruna, o apie grynaveisli varianta.Jei klausimu kils rasyk i privata, galiu cia neuzsukti, ir nematyti daugiau tavi zinuciu.
Papildyta:
Nasonex - harmoninis vaistas, todel ner toks visai nekaltas dalykas...
Todel drasiai galiu rekomenduoti pudeliuka. Tik kalba eina ne apie misruna, o apie grynaveisli varianta.Jei klausimu kils rasyk i privata, galiu cia neuzsukti, ir nematyti daugiau tavi zinuciu.
Papildyta:
QUOTE(Redos @ 2008 03 07, 15:29)
Šiaip nuo visokių alerginių nosies niežėjimų labai padeda Nasonex. Tik jį reikia vartoti mažiausiai mėnesį ir jis brangus. Reikalui esant, galima naudoti ir ilgiau. Jeigu jūsų alergologė užrašytų jums deagnozę - alerginis rinitas, tas vaistas taptų kompensuojamas. Mano vaikiai amžinai apsisnarglėję buvo, kažkaip panaudojom, tai padėjo.
Nasonex - harmoninis vaistas, todel ner toks visai nekaltas dalykas...
QUOTE(olive @ 2008 03 07, 14:21)
Mano sunus nuo 8 menesiu amziaus sirgo alerginiu bronchite. Daktarai rasydavo diagnoze: astmatinis bronchitas, veliau - bronchine astma. Namuose visada buvo suo. Puse lupu prasitariau daktarei, kad laikome suni, bet apie suns atidavima ar kitoki jo sunaikinima net ir kalbos nebuvo. Man suo taip pat buvo seimos narys (dobermanu veisle labai svelnaus budo kale).
Daktarai siunte i alergologijos centra, dare meginelius. Paaiskejo, kad sunus alergiskas namu dulkems, grybeliui, kazkokiems dar dalykams, kurie yra daugiau cheminiai, nei biologiniai. Daktarai domejosi, kokias kambarines geles auginame.
Kazinkiek gyvenimo budo nepakeiteme, suo kaip gyveno, taip ir gyveno kartu, tik mes persikeleme gyventi arciau gamtos, i kita nama, atsisakiau kambariniu augalu (vaskuoles, kitu vijokliu...) , vaikas daugiau buvo gamtoje.
Dare visokiems pelesiams,grybams,augalams,katems, triusiams,sunims ir t.t.O as pasidariau tik suniui idomumo delei,vistiek kartu su sunum reikejo atsakymu laukt.
Didziai mano nuostabai as alergiska suniui!!O jis daug kam
Didziai mano nuostabai as alergiska suniui!!O jis daug kam
Alergiška JŪSŲ šuniui, ar apskritai bet kokiam abstrakčiam šuniui?
Iš esmės turėjo tirti reakciją į konkretų šunį. Ir alergenai skirtingi - seilės, plaukas, odos pleiskanos...
Labai svarbu pasirūpinti, kad šuo būtų visiškai sveikas. Pvz., jei šuniui alergija, jis kasosi, jo odos pleiskanėlės gali alergizuoti ir jus.
Iš esmės turėjo tirti reakciją į konkretų šunį. Ir alergenai skirtingi - seilės, plaukas, odos pleiskanos...
Labai svarbu pasirūpinti, kad šuo būtų visiškai sveikas. Pvz., jei šuniui alergija, jis kasosi, jo odos pleiskanėlės gali alergizuoti ir jus.