Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiškas vaikas ir šuo

QUOTE(Samanta @ 2006 09 28, 10:24)
Gal galėtum paminėti bent kelias. Įdomumo dėlei  blush2.gif  ax.gif

Airių seteriai smile.gif Jorkšyro terjerai. Ir berods kai kurie ilgaplaukiai (būtent ilgaplaukiai) vokiečių aviganiai.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2006 09 28, 10:43)
Airių seteriai smile.gif Jorkšyro terjerai. Ir berods kai kurie ilgaplaukiai (būtent ilgaplaukiai) vokiečių aviganiai.

Ši cu, chihuahua, Maltezės, berods Briuselio Grifonai, Cvergšnauceriai, Pudeliai gi dar smile.gif
P.S. bet išsitirti tai tikrai reiktų, nes būna tokių, ką vistiek alergizuoja net šitie šunys smile.gif
o gal geriausiai tiktų Sfinksų katės, jos gi beplaukės ir sako, kad žiauriai meilios biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*VICI* @ 2006 09 28, 12:07)
o gal geriausiai tiktų Sfinksų katės, jos gi beplaukės ir sako, kad žiauriai meilios biggrin.gif

Ale jos gan dažnai alergizuoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2006 09 28, 11:22)
Trumpaplaukiai taksai neturi poplaukio.

QUOTE(manjana @ 2006 09 28, 11:43)

Draugės vadinasi lotuliukas.gif Taigi ir prancūzų buldogai poplaukio neturi mirksiukas.gif Tik jie ne visiems patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rida_R @ 2006 09 28, 12:48)
Draugės vadinasi  lotuliukas.gif  Taigi ir prancūzų buldogai poplaukio neturi  mirksiukas.gif  Tik jie ne visiems patinka  biggrin.gif

Ką aš žinau, turi jie ar ne biggrin.gif Gal turi kokį mažutį trumputį biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū jums mergaitės už patarimus. Labiausiai mane domintų dideli šuniukai, kurie neturi poplaukio. Kad ir mano mieliausi aviganiai, vilkšuniai ax.gif
O prancūzų buldogiukai fainulkos wub.gif Bet mano širdelė vis dėl to linksta prie didelių ciucių wub.gif
O kas dėl katinėlio, jau turim. Katei mažė nealergiška smile.gif
Atsakyti
Mano sūnus alergiškas šuniui blush2.gif , bet mes auginam jorką ir jokios reakcijos schmoll.gif Prieš tai auginom prancūzą, deja teko atsisakyt-rankų oda nusinėrė, čiaudėjo, kaip patrakęs ir t.t. Sesuo laiko vilkšunį, tai sūnus per metrą nuo jo-kartą su sirenom lėkėm, pradėjo dust, kai pasiuto su juo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Samanta @ 2006 09 28, 13:00)
Ačiū jums mergaitės už patarimus. Labiausiai mane domintų dideli šuniukai, kurie neturi poplaukio. Kad ir mano mieliausi aviganiai, vilkšuniai  ax.gif
O prancūzų buldogiukai fainulkos  wub.gif Bet mano širdelė vis dėl to linksta prie didelių ciucių  wub.gif
O kas dėl katinėlio, jau turim. Katei mažė nealergiška  smile.gif

Nu tai airių seteris biggrin.gif
Dar pudelis hihihi.gif
iš aviganių tai nelabai žinau, kas neturi poplaukio. Žinau kad ilgaplaukiai vok.aviganiai kartais neturi, bet nežinau ar yra tokių (be poplaukio) Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2006 09 28, 13:10)
iš aviganių tai nelabai žinau, kas neturi poplaukio. Žinau kad ilgaplaukiai vok. aviganiai kartais neturi, bet nežinau ar yra tokių (be poplaukio) Lietuvoje.

Lietuvoje nelabai girdėjau, kad tokių būtų... Živilė, mano mažės veisėja, sakė, kad irgi nėra mačiusi...
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 09 28, 13:14)
Lietuvoje nelabai girdėjau, kad tokių būtų... Živilė, mano mažės veisėja, sakė, kad irgi nėra mačiusi...

Tai va, iš Živilės ir žinau, akd nėra mačiusi Lietuvoj. Nors JAV rašo kad didelė dalis tų, kurie gimsta ilgaplaukiai, tai būna be poplaukio.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2006 09 28, 13:14)
Tai va, iš Živilės ir žinau, akd nėra mačiusi Lietuvoj. Nors JAV rašo kad didelė dalis tų, kurie gimsta ilgaplaukiai, tai būna be poplaukio.

Tai viena iš savybių, dėl ko ilgaplaukius išbrokavo smile.gif mano mažiukės dabar pirma žiema laukia... žiūrėsim, kaip ten bus, pranešiu, jei ką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 09 28, 13:18)
Tai viena iš savybių, dėl ko ilgaplaukius išbrokavo smile.gif mano mažiukės dabar pirma žiema laukia... žiūrėsim, kaip ten bus, pranešiu, jei ką biggrin.gif

Nu jo, žinau smile.gif Tik va įdomu tai, kad išbrokuot išbrokavo, o va rasti ilgaplaukį VA be poplaukio - problema biggrin.gif
Atsakyti