Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiškas vaikas ir šuo

QUOTE(manjana @ 2006 09 28, 13:21)
Nu jo, žinau smile.gif Tik va įdomu tai, kad išbrokuot išbrokavo, o va rasti ilgaplaukį VA be poplaukio - problema biggrin.gif

Gal toj pačios Amerikėj ir yra g.gif kur žiemų nėra, neužsiaugino vokietis poplaukio ir va, prašom, brokas doh.gif
Atsakyti
Isbrokavo dar ir del to, kad tai tarnybine veisle, o su ilgu plauku daugiau vargo, prieziuros ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2006 09 28, 13:27)
Isbrokavo dar ir del to, kad tai tarnybine veisle, o su ilgu plauku daugiau vargo, prieziuros ax.gif .

Niu gi žinau tongue.gif bet tas tariamas poplaukio neturėjimas irgi prisidėjo, tai ir bajeruojam, kad neįmanoma pas brokuotą vokietį brokuotinos savybės rasti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2006 09 28, 13:27)

Tai kad nėra ten ką prižiūėr, nei kiek ne daugiau nei trumpaplaukį smile.gif Šeriai ir tiek, tik ilgesni, neriši gi į papilotes lotuliukas.gif
Atsakyti
Pas ilgaplaukius ne seriai, o minkstas plaukas.O pas trumpaplaukius-seriai ax.gif Tame ir visas skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2006 09 28, 13:30)
Pas ilgaplaukius ne seriai, o minkstas plaukas.O pas trumpaplaukius-seriai ax.gif Tame ir visas skirtumas.

A, nu jeigu minkštas plaukas, tai tada jo, tada turbūt ir veliasi. Aš kur čiupinau, tai buvo panašiau į šerius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2006 09 28, 13:35)
A, nu jeigu minkštas plaukas, tai tada jo, tada turbūt ir veliasi. Aš kur čiupinau, tai buvo panašiau į šerius biggrin.gif

Nu man irgi pasirodė, kad šeriai, kai sekmadienį miškę tooooookią ilgaplaukę aviganę čiupinėjau... wub.gif kieti tie plaukai, tik kad ilgi ir jų daug g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 09 28, 13:38)
Nu man irgi pasirodė, kad šeriai, kai sekmadienį miškę tooooookią ilgaplaukę aviganę čiupinėjau...  wub.gif kieti tie plaukai, tik kad ilgi ir jų daug g.gif

Tai va sakau - visi paaiškinimai, kodėl ilgaplaukius VA reikia brokuoti, yra kažkokie neįtikinami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(polonia @ 2006 09 28, 10:34)
Mano sunus turi bronchine alergine astma. Turim suni, labradora.
Esu vaikui padariusi ikvepenciuju alergenu tyrima, kuris parode, kad sunus alergiskas suniui tiek pat kaip katems, buitiniam pelesiui, erkutems ir t.t.
Aisku, kad geriausiai alerijos gydymas yra vengimas alergenu. Bet gydytoja, buvo neseniai grizusi is Londono, kur buvo konferencija apie tai, pasake, kas 80% vaiku geriau atsisakys mociutes ar senelio smile.gif , bet augintinio ne. Kad nereikia daryti vaikui psichologines traumos( sunus pradejo verkti suzinojas , kad alergiskas suniukui), liepe dazniau maudyti, sukuoti suni, nusipirkti oro valytuva, kuris iki 90 % isvalo is aplinkos dulkes ir gyvunu keliamus alergenus.
Tai ir gyvenam.

Na va smile.gif Labai smagu, kad stengiates ieškot sprendimų, o ne imt iškart ir atsisakytr šuns
Atsakyti
Kiek zinau, jorksyro terjerai yra viena is nealergizuojanciu veisliu...
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2006 09 28, 11:10)
Ale jos gan dažnai alergizuoja  cool.gif

o tai kas pas jas alergizuoja? turbūt tas žudantis žvilgsnis g.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va vakar rašiau ir viskas dingo doh.gif šiandien per nauja parašysiu mūsų istoriją biggrin.gif
Sūnui prieš penkis metus nustatė kad alergiškas labai stipriai katei, o pas mus namie buvo persų katė. Daktarė kategoriškai liepė naikinti katę nes kitu atveju sūnui įvarysiu astma o ir uždusti viena gražią dieną gali verysad.gif labai pergyvenau masčiau visus į manomus būdus kam atiduotinsūnus tam labai prieštaravo nes ten buvo jo numylėtinė. Nu ka uždraudžiau katei eiti į jo kambarį kasdiena šukuodavau ir sūnaus prašiau kad kuo mažiau su ja kontaktuotu. Taip ir gyvenom su daliniais pabėrimais ir pleiskanojimais kol katytės netekom. Sūnui labai greitai viskas paūmėjo nežinau ar sutapimas ar kas bet tada galvojau kad jam kokia odos liga nes pleiskanos ant akių vokų net luobais dėjosi daktarė niekaip negalėjo pritaikyti jam vaistų alergologai nieko neberado liepė darytis mokamus tyrimus tada dar nuėjom pas dermatologus. Pagaliau sūnui diagnozavo stiprų atopini dermatitą ir nerekomenduojama augti su gyvūnais. Pas jį labai sausa oda įtaką daro oras, sintetika, vilna, dulkės ir STRESAS. Rekomendaicjos gydumui buvo riebinti odą ir kuo daugiau teigiamų emocijų. Šiais metais aš jam užsiminiau apie kačiuką kad nupirksim jam dovanų jei įrodys kad tinkamai prižiūrės. Jau dabar jis renka info ir deda visas pastangas kad tik gautu kačiuką nes šunys jam nelimpa schmoll.gif o jo veidas vis dar nepleiskanoja gal įtaką daro šiltas ruduo bet jam seniau jau rugsėjo pradžioj pasirodydavo pirmos pleiskanos verysad.gif
Mano išvada būtu kad jeigu vaikui nėra stiprios alerginės reakcijos tokios kaip tinimas ir dusimas įmanoma kartu jiems susigyventi mirksiukas.gif Taip pat žinau kad organizmas pripranta prie pastovaus alergeno 4u.gif
Atsakyti