Įkraunama...
Įkraunama...

Kompiuterio problemos

smile.gif+2006 11 15, 00:31-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 15, 00:31)
Duodu 99 procentus, kad kaltos dulkės ir dėl dulkių sumažėjęs aušinimas, padidėjusi temperatūra.

Dabar jau kelias dienas is eiles pasikrauna is pat pirmo karto, nors ir nieko jam nedarem, bet vistiek dekui uz atsakyma ir pasiziuresiu kiek ten tu dulkiu, o ju tai tikrai bus.
Atsakyti
Turiu problemelę,kurios be pagalbos neišeina išspręst.Kaži kur dingo priemonių juosta.Gal atsirastų kas galėtų patart kaip ją susigrąžint?
Papildyta:
Oi sorry,norėjau pasakyt,kad ieškau kur galėtų būti pasislepusi pasislėpusi MENIU juosta verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(barboryte @ 2006 11 20, 23:56)
Turiu problemelę,kurios be pagalbos neišeina išspręst.Kaži kur dingo priemonių juosta.Gal atsirastų kas galėtų patart kaip ją susigrąžint?
Papildyta:
Oi sorry,norėjau pasakyt,kad ieškau kur galėtų būti pasislepusi pasislėpusi MENIU juosta  verysad.gif

kokioje programoje ?
Atsakyti
QUOTE(barboryte @ 2006 11 20, 22:56)
ieškau kur galėtų būti pasislepusi pasislėpusi MENIU juosta  verysad.gif

o negalėjai ją netyčia "nuleisti" žemyn, tiesiog priek su pele prie pat darbalaukio krašto, jei atsiras tokia kitokia pelytė, kitoks simboliukas, patrauk, gal atsiras. man būna taip netyčia..
Atsakyti
QUOTE(arbuzgalvis @ 2006 11 21, 09:25)
kokioje programoje ?

Na pas mane Internet Explorer.Beje,ir pirmasis puslapis atsidaro nebe tas,kurs būdavo anksčiau.Tikiuosi jusų pagalbos.verysad.gif
Atsakyti
prasau ir as pagalbos neina suinstaliuoti garso plokstes cd verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(barboryte @ 2006 11 21, 19:37)
Na pas mane Internet Explorer.Beje,ir pirmasis puslapis atsidaro nebe tas,kurs būdavo anksčiau.Tikiuosi jusų pagalbos.verysad.gif

dėl pirmo psl tai gali jį pasikeisti, jei eisi į tools>>internet options ir ten kur home page irašysi ,kokį nori, kad atidarytų pirmą psl. o dėl tos juostos tai nžn..
Atsakyti
QUOTE(barboryte @ 2006 11 21, 20:37)

view (Alt+v) ->toolbars -> standard buttons ir adress bar pazymek
arba gali buti su F11 padarytas full screenas

gerai butu nuotraukyte lango pamatyt

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arbuzgalvis: 22 lapkričio 2006 - 10:20
Stebuklingu būdu pavyko vėl viską susigrąžint kaip kad buvę.Įtariu,jog problema išsisprendė atnaujinus Windows.Ačiū grange ir arbūzgalviui už geranoriškumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(J.U.D.I.T.A @ 2006 11 21, 23:01)
prasau ir as pagalbos neina suinstaliuoti garso plokstes cd verysad.gif

koki klaidos pranesima raso ?
Atsakyti
buciau dekinga jei padetumet.netycia isinstaliavau nero 7 doh.gif doh.gif doh.gif .tai dabar atsisiunciau nero 6.bandau suinstaliuot,o man meta lentele,kad kompe rasta naujesne nero versija.praso ja isinstaliuoti ir tada bandyti dar karta.

atrodo viskas aisku,bet kur tas nero 7 pasidejo/lyg ir istryniau visus su juo susijusius failus,ahead...ir t.t.ka daryti?????????????o nero labai reikia! doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gegyte @ 2006 11 23, 15:57)
buciau dekinga jei padetumet.netycia isinstaliavau nero 7 doh.gif  doh.gif  doh.gif .tai dabar atsisiunciau nero 6.bandau suinstaliuot,o man meta lentele,kad kompe rasta naujesne nero versija.praso ja isinstaliuoti ir tada bandyti dar karta.
atrodo viskas aisku,bet kur tas nero 7 pasidejo/lyg ir istryniau visus su juo susijusius failus,ahead...ir t.t.ka daryti?????????????o nero labai reikia! doh.gif  doh.gif

o bandei per satrt>>search paiekot, gal dar ne viska istrynei?
o išinstaliavai ar tik ištrynei?? yra skirtumas .
Atsakyti