perku tik Camelijoj arba Eurovaistėj. bet Camelijos vaistinėse tikrai žymiai pigiau(su kortele). Ir gal jau man taip papuola, bet Camelijos vaistininkės malonesnės ir daugiau informacijos suteikia.
Buvo neseniai čia kilęs skandalas dėl MAMA VIT vitaminų. Tai aš Eurovaistinėj pirkau juos, (nežinojau tada dar kad jie nelabai geri) kai turėjo jais nebeprekiauti. O kai sužinojau, kad jų geriau nevartoti, tai po to pasiteiravau, kodėl juos pardavė. Atsakymas buvo labai juokingas - "gal kompiuteriai jų neveikė..."
as perku Camelijoj, cia pigiau, nes turiu kortele, o beto labai patogu nes atsidare filialas miestelyje kur gyvenu
p.s. jaigu vaistinėje kazko nera galima užsakyti ir per kokia savaitele atveza, labai patogu ir nereikia vaziuoti iki kauno

p.s. jaigu vaistinėje kazko nera galima užsakyti ir per kokia savaitele atveza, labai patogu ir nereikia vaziuoti iki kauno

Neveltui Eurovaistinese zmoniu labai mazai, o Camelijoj visada eilute. O kai ko nors labai reto ieskai, tai jau tada niekas nebesvarbu. Eini per visas...
QUOTE(susidomejus @ 2008 01 17, 18:31)
Neveltui Eurovaistinese zmoniu labai mazai, o Camelijoj visada eilute. O kai ko nors labai reto ieskai, tai jau tada niekas nebesvarbu. Eini per visas...
Kai ieškai to reto, tai ir tenka eit per visas tada ir mokėt, kiek užsiprašo

Aš irgi turiu Camelia vaistinės nuolaidos kortelę, ten ir apsipirkinėju

na as pati dirbau Camelijoj (dabar leliuka auginu),tai labai malonu,kad sias vaistines taip giria
.Kainos tikrai daug mazesnes nei euro,bet zmoniu
,net i tualeta nulekt ner kada...Nukrypau nuo temos
,kortele kainuoja 0.5 lt.,galioja iki 2009.09 (jei tiksliai pamenu),nuolaidos yra visoms prekems,isskyrus akcijines

O kokia buvo kaina korteles?
QUOTE(*Loli* @ 2008 03 06, 14:20)
Ačiū, Rosignolija, už info. Aš šiandien įsigijau Camelia kortelę ir ji man jau su kaupu atsipirko
. Tik kažkodėl vaistininkė nelabai norėjo parduot
. Turbūt tokios kortelės jau nuostolius vaistinėms neša? Nes eilutės ir taip visą dieną...

Prisiklausius apie Camelija nuejau ir nusipirkau vaistu, kurie kitose vaistinese net 22lt pigiau. Cia jau minusavus nuolaida.
Jei turit pensininku ar neigaliuju, kurie vartoja GSK vaistus, jiems galima isigyti GSK vaistų kortele. Tikrai verta.
Jei turit pensininku ar neigaliuju, kurie vartoja GSK vaistus, jiems galima isigyti GSK vaistų kortele. Tikrai verta.
Mes dažniausiai perkam vaistus Euro vaistinėj,bet ne iš vieno girdėjau,kad Kamelijoj pigiausia
kadangi arciausia Camelia, tai ten apsipirkineju. Tik jei jau reikia kazkokiokio ekskliuzyvo, ten ne visada buna. Tenka eit i Farma. Ten visada visko yra
Bet ir kainos atitinkamos