Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausios ir pigiausios vaistinės

Eurovaistinė arčiau namų, bet kartais perku ir Camelioj, nes turiu nuolaidų kortelę.
Atsakyti
Eurovaistinėje. Dažniausiai perku skystį linzėms, tai ir "žaidžiu" su tais Eurolitais. Paieškojus gal ir rastum kur pigiau, bet..
Atsakyti
Tai kad su tais eurolitais perkant bus brangiau negu Norfoj ar Camelijoj. Pasižiurėkit. As dažnokai perku priemones masažui vaistinese, tai kainų skirtumas tikrai yra. Vieni tik rėkia visa gerkle, kad nuolaidas daro, o kiti tyliai pigiau pardavineja...
Atsakyti
Visada stengiuos pirkt tik Camelijoj.Nebent velai vakare ko nors prireikia tai lekiu i prekybcentri i eurus, bet ten 5-6 litais buna brangiau(cia kontraceptikai) o su tais eurolitais tai tik zaidimas jie turi galiojimo laika, o Camelia kortele galioja visada.
Atsakyti
o aš kartas nepraeinu pro gintarinę vaistinę, nes turiu iki kortelę
Atsakyti
QUOTE(lekstina @ 2008 01 05, 01:50)
o aš kartas nepraeinu pro gintarinę vaistinę, nes turiu iki kortelę

O gintarinėj vaistinėj kokia nuolaida su iki kortele? Aš irgi turiu tą iki kortelę bet nesinaudoju ja visai.
Atsakyti
O aš į visas užsuku, priklauso nuo to kur būnu, jei maximoje viena, jei iki kita, jei centre dar kitokia, jeigu reikia kažko naktį dar į kitokią, žodžiu net į pavadimus dėmesio neatkreipiu blink.gif Bet kaip suprantu iš jūsų postų geriausia Eurovaistinė?
Atsakyti
Kaip tik blogiausia. Kainos didziausios. Nuolaidu sistema nei siokia nei tokia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 16 sausio 2008 - 18:21
thumbup.gif CAMELIA ,man atrodo viena is pigiausiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(susidomejus @ 2008 01 16, 19:20)
Kaip tik blogiausia. Kainos didziausios. Nuolaidu sistema nei siokia nei tokia.

kiek lyginau ka pirkau, tai negaliu pasakyti, kad eurovaistineje brangiau.
O visos tos mazytes vaistineles buna bevertes, kai prireikia vaistu ne is aspirino klases.
Pvz vaikui singulair iskart randu tik eurovaistineje - kitur pasiulo uzsakyti ir ateiti kita diena.
Vieninteli trukuma radau eurovaistines, kad jie neturi purskalo "imuvash" (atrodo taip rasomas), tai tenka ieskoti kitur.
Atsakyti
Pastaruoju metu perku Camelijoj, zymiai pigiau iseina nei Eurovaistineje doh.gif
O vasara kai buvo Eurovaistineje akcijas, tai ten buvo pigiau ax.gif
Atsakyti
Eurovaistine patinka del to, kad ten visada randi ko ieskai. As kalbu apie bazine eurovaistine. Siaip dar kamelija nieko.
Atsakyti