QUOTE(Mintė @ 2007 03 22, 10:48)
Puiku, kad greit pastoji, tai tikrai gali pasireguliuoti laiką, džiaugiuosi už tave.
Man taip pat davė atsakymą mano gydytojai, bet aš jam pasakiau, kad norėsiu pas jį lankytis, klausiau ar priims, sakė jokių problemų. Man dar atsakyme parašė, kad kai bus 11-14 nėš. savaitė reikės daryti 3 genetinius tyrimus, ir dar vėliau dar kažką. Kur aš lankausi, vaginalinio neturi, duoda siuntimą eiti kitur, visur eilės, o kai nueinu i Krikščioniškus, ten eilių nėra, bet aparatas nelabai naujas, ir gydytojas žiūrint koks papuola. Tai aš pasirįžau eiti kai lauksiuosi pas Abraitį. Jis žino bėdą, žino kaip tokias nėštukes prižiūrėti, vietoj yra vaginalinis spalvotas. Sakė kai ateisiu tai nėštumo laikotarpiui kažkaip prie jų prirašys ir stebės. Sakė duos akušerės telefoną, nes tipo su ja daugiau reiks kontaktuot jei viskas gerai. Man bus ramiau jei pas jį lankysiuosi, jei norėsi manau laisvai galėsi pas jį taip pat lankytis. Tik nežinau kaip pas jį su gimdymu. Jis tikrai priima, bet man kažkaip neramu, nes jis toks užsiėmęs visada. O kas jei bus laikas gymdyti, o jis negalės
Na aš čia jau nuklydau toli į lankas, svarbu pastoti ir sėkmingai išnešioti, o kai reiks gimdyti, tai jau jei ne jis tai bet kas priims
1. Aš visaip bandžiau, kai skaičiuoju, planuoju ir atrodo pataikau ant vaisingų dienų, bet nieko nesigauna, nes nepavyksta atsipalaiduoti. Stengiuosi geriau negalvoti, bet aišku gi žinau kada vaisingos, nors dabar ciklas truputi pasidarė nereguliarus, tai kaip ir nelabai žinau, tik apykisliai. Bet dažnai per O jaučiu maudimą.
2. Man sakė, kad apsiims, nes prisirašys klinikose, o jau tada privalės visą nėštumą žiūrėti. O jei mano gydytoją tik siųs konsultuoti, tai pakonsultuos ir grąžins. Pas juos toks požiūris nenori atimti vienas iš kito pacientų.
Žinai aš galvoju, jei bus lemta, kad sėkmingai išnešiočiau tai bus lemta. O jei ne tai, kad ir anksčiau pas jį nueisiu nei 6 savaičių, tai vis tiek nieko nepadės. Sakė yra tokia taktika, kad pirmą trimestrą nieko nedaryti, o palikti laukimui. Jei paskirtas apirinas nepadės ir nesulauks žirniukas 6 savaičių kol širdelė plaks, tai niekas nepadės. Nenoriu taip baisiai galvoti. Reik galvot optimistiškai, kad padės, nes blogos ir geros mintys materializuojasi. Tai geriau šaukiam į pagalbą geras mintis.
Man taip pat davė atsakymą mano gydytojai, bet aš jam pasakiau, kad norėsiu pas jį lankytis, klausiau ar priims, sakė jokių problemų. Man dar atsakyme parašė, kad kai bus 11-14 nėš. savaitė reikės daryti 3 genetinius tyrimus, ir dar vėliau dar kažką. Kur aš lankausi, vaginalinio neturi, duoda siuntimą eiti kitur, visur eilės, o kai nueinu i Krikščioniškus, ten eilių nėra, bet aparatas nelabai naujas, ir gydytojas žiūrint koks papuola. Tai aš pasirįžau eiti kai lauksiuosi pas Abraitį. Jis žino bėdą, žino kaip tokias nėštukes prižiūrėti, vietoj yra vaginalinis spalvotas. Sakė kai ateisiu tai nėštumo laikotarpiui kažkaip prie jų prirašys ir stebės. Sakė duos akušerės telefoną, nes tipo su ja daugiau reiks kontaktuot jei viskas gerai. Man bus ramiau jei pas jį lankysiuosi, jei norėsi manau laisvai galėsi pas jį taip pat lankytis. Tik nežinau kaip pas jį su gimdymu. Jis tikrai priima, bet man kažkaip neramu, nes jis toks užsiėmęs visada. O kas jei bus laikas gymdyti, o jis negalės

1. Aš visaip bandžiau, kai skaičiuoju, planuoju ir atrodo pataikau ant vaisingų dienų, bet nieko nesigauna, nes nepavyksta atsipalaiduoti. Stengiuosi geriau negalvoti, bet aišku gi žinau kada vaisingos, nors dabar ciklas truputi pasidarė nereguliarus, tai kaip ir nelabai žinau, tik apykisliai. Bet dažnai per O jaučiu maudimą.
2. Man sakė, kad apsiims, nes prisirašys klinikose, o jau tada privalės visą nėštumą žiūrėti. O jei mano gydytoją tik siųs konsultuoti, tai pakonsultuos ir grąžins. Pas juos toks požiūris nenori atimti vienas iš kito pacientų.
Žinai aš galvoju, jei bus lemta, kad sėkmingai išnešiočiau tai bus lemta. O jei ne tai, kad ir anksčiau pas jį nueisiu nei 6 savaičių, tai vis tiek nieko nepadės. Sakė yra tokia taktika, kad pirmą trimestrą nieko nedaryti, o palikti laukimui. Jei paskirtas apirinas nepadės ir nesulauks žirniukas 6 savaičių kol širdelė plaks, tai niekas nepadės. Nenoriu taip baisiai galvoti. Reik galvot optimistiškai, kad padės, nes blogos ir geros mintys materializuojasi. Tai geriau šaukiam į pagalbą geras mintis.
na, smagu , Mintute, kad tu taip gerai nusiteikus... gal ir teigiamos emocijos skatins dar labiau tavojo zirniuko vystymasi ir augima... kaip gaila, kad man vis tik iki 6-7 savaiciu, kai dar nieko negalima pakeisti, istirti, isikisti...
na, o gimdyves, ypac savo priziuretas, kiek zinau, jis priima... nes juk, manau, jam paciam smagu, kai jo gydyta paciente sekmingai isnesioja ir pagimdo... mes viena karta pas ji nuvaziavom konsultacijai per jo priemimo valandas, tai pralaukem, gal kokias 2 valandas jei nedaugiau, nes jis vargsas buvo sunkiame gimdyme... suprantu... kitos tai prie duru bumbejo... nesuprantu, kaip gali buti tokios nesupratingos... cia ne viena nekalbat apie pinigelius daktarams, tai ir man nedrasu.... bet kai Abraitis per mano 4-aji nestuma pamate, kad jau nesivysto ir liepe vaziuot i Marijampole valymui.... - vokelis- ir pasiliko pas save, atleke vakare su vizitke- skambinkit, kad ir nakti, jei kraujuosit, netoli gyvenu... paskui vel labai ramino... zadejo stebeti visa 5-aji nestuma nuo pat pradziu, bet... matyt suprato, kad cia ne jo jegoms padeti ir tik konsultavo... bet sekmingo nestu mo metu, manau, jis jusu tikrai neatstums... as vis galvoju, jei vyras pasirenka tokia profesija, vadinasi jis tikrai nori moterims padeti... nors as cia apie kitus kliniku daktarus girdejau visokiu atsiliepimu... dar kiek zinau, jie ten sunkiasniais atvejais, tariasi visas burys, konsultuojasi, iesko bendro sprendimo... tai va, linkiu jums visoms sekmes daktaro Abraicio prieziuroje... man tai jau net nepatogu butu daugiau listi jam i akis, nes jauciu, kad jis viska man issake, kiek zino, ir kiek gali padeti... bet gal kas zinot, gal daugiau yra geru daktaru, besidominciu nevaisingumo problemom... man tiesiog tik norisi isgirsti ir kitu nuomone... negi tik vienas Abraitis visoj Lietuvoj gydo sias problemas... as dabar labai noreciaus issiaiskinti, ar eina, kaip nors atkasti tas vaikystes ligu infekcijas ir jas kaip nors isgydyti, kad jos man netrukdytu nestumui... bet cia turbut viskas ir atsispindi toje kraujo ligoje... man dar atrodo, kad kazkur organizme gludi dar koks nors neisaiskintas velniukas.... mano ligonines lovos kaimyne pasakojo, kai ja isbere staigiai alergija- nei Vilniuje, nei Kaune neisaiskino nuo ko, o grizus seimos daktare isaiskino, kad ji alergiska vaistams, i kuriu sudeti ieina aspirinas... dar ne vienas ginekologas nesidomejo mano vaikystes ligomis, manau giliau paanalizave ka nors atkastu, bet kad jie vis neturi laiko... bandysiu, dar cia pas save eiti pas viena....
na, dar karteli stiprybes kovojant su bedomis, ir linkiu geru, sumaniu daktaru prieziuros