Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Šarūniukė @ 2007 09 20, 15:14)
Merginos, vienos dufo tabl., kai teplioja tikrai mažai, nereikia saviveikla užsiiminėti, o kuo greičiau pas privatų ginekologą ar tiesiai į ligoninę ir čia reikia jau stipresnių progesterono preparatų, bet juos PRIVALO išrašyti gydytojas 4u.gif

Man paskyre po 1 tablete. Aisku, geriau kai gydytojas apziuri, bet jei nera tokios galimybes
Atsakyti
QUOTE(Trepsė @ 2007 09 20, 10:14)
Tai dabar tiesiog belieka pasikliauti likimu ir tiketi, kad viskas bus gerai.

Laikau už jus abu kumtukus, viskas bus gerai, nes taip privalo būti 4u.gif

QUOTE(mamituke @ 2007 09 20, 13:02)
Pas mane naujienos blogos:  verysad.gif

Laikykis, brangute, kaip nors stenkis nesinervinti, gal tikrai kaip Trepse sako valosi gimda ir viskas bus gerai. Bet pas gydytoją tai kaip nors rask galimybę patekti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2007 09 20, 14:30)
tai kai ji pradejai gerti ir baigesi tepliojimai.?o tai tau irgi rudai tepliojo? tu man vilties suteiki. bandysiu nulekti i vaistine ir paziureti ar parduos. cia tu tiksliai parasiai pavadinima

Sveikos!

Duphaston - rasi cia! sekmes

http://www.100metu.l...aides/duphaston

as geriau po 2 kart i diena, ryte vakare, tatraukiau iki 7 sav ir viskas. verysad.gif bet tikiu, kad stebuklu buna 4u.gif
Atsakyti
Aciu mielosios uz palaikyma. wub.gif
bet siandien skambinau abraiciui tai jis man sake kad tepa tai dar nieko nereiskia ir liepe ilsetis . o jai labai kraujuosi vaziuok i ligonine. o jai tik teplios tai 6 sav ateik pas mane ir viskas. Nu zodziu kaip dievas duos.
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2007 09 20, 13:02)
Sveikos mergaites  mirksiukas.gif
Pas mane naujienos blogos:  verysad.gif
Kaip ir planavau pastoti si men taip ir pastojau, Rugsejo 16 , 17d turejo ateiti mmm, bet kai 16 diena neatejo mmm pasidariau kita diena nestumo testa parode teigiama dvi normalios juosteles neglejau patiketi kad is pirmo men pavyko, tai pasidariau antra testa kuris irgi parodde teigiama. Nu ka labai apsidziaugem, bet neilgam po poros valandu pradejo rudai teplioti nu ka reiskia triacias persileidimas.
Aspirina geriau daugiau kai 4 men. nu kadangi esu jau du patyrus persileidimus tai pozymiai panasus tik labai keista kad praeitus persileidimus buvo siek tiek kitai teplioti pradedavo 7 sav, o si kart pradejao labai anksti tas pats kaip mmm prasidejo tik aisku keli rudi lasiukai, ir viskas. siandien testa vel pakartojau ir vel rodo dvi II juosteles. nu zodiu esu ne lietuvoje bet pirmadieni skrendu atostogu bet atostogos bus ziaurios nes reikes daryti abrazija. Ir vel eisiu pas abraiti konsultuotis. Bet kazkokiu vilciu jau neteikiu. Jau galvojau kad kad liga radau ir net tokios minties neeturejau kad persileisiu vel.
Dar viena mintis sove gal man truksta nestumo hormono kad nestuma palaikytu, nu nzn.

laikykis, gal dar viskas bus blogai
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2007 09 20, 23:56)
Aciu mielosios uz palaikyma.  wub.gif
bet siandien skambinau abraiciui tai jis man sake kad tepa tai dar nieko nereiskia ir liepe ilsetis . o jai labai kraujuosi vaziuok i ligonine. o jai tik teplios tai 6 sav ateik pas mane ir viskas. Nu zodziu kaip dievas duos.

o tu gal turi galimybę, kad echo pasižiūrėtų, tai būtų tau aišku. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2007 09 21, 10:25)
laikykis, gal dar viskas bus blogai

oi kokia gėda, norėjau parašyti, kad viskas bus gerai blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viliuosi: 21 rugsėjo 2007 - 11:34
QUOTE(Mintė @ 2007 09 21, 11:56)
o tu gal turi galimybę, kad echo pasižiūrėtų, tai būtų tau aišku. Laikykis  4u.gif

echoskopu paziureti per anksti nes gyd sako kad dar gali nieko nematyti. Nes man prasidejo tepliojimas kaip tik mmm diena jai buciau nedarius testu tai galvociau kad mmm atejo tik isvis negausios o po lasiuka i diena. Nu ka gyvenu laukimu. kaip bus taip, Bet zinokit taip dejau i apirina viltis. nu bet ka padarysi yra kaip yra verysad.gif
Atsakyti
Ar dar teplioja? Man Abraitis sake, kad jei pradeda plakti sirdute, persileidimo tikimybe sumazeja, nes dazniausiai del sio sindromo nestumas nutruksta dar iki sirdutes plakimo.
Atsakyti
QUOTE(Trepsė @ 2007 09 21, 13:42)
Ar dar teplioja? Man Abraitis sake, kad jei pradeda plakti sirdute, persileidimo tikimybe sumazeja, nes dazniausiai del sio sindromo nestumas nutruksta dar iki sirdutes plakimo.

teplioja verysad.gif po lasiuka i diena ir viskas ir beto pilva paskausta , tai viena sona tai kita.
Vakar savo maimai skambinau pasakiau situacija , tai ji man sako kai as taves laukiausi ir per mmm dienas sirgau negausiai, tik tepliojo.
pasikartosiu gyvenu laukimu. o kai gyd uzsiminiau apie vaista kur tu gerei tai jis man pasake kad nereikia, nes aceit teplioja per vadinamas mmm.
Nu zodziu kai dievulis duos taip ir bus.

p.s musu temele baigesi bet as nemoku naujos atidaryti blush2.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti