Įkraunama...
Įkraunama...

Antifosfolipidinis sindromas

QUOTE(Rola @ 2007 09 17, 18:33)
Tinka bet koks, bet dauguma cia geria TROMBO ASS 100, nes kazkas paleido forume ganda, kad jie geriausiai tinka  mirksiukas.gif

Rola, dar neturi naujienų? Kada tau testo darymo laikas? ax.gif Man tai dar kitą savaitę tik baigiasi ciklas, žiūrėsim kaip bus, bet jaučiu, kad vėl nieko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintė @ 2007 09 18, 15:11)
Rola, dar neturi naujienų? Kada tau testo darymo laikas?  ax.gif  Man tai dar kitą savaitę tik baigiasi ciklas,  žiūrėsim kaip bus, bet jaučiu, kad vėl nieko  g.gif

Šį mėnesį ibuvau be vyro blush2.gif , tad peršasi išvada, kad dar ne lotuliukas.gif
Sėkmės tau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Zadejau parasyti kaip vakar sekesi pas Abraiti biggrin.gif . Tai, kaip ir tikejausi Santariskese daryti tyrimai jam neinformatyvus. Bet kadangi jau esu nescia, man jokiu tyrimu nebeskyre, jokiu vaistu tai pat. Nes nebera prasmes, viska reikia atlikti iki nestumo. Dabar tik rekomendavo pasirodyti genetikams, kazka atlikti 32 sav. ir po nestumo. Viska surase ir tiek. Tai dabar tiesiog belieka pasikliauti likimu ir tiketi, kad viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(Trepsė @ 2007 09 20, 10:14)
Sveikutes,
Zadejau parasyti kaip vakar sekesi pas Abraiti biggrin.gif . Tai, kaip ir tikejausi Santariskese daryti tyrimai jam neinformatyvus. Bet kadangi jau esu nescia, man jokiu tyrimu nebeskyre, jokiu vaistu tai pat. Nes nebera prasmes, viska reikia atlikti iki nestumo. Dabar tik rekomendavo pasirodyti genetikams, kazka atlikti 32 sav. ir po nestumo. Viska surase ir tiek. Tai dabar tiesiog belieka pasikliauti likimu ir tiketi, kad viskas bus gerai.

Mes irgi už tave laikysim kumsčius, kad viskas būtų gerai mirksiukas.gif Sekmės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites mirksiukas.gif
Pas mane naujienos blogos: verysad.gif
Kaip ir planavau pastoti si men taip ir pastojau, Rugsejo 16 , 17d turejo ateiti mmm, bet kai 16 diena neatejo mmm pasidariau kita diena nestumo testa parode teigiama dvi normalios juosteles neglejau patiketi kad is pirmo men pavyko, tai pasidariau antra testa kuris irgi parodde teigiama. Nu ka labai apsidziaugem, bet neilgam po poros valandu pradejo rudai teplioti nu ka reiskia triacias persileidimas.
Aspirina geriau daugiau kai 4 men. nu kadangi esu jau du patyrus persileidimus tai pozymiai panasus tik labai keista kad praeitus persileidimus buvo siek tiek kitai teplioti pradedavo 7 sav, o si kart pradejao labai anksti tas pats kaip mmm prasidejo tik aisku keli rudi lasiukai, ir viskas. siandien testa vel pakartojau ir vel rodo dvi II juosteles. nu zodiu esu ne lietuvoje bet pirmadieni skrendu atostogu bet atostogos bus ziaurios nes reikes daryti abrazija. Ir vel eisiu pas abraiti konsultuotis. Bet kazkokiu vilciu jau neteikiu. Jau galvojau kad kad liga radau ir net tokios minties neeturejau kad persileisiu vel.
Dar viena mintis sove gal man truksta nestumo hormono kad nestuma palaikytu, nu nzn.
Atsakyti
Nenusiteik blogiausiam, kad teplioja per vadinamasias mm dienas, tai daug kam būna.
Atsakyti
QUOTE(Diija @ 2007 09 20, 11:09)
Mes irgi už tave laikysim kumsčius, kad viskas būtų gerai  mirksiukas.gif Sekmės  4u.gif

Aciu labai 4u.gif

QUOTE(mamituke @ 2007 09 20, 13:02)
Dar viena mintis sove gal man truksta nestumo hormono kad nestuma palaikytu, nu nzn.

Gal turi galimybe nusipirkti Duphastono, man nestumui palaikyti dar buvo israse Pregnyl ampuliu. Bet gal dar viskas bus gerai. Jei butum Lietuvoje patarciau pasidaryti kraujo tyrima, pasiziureti ar nestumas vystosi, bet dabar nezinau ar turi tokia galimybe.
Atsakyti
QUOTE(Trepsė @ 2007 09 20, 14:10)
Aciu labai 4u.gif
Gal turi galimybe nusipirkti Duphastono, man nestumui palaikyti dar buvo israse Pregnyl ampuliu. Bet gal dar viskas bus gerai. Jei butum Lietuvoje patarciau pasidaryti kraujo tyrima, pasiziureti ar nestumas vystosi, bet dabar nezinau ar turi tokia galimybe.

Londone tai kraujo as greit nepasidarysiu, o tu vaistu cia londone be recepto neparduos.
Ir beto as nezinociau kiek jo gerti.
Papildyta:
QUOTE(Ūlla @ 2007 09 20, 14:05)
Nenusiteik blogiausiam, kad teplioja per vadinamasias mm dienas, tai daug kam būna.

Kad teplioja tai zinau kad buna bet ne rudu krauju. as kaip suprantu rudas kraujas tai reiskia nesivystima. ir beto pilva skauda.
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2007 09 20, 13:37)
Kad teplioja tai zinau kad buna bet ne rudu krauju. as kaip suprantu rudas kraujas tai reiskia nesivystima. ir beto pilva skauda.

Man tikrai rudai patepliojo pora dienu, apie 5-6 sav. dabar tiksliai neatsimenu. Duphastono uztektu po viena tabletyte, Lietuvoje ji be recepto parduoda.
Atsakyti
QUOTE(Trepsė @ 2007 09 20, 15:19)
Man tikrai rudai patepliojo pora dienu, apie 5-6 sav. dabar tiksliai neatsimenu. Duphastono uztektu po viena tabletyte, Lietuvoje ji be recepto parduoda.

tai kai ji pradejai gerti ir baigesi tepliojimai.?o tai tau irgi rudai tepliojo? tu man vilties suteiki. bandysiu nulekti i vaistine ir paziureti ar parduos. cia tu tiksliai parasiai pavadinima
Atsakyti
QUOTE(mamituke @ 2007 09 20, 14:30)
tai kai ji pradejai gerti ir baigesi tepliojimai.?o tai tau irgi rudai tepliojo? tu man vilties suteiki. bandysiu nulekti i vaistine ir paziureti ar parduos. cia tu tiksliai parasiai pavadinima

Duphaston rasosi, as juos pradejau gerti anksciau, gal 4,5 sav. O tepliojo tikrai rudai, prisinervavau irgi ziauriau, jau galvojau 3 karta pabego zirniukas doh.gif O kad teplioja rudai, tai sako, kad senas kraujas pasisalina, jei raudonai kaip tik blogiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trepsė: 20 rugsėjo 2007 - 13:54
QUOTE(Trepsė @ 2007 09 20, 14:19)

Merginos, vienos dufo tabl., kai teplioja tikrai mažai, nereikia saviveikla užsiiminėti, o kuo greičiau pas privatų ginekologą ar tiesiai į ligoninę ir čia reikia jau stipresnių progesterono preparatų, bet juos PRIVALO išrašyti gydytojas 4u.gif
Atsakyti