Sveikos mergaites

Pas mane naujienos blogos:
Kaip ir planavau pastoti si men taip ir pastojau, Rugsejo 16 , 17d turejo ateiti mmm, bet kai 16 diena neatejo mmm pasidariau kita diena nestumo testa parode teigiama dvi normalios juosteles neglejau patiketi kad is pirmo men pavyko, tai pasidariau antra testa kuris irgi parodde teigiama. Nu ka labai apsidziaugem, bet neilgam po poros valandu pradejo rudai teplioti nu ka reiskia triacias persileidimas.
Aspirina geriau daugiau kai 4 men. nu kadangi esu jau du patyrus persileidimus tai pozymiai panasus tik labai keista kad praeitus persileidimus buvo siek tiek kitai teplioti pradedavo 7 sav, o si kart pradejao labai anksti tas pats kaip mmm prasidejo tik aisku keli rudi lasiukai, ir viskas. siandien testa vel pakartojau ir vel rodo dvi II juosteles. nu zodiu esu ne lietuvoje bet pirmadieni skrendu atostogu bet atostogos bus ziaurios nes reikes daryti abrazija. Ir vel eisiu pas abraiti konsultuotis. Bet kazkokiu vilciu jau neteikiu. Jau galvojau kad kad liga radau ir net tokios minties neeturejau kad persileisiu vel.
Dar viena mintis sove gal man truksta nestumo hormono kad nestuma palaikytu, nu nzn.