Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(Morkytė @ 2007 06 14, 18:01)
Nu hormonas gal ir geras, bet kiekis jo taigi didelis  doh.gif

Na bet jei jis nekenksmingas, tai jo tiek turbūt ir reikia, o kitokių įdeda kiek galima mažiau, nes jie ir taip visokių blogybių gali pridaryti.
Atsakyti
QUOTE(silime @ 2007 06 14, 17:36)
zodziu nesuprantu.. kam tada tokios reklamos, jog tai naujos kartos kontraceptikas, mazas hormonu kiekis ir panasiai.. nzn. net kur tiesa .. doh.gif

Šiaip tai aš nuolat girdėdavau ne apie mažą hormonų kiekį, o apie naujos kartos hormoną. Daugiau galit pasiskaityti čia.
Atsakyti
QUOTE(Morkytė @ 2007 06 14, 17:01)

hormonas homonui nelygus, cia kaip su koncervantais - pvz skonio stipriklis yra baisiai negeras dalykas, o citrinos rugstis - visai nieko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 06 14, 16:58)
Tai čia viskas dėl drospirenono - naujausias hormonas, panašiausias į natūralų. Dėl to Yasminelle ir geresnės.

QUOTE(Morkytė @ 2007 06 14, 17:01)

SUTINKU smile.gif taip ir yra,jiegu jo kiekis toks yra,tai kogero jis toks ir turi būti.BŪTENT ŠI MEDŽIAGA NELEIDŽIA KAUPTIS SKYSČIAMS,jeigu jo būtų mažiau gal ir poveikis būtų netoks g.gif
Atsakyti
sveikos. patarkite, labai prašau. nežinau, kaip aš taip sugebėjau, bet pradėjau naują pakuotę ne nuo to galo doh.gif nuo apatinės eilutės blush2.gif išgėriau 2 tabletes. ka dabar daryt? tęsti kaip pradėjau, ar kitą tabletę gert, tą kuri priklauso?
Atsakyti
QUOTE(spalviuke @ 2007 06 17, 22:42)
sveikos. patarkite, labai prašau. nežinau, kaip aš taip sugebėjau, bet pradėjau naują pakuotę ne nuo to galo doh.gif  nuo apatinės eilutės blush2.gif išgėriau 2 tabletes. ka dabar daryt? tęsti kaip pradėjau, ar kitą tabletę gert, tą kuri priklauso?

Sveika! 4u.gif
Viskas o.k! Visos tabletes yra tokios pat sudeties.Isgerk visas ir lauk savo dienu.Tas suzymejimas tik tam, kad lengviau atsimintum kiekvienos dienos tablete mirksiukas.gif smile.gif . Nepergyvenk ir baik gerti visa pakuote(nes nieko blogo absoliuciai nepadarei smile.gif ).
Atsakyti
Sveikos wink.gif esu jau išgėrus šių tablečių 7 pakuotes ir turiu rimtą klausimą. Ar kam nors buvo taip, kad mėnesinės prasideda nebaigus gerti pakuotės? Man geriant 4-ą pakuot. jos prasidėjo likus 2 tabletėms, 5-ą geriant viskas buvo normaliai, geriant 6-ą prasidėjo likus 4 tabletėms, išgėrus 7 vėl viskas ok. Nesuprantu nieko, ir kai jos prasideda ne laiku, tai tęsias apie 7-9 dienas. Daktarė pasakė, kad ko gero busiu ne laiku išgėrus, bet geriu visada tuo pat metu, na ten +- 10 min. Tad laukiu Jusų nuomuonių.
PS.: penktadieni pirkau, tai sakė, kad kitą kartą turėčiau receptą, šį kartą dar gelbėja. tai va.
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2007 06 18, 16:15)
Sveikos wink.gif esu jau išgėrus šių tablečių 7 pakuotes ir turiu rimtą klausimą. Ar kam nors buvo taip, kad mėnesinės prasideda nebaigus gerti pakuotės?

Tau paprasciausiai jos netinka rolleyes.gif Nustok kankintis su jom ir keisk i kitas 4u.gif
Atsakyti
As jau baigineju gerti pirmaja pakuote ir jokiu blogu poveikiu nejauciu thumbup.gif taip kad labi nuo organizmo priklauso tie pasaliniai veixniai.
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 06 18, 21:02)
As jau baigineju gerti pirmaja pakuote ir jokiu blogu poveikiu  nejauciu  thumbup.gif taip kad labi nuo organizmo priklauso tie pasaliniai veixniai.

Tai aisku, kad viskas labai individualu smile.gif Tiesiog Mistake jos netinka, jai geriau bandyti kokias nors kitas smile.gif
Atsakyti
sweikutes smile.gif dziaugiuosi istojus i jusu kluba wink.gif turiu toki viena klausimeli. tik ka baigiau gerti pakuote, dariau 7 dienu pertrauka. sian pradejau gerti kita pakuote, ar re iskia kad jau dabar as is karto esu apsaugota nuo pat pirmos tabletes ir man nereikes jokiu papildomu priemoniu?? ar galima plesti meile wub.gif tada kada tik nori ir buti visada ramiai?? siaip as jau pradejau 4 pakuote, bet anksciau nepasitaike sutuacija, kad pirmomis dienomis po mmm tektu plest meile biggrin.gif laukiu issamiu atsakymu, aciu :*
Atsakyti
QUOTE(renatux22 @ 2007 06 18, 20:59)
sweikutes smile.gif dziaugiuosi istojus i jusu kluba wink.gif turiu toki viena klausimeli. tik ka baigiau gerti pakuote, dariau 7 dienu pertrauka. sian pradejau gerti kita pakuote, ar re iskia kad jau dabar as is karto esu apsaugota nuo pat pirmos tabletes ir man nereikes jokiu papildomu priemoniu?? ar galima plesti meile  wub.gif tada kada tik nori ir buti visada ramiai?? siaip as jau pradejau 4 pakuote, bet anksciau nepasitaike sutuacija, kad pirmomis dienomis po mmm tektu plest meile biggrin.gif laukiu issamiu atsakymu, aciu :*

Jei tvarkingai geri tikrai apsaugota,buk rami mirksiukas.gif
Atsakyti