Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(silime @ 2007 06 06, 09:31)
o tai cia normali reakcija organizmo i pirmaja pakuote pirmomis dienomis? va ir ramiau pasidare jei cia taipp... smile.gif
tau gal ir panasiai buvo? man siaip menesiniu ir nebuvo , tik viena diena patepliojimas... unsure.gif

na taip.. patepe patepe, tiesiog ikloto uzteko ir viskas irnesakyk.gif vienas malonumas tokios mmm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 06, 12:40)
na taip.. patepe patepe, tiesiog ikloto uzteko ir viskas irnesakyk.gif vienas malonumas tokios mmm  bigsmile.gif

jo..jei visad tokios mmm bus tai tikras malonumas.. thumbup.gif na bet cia gali ir nebesusigaudyt ar tos mmm yra, ar ne ,,, kad netycia nepastotum unsure.gif
kaip cia zinot?
doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2007 06 05, 20:06)
lotuliukas.gif Va kaip būna. Sorry, nežinojau, kad tu ne Lietuvoje. Bet svarbiausia - išsiaiškinom.  ax.gif

thumbup.gif 4u.gif smile.gif Dekui mirksiukas.gif
Papildyta:

QUOTE(Dasha @ 2007 06 04, 08:47)
kazkaip ta isheivija vis pramusha.

Kaip cia ta minti suprast???? g.gif
Atsakyti
kuku yasminellininkes, kur visos dingot?
wink.gif
Atsakyti
nu blin po tos pirmos pakuotes tooookios menesines prasidejo blink.gif gyvenime tokiu nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 09, 09:30)
nu blin po tos pirmos pakuotes tooookios menesines prasidejo  blink.gif  gyvenime tokiu nebuvo..

Tookios geraja ar blogaja prasme??
Atsakyti
QUOTE(Villy @ 2007 06 09, 11:45)
Tookios geraja ar blogaja prasme??

blogaja. labai gausios, labai.. ors va ketvirta diena jau visai nedaug, bet pirmos trys buvo kosmaras..
Atsakyti
Sveikos:) na as irgi nesenai pradėjau gerti šias KT, iš šalutinių poveikių jaučiu tik galvos skausmą, bet ir tai nelabai stiprų, o šiaip tai nei spuogelių neatsirado, apetitas kaip tik pamažėjęs..Labai jomis džiaugiuosi:)
Atsakyti
Viskas, rytoj einu tegu man israso sitas tabletkas, uzkniso gumos. schmoll.gif
Tik bijau kad nepastoreciau, pries 4 metelius paskutini karta naudojau KT, tai nuo ju 10kg priaugau. blink.gif Dabar viska numeciau, bet bijau, kad atgal negriztu. Pakonsultuokit, prasau, ar taip nebuna... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(migluzele @ 2007 06 12, 21:11)
Viskas, rytoj einu tegu man israso sitas tabletkas, uzkniso gumos.  schmoll.gif
Tik bijau kad nepastoreciau, pries 4 metelius paskutini karta naudojau KT, tai nuo ju 10kg priaugau.  blink.gif Dabar viska numeciau, bet bijau, kad atgal negriztu. Pakonsultuokit, prasau, ar taip nebuna...  ax.gif

oooo kas tau jas turi israsyt? jos gi nereceptines mastau.gif
o man nei spuogu atsirado nuo ju, nei svoris augo.
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 06 12, 23:20)
oooo kas tau jas turi israsyt? jos gi nereceptines mastau.gif
o man nei spuogu atsirado nuo ju, nei svoris augo.

Taigi vat, kad cia, kur gyvenu, ju nieks siaip vaistinej neduoda. Reikia kas puse metu lakstyt pas gydytoja, kad israsytu. Siutina, bet is kitos puses gal ir gerai, vis tiek pries israsant apziuri, kad viskas savo vietoj butu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(migluzele @ 2007 06 13, 10:08)
Taigi vat, kad cia, kur gyvenu, ju nieks siaip vaistinej neduoda. Reikia kas puse metu lakstyt pas gydytoja, kad israsytu. Siutina, bet is kitos puses gal ir gerai, vis tiek pries israsant apziuri, kad viskas savo vietoj butu...  blush2.gif

aaa, nu jio is tikro ramu, bent pasitikrini good.gif nes as tai nustebus, kaip va merginos gali po kelis metus neiti i apziura.. sitaip nesirupint savim blink.gif
Atsakyti