Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(Eneisa_ly @ 2007 10 19, 15:59)
aga,man irgi taip net kelis kart buvo,kad isgeriau po tiek valandu,ir tfu tfu tfu dar KOLKAS nieko  biggrin.gif  (ale galim ir prisizaist taip kartais)

Labutis, as irgi pradejau sias tabletytes. Tai pirmos mano kt. Siaip tikrai negaliu pasiguosti kokiais stipriais pasaliniais poveikiais, apart to, kad pirmas dvi naktis nejo uzmigti:) Buvau jau nusigandusi, nes ir taip turiu problemeliu su nemiga,bet nieko, dvi dienas pavaiksciojau apsimiegojusi siaubingai,tai trecia diena kai jau luzau,tai ir ismiegojau kaip reikiant. Tai va,ir dabar miegas normaliai,tfu tfu tfu,nors geriu tabletes tik savaitele. Vienas tik toks moteriskas nemalonumas: isgeriau pirma tablete pirma men diena,tai va,jau septinta - o kraujas dar vis su manim. Vargina...Visad sirgdavau tris,maks. keturias dienas,o dabar jau savaite, ir jis vis dar pasirodo...O pasiskaicius Jusu komentarus supratau, kad tai net menesi gali uzsitesti. Ech..sunki musu dalia smile.gif tai va, siaip tai dziaugiuosi siomis tabletemis,tikiuosi viskas taip ir toliau bus tvarkojj: jokiu aptetitu nezmonisku ir dvigubos skaudancios krutines, jokiu spuogu ir vyrisko kuno NENORO:) linkiu visoms sekmes,parasysiu po antros savaites vartojimo,nes kaip tik ryt ji ir prasideda 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, geriu Yasminelle jau 5 men, dideliu nusiskundimu neturiu, tik tiek, kad jos man visiskai nesumazina menesiniu skausmu g.gif , pries tai gertos tabletes labai padejo, beveik nejausdavau nieko menesiniu metu, bet nuo ju buvo labai bloga schmoll.gif , na o siaip net pirma men pradejus gert nei kiek nepykino, jokiu kitu pasaliniu poveikiu irgi lyg neatsirado, beje buvau praleidusi 2 tabletes viena cikla(taip jau isejo blush2.gif ) ir nieko smile.gif nors jau buvau prisigalvojus, kad kazkas bus, kai jose tiek nedaug hormonu...ir pavelavus esu ne karta daugiau kaip 12 val, bet kolkas jos manes nenuvyle del apsaugos nuo nestumo tongue.gif
Atsakyti
nuo situ tableciu priaugau 10kg. Na pries tai plonute labai buvau, bet vis vien nieko cia malonaus, drabuziu dydis padidejo...
Atsakyti
Sveikos. Prisidedu ir aš prie tų, kurios pradėjo vartoti šitas KT. Šiaip praėjo dar tik dvi savaitės, ir nors ir savijauta labai nekokia, bet tikiuosi, kad praies.
Tik va dabar neramina tokia problemėlė. Kai baigėsi mm tai vis galvojau, kad pradžioj teplios ar panašiai, bet nieko tokio nebuvo. Praktiškai netepliojo iš vis. Tik va vakar ryte pradėjau šiek tiek kraujuot ir taip visą dieną, o dar prisidėjo ir skausmai pilvo apačioj. verysad.gif Bet tokiu normaliu krauju tik po nedaug. Tai vis mąstau, dėl ko čia taip, ar verta nerimaut, ar šiaip koks pašalinis poveikis pasireiškė. g.gif Gal kokių minčių kuri turit?
Atsakyti
sveikos
o as jau jas meciau,negaliu sakyti,kad man buvo nuo ju blogai,tikrai ir svorio nei vieno kg nepriaugau,nei pilvus skaudejo,nei dar kazkas buvo,bet va nerviskai tai jau veike,kazkokia nenormali buvau,todel nusprendziau nebegerti....
Atsakyti
labai keista kad priaugai svorio, nes jos netgi padeda numesti - nekaupia skysciu kaip kitos KT, as pati numeciau į kg be jokiu pastangu, tik post factum pastebejau. gal priezastis visai ne tabletese? mastau.gif o tiesiog kad arteja ziema ir daugiau valgyt pradedi ir pan
Atsakyti
QUOTE(Dasha @ 2007 11 05, 15:36)
labai keista kad priaugai svorio, nes jos netgi padeda numesti - nekaupia skysciu kaip kitos KT, as pati numeciau į kg be jokiu pastangu, tik post factum pastebejau. gal priezastis visai ne tabletese? mastau.gif o tiesiog kad arteja ziema ir daugiau valgyt pradedi ir pan

per vasara cia priaugau, ne ziema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(atviraj @ 2007 11 05, 15:21)
per vasara cia priaugau, ne ziema smile.gif

tai tik viena galimybe buvo kodel priaugai, vistiek manau, neverta kaltint tableciu, tuo labiau kad jos su drospirenonu - kas savaime negali sukelt svorio augimo.
Atsakyti
Sveikos.
Geriu daugiau nei dvi savaites šias KT.Šalutinis poveikis yra ir net labai nemenkas.
Po mėnesinių,praėjus porai dienų,kiekvieną dieną pradėjo tept krauju.Pasidarė nežmoniškas noras saldumynam.Pasidariau labai irzli,nervuota.Net už neuždarytas kambario duris galiu aprėkt žmogų ar dėl pasibaigusio sviesto gatava užsmaugt.Nenormalu.Beje ir miego žymiai sumažėjo,nes sugebu užmigt tik 00,00 ar 01,00 val.Negerai taip.Turbūt eisiu pas ginekologę savo vėl,nes žiūriu,kad jau viskas lipa virš ribų.
Atsakyti
Labutis,na,jau sugeriau pirmaja Yesminelle pakuote,dabar pertrauka ta savaitine blush2.gif Tai va,nu man lyg ir normaliai viskas,dideliu salutiniu poveikiu nepajutau,na tik apetitas kartais kazkoks keistokas(bet gi ziema arteja),nu ir nuotaikos biskiukas pasokineja,bet taip man visada budavo smile.gif nzn,nieko blogo negaliu pasakyti apie sias tabletytes,tik va.....beda...prasidejo pienlige blink.gif ir, aisku, kad nuo hormonu pasikeitimo....ech....vienos bedos toms moterims..nusipirkau MACMIROR zvakuciu,tai jau po antros dienos(nors reikia jas naudoti 8 dienas) lyg ir aprimo viskas,bet sunaudosiu jas vistiek visas. Tai va,vienintelis blogas dalykas,pradejus vartoti KT,na bet pasiskaiciau apie ta pienlige,tai ji ir siaip gali pasirodyti,ne tik nuo tableciu. Tai va,kas cia zino...Ok,sekmes visoms,o as eisiu pirkti antraja Yesminelle pakuote 4u.gif
Atsakyti
Gėriau apie 6-8 mėnesius.
Nežinau ar tai susiję, bet privalau parašyti, kad pastoti man pavyko tik 8 cikle po KT yasminele nutraukimo.
Atsakyti
As jau apie puse metu vartoju KT yesminelle. Priaugau kokius 5 kilogramus ir krutine dar vienu dydziu padidejo, nors ir taip ja nesiskudziau. Negaliu sakyti tiksliai, kad tai tik nuo siu KT, nes po kiekvienu man uzsidedavo vis po koki viena kita kilograma ir liemeneles dydi... verysad.gif Gal kazkam to labai reikia, bet mano atveju apsieiciau ir be kilogramu bei dar vieno liemeneles dydzio. Ir dar vienas dalykas, kuris neduoda ramybes, tai pilvo skausmas, kuris buna ne menesiniu metu. Manau, kad tai nuo KT... g.gif
Atsakyti