Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(*Rita* @ 2007 11 10, 22:54)
Gėriau apie 6-8 mėnesius.
Nežinau ar tai susiję, bet privalau parašyti, kad pastoti man pavyko tik 8 cikle po KT yasminele nutraukimo.

tai yra normalu, ginekologe tave turejo ispeti mirksiukas.gif kartais gali net ilgiau uztrukti.
Atsakyti
Labutis!
vartoju sias tabletes jau du menesiai, neuzilgo jau baigsiu antraja pakuote... kazkokiu dideliu salutiniu pojuciu nepastebiu, galvos neskauda, su nuotaika lyg viskas normaliai... rolleyes.gif tik vienintelis dalykas, kuris kelia sokiu tokiu abejoniu... pirmaji karta pries pasirodant menesinems, nezymiai patepliojo pries kokias 3 dienas... po to buvo normalios menesines kokias 5 dienas... dabar velgi, baigiu gerti pakuote, buvo 20 ciklo diena (mano ciklas paprastai 28 dienos) ir vel pradejo nezymiai teplioti, bet ne svieziu krauju, o tokiom tamsiom, sokoladines spalvos isskyrom... kas cia galetu buti? ar tai normalu? g.gif rodos tabletes geriu tuo paciu metu (net zadintuva telefone uzsistacius, kad nepamirsciau smile.gif ) tai net ir nezinau, nuo kada mano menesines prasideda, nuo kada man ta cikla skaiciuoti... gal vartojant KT sutrumpejo ir ciklas, nes pagal praeita menesi skaiciavau nuo tada kai prasidejo gausesnes mmm (tai buvo 26 ciklo diena)... tai ar tas tepliojimas normalu ir taip bus visa laika? ar cia vertetu susirupinti?
Atsakyti
QUOTE(akwa @ 2007 11 14, 11:46)
. tai ar tas tepliojimas normalu ir taip bus visa laika? ar cia vertetu susirupinti?

va va,man taip pat,tik kad tepa diena is dienos.eisiu penktad pas gydytoja,idomu,ka pasakys.gal pradzioj taip turi but,bet...
Atsakyti
Aš jau trečia pakuotę baigiu,bet irgi pirmus du mėn.tepliojo jau prieš mėnesines ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rraitux @ 2007 11 14, 22:45)
Aš jau trečia pakuotę baigiu,bet irgi pirmus du mėn.tepliojo jau prieš mėnesines ax.gif

tai turbut taip ir turi buti... vadinasi organizamas prisitaiko prie KT mastau.gif tik buvau sunerimus, ko cia teplioja taip anksti... doh.gif o tai nuo kada tada skaiciuoti cikla? kaip suprantu tas tepliojimas neieina i menesines (nors ir teplioja keliom dienom pries mmm)... kaip tu skaiciuoji? nuo tada kai prasideda gausesnes?

o del tepliojimo visa menesi... tai gal irgi tokia organizmo reakcija i KT... Laukine, kiek jau laiko vartoji siuos KT?

gal taip turi buti, bet tas tepliojimas vargina doh.gif
Atsakyti
QUOTE(akwa @ 2007 11 15, 12:26)
tai turbut taip ir turi buti... vadinasi organizamas prisitaiko prie KT  mastau.gif tik buvau sunerimus, ko cia teplioja taip anksti...  doh.gif o tai nuo kada tada skaiciuoti cikla? kaip suprantu tas tepliojimas neieina i menesines (nors ir teplioja keliom dienom pries mmm)... kaip tu skaiciuoji? nuo tada kai prasideda gausesnes?

o del tepliojimo visa menesi... tai gal irgi tokia organizmo reakcija i KT... Laukine, kiek jau laiko vartoji siuos KT?

gal taip turi buti, bet tas tepliojimas vargina  doh.gif

As tai skaiciuoju nuo gausesniu ax.gif Man atrodo,paskui nebebus tu tepliojimu.Sekmadieni jau baigiu paskutine pakuote,ir vel reiks eit recepto,oj,kaip mane tas nervina doh.gif
Atsakyti
As irgi vartoju siuos KT pirma menesi ir nuo 14ciklo dienos pradejo truputuka pateplioti ir truputuka krutys jautresnes pasidare.O siaip is visu bandytu sitos geriausiai tinka,nes nuotaikos svyravimu nera ir svoris neauga.
Atsakyti
QUOTE(akwa @ 2007 11 15, 11:26)
Laukine, kiek jau laiko vartoji siuos KT?

Aš pirmą pakuotę baiginėju.Vienas mėnuo.Nervina tie tepliojimai...Šeštad bus aišku,pakalbėsiu su gydytoja (:
Atsakyti
Teplojimai per 3 pirmas pakuotes yra normalu. Man buvo per 1,5 men. taip. Bet jeigu ir toliau teplios, rekia konsultuotis su gydytoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosemary @ 2007 11 15, 23:54)
Teplojimai per 3 pirmas pakuotes yra normalu. Man buvo per 1,5 men. taip. Bet jeigu ir toliau teplios, rekia konsultuotis su gydytoju smile.gif

aciu labai aciuks.gif dabar jau ramiau mirksiukas.gif
Atsakyti
tik pradejus gert yasminelle man irgi pradejo tepliot,ginekologe sake kad del to kad labai maza hormonu doze maziausia is visu,tai teko sugrizt prie senu,geriu lindinete 20,ir viskas vel po senovej,matai norejau naujesnes pabandyt doh.gif
Atsakyti
Labutis,vakar nusipirkau antra siu KT pakuote,pardave be recepto(pameciau kazkur). Tai va,as laaaaabai patenkinta siomis tabletmis,kazkoki salutiniai poveikiai,kaip jau rasiau anksciau,pasijaute gal tik pirmas dvi savaites, bet ir tai nelabai zymiai. Dabar viskas super, tfu tfu tfu!!! Menesines buvo kaip niekad lengvos,nei skausmu jokiu, nei ka, tris dienas pakraujavau ir visai negausiai ir svaru grazu:) Tepliojimu irgi jokiu, tai va, laaabai dziaugiuosi, tikiuosi ir toliau viskas taip klostysis 4u.gif Ok, sekmes, merginos, pakentekit truputeli tos, kurioms nepasiseke kaip man, manau, ne kiekvienas organizmas vienodai ir greitai priima naujoves, ypac kai kalba eina apie hormonus... Kai kam reikia daugiau kantrybes, taip kad laikykites drinks_cheers.gif
Atsakyti