Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

Sveikos panos mirksiukas.gif norejau uzklausti .... o ar vaistineje parduoda dbr be receptuko sitas KT ? ar geriau meluot, ir sakyt kad pameciau blink.gif ? pas ginekologa tikrai neisiu tu receptu prasyt doh.gif man jie lyg stomotologaj verysad.gif ziaurej bijau....zinau kad kada nors reikes, taciau dar nedabar..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Qlka @ 2008 02 04, 18:33)
Sveikos panos mirksiukas.gif  norejau uzklausti .... o ar vaistineje parduoda dbr be receptuko sitas KT ? ar geriau meluot, ir sakyt kad pameciau blink.gif  ? pas ginekologa tikrai neisiu tu receptu prasyt doh.gif  man jie lyg stomotologaj verysad.gif  ziaurej bijau....zinau kad kada nors reikes, taciau dar nedabar..... blush2.gif

Tikrai recepto reik... ax.gif As labai jaunai atrodau matyt, tai nepardave, o nusiunciau vyra, keliems men. i prieki uzpirko ir be recepto.
Atsakyti
norejau paklausti, jei visada is ryto geriau tabletes, o po pertraukos nusprendziu jas vakarais gerti.Ar nieko blogo nebutu?
Atsakyti
QUOTE(Katinėlis @ 2008 02 05, 18:53)
norejau paklausti, jei visada is ryto geriau  tabletes, o po pertraukos nusprendziu jas vakarais gerti.Ar nieko blogo nebutu?

Nu manau, kad tikrai nieko tokio nebus, juk po pertraukos gali ir išvis negert arba po tų 7 dienų kitas KT pradėt gert tai ir laiką keist man atrodo galima
Atsakyti
QUOTE(Qlka @ 2008 02 04, 17:33)
Sveikos panos mirksiukas.gif  norejau uzklausti .... o ar vaistineje parduoda dbr be receptuko sitas KT ? ar geriau meluot, ir sakyt kad pameciau blink.gif  ? pas ginekologa tikrai neisiu tu receptu prasyt doh.gif  man jie lyg stomotologaj verysad.gif  ziaurej bijau....zinau kad kada nors reikes, taciau dar nedabar..... blush2.gif

as ir recepto neturiu ir nesiruosiu del recepto eit pas gydytoja doh.gif as visa laika siunciu MB KT pirkti, jo paklausia recepto, tai tas labai graziai issisuka, sako receptas pas zmona, man reikia skubiai nupirkti ir bla bla bla, visada gauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(renatux22 @ 2008 01 18, 18:19)
sweikutes smile.gif geriu yesminelle jau gerus 8 menesius, bet va si menesi kazkodel pradejo teplioti sokoladinem isskyrom (o dar 5 tabletes like iki paskutines tabletes)  unsure.gif kas cia gali buti? ar reikia rimtai susirupinti? ar gali buti del to, kad dvi savaites nevyksta smileysex.gif ? biggrin.gif

Laba,

Siandiena buvau pas ginekologe ji man israse yesminelle ir pasake neisigask gali pradeti teplioti, tai reiskia, kad sios tabletes tavo organizmui bus per silpnos, nes ji minejo, kad yesminelle yra dvieju stiprumu g.gif
nzn, gal tavo organizmas priprato ir dabar reiketu gerti stipresnes ax.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti. Dabar geriu Gracial ir noriu jas mesti dėl to, kad gana senos ir nepatinka man jų šalutinis poveikis - dydžiu (o gal ir daugiau doh.gif ) padidėjusi krūtinė.
Nuo yasminelle gal neturėtų taip padidėti g.gif
Prisiskaičiau internete, kad nuo šių tablečių celiulitas atsiranda gana dažnai unsure.gif Ar kad turit tokį šalutinį poveikį? unsure.gif
Beje, kaip man dabar jas gerti? Po pertraukos tiesiog pirmą tabletę gert jau nebe gracial, o yasminelle ir tiek? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinside @ 2008 02 09, 19:16)
Sveikos, noriu paklausti. Dabar geriu Gracial ir noriu jas mesti dėl to, kad gana senos ir nepatinka man jų šalutinis poveikis - dydžiu (o gal ir daugiau  doh.gif ) padidėjusi krūtinė.
Nuo yasminelle gal neturėtų taip padidėti  g.gif
Prisiskaičiau internete, kad nuo šių tablečių celiulitas atsiranda gana dažnai  unsure.gif  Ar kad turit tokį šalutinį poveikį?  unsure.gif
Beje, kaip man dabar jas gerti? Po pertraukos tiesiog pirmą tabletę gert jau nebe gracial, o yasminelle ir tiek?  smile.gif

na cia kiekvienai savaip mnau su tuo krutines pdidejimu smile.gif man pvz geriant yasminelle buvo gan padidejusios bet jas meciau nes tu dienu skausmu neikiek neapmazino ir nuotaika svyravo siaubingai.. nuo lindynette taip pat dideles buvo, cilest kaip geriau taip pat dideles buvo wub.gif tai net nezinau wub.gif
o pradet gert gali po pertraukos arba net nedaryt pertraukos.. tai nedaro jokios itakos 4u.gif
Atsakyti
labas smile.gif neseniai pradejau naudoti "Yasminelle" jau ipusejo antra savaite. sias KT pradejau vartoti kaip ir nurodyta informacijos lapelyje,pirmaja (menesiniu) diena.po 7 dienu lytiskai santykiavau,taciau su draugu nenaudojome jokiu papildomu apsisaugojimo priemoniu.norejau paklausti,ar tikrai jau pacia pirma diena isgerusi pirmaja "Yasminelle" tablete tapau apsaugota nuo nestumo ?nes kazkaip neramu pasidare po lytinio akto.. unsure.gif vis galvojau ar tikrai viskas gerai ar tikrai nepastojau.
Atsakyti
QUOTE(kriausee @ 2008 02 10, 21:20)
labas  smile.gif  neseniai pradejau naudoti "Yasminelle" jau ipusejo antra savaite. sias KT pradejau vartoti kaip ir nurodyta informacijos lapelyje,pirmaja (menesiniu) diena.po 7 dienu lytiskai santykiavau,taciau su draugu nenaudojome jokiu papildomu apsisaugojimo priemoniu.norejau paklausti,ar tikrai jau pacia pirma diena isgerusi pirmaja "Yasminelle" tablete tapau apsaugota nuo nestumo ?nes kazkaip neramu pasidare po lytinio akto..  unsure.gif  vis galvojau ar tikrai viskas gerai ar tikrai nepastojau.

TIKRAI nepastojai smile.gif
Atsakyti
Dekuj mimosa uz atsakyma smile.gif tikrai labai palengvejo... smile.gif o tu pati jau seniai vartoji "yasminelle" ?
Atsakyti
Sveikos, as irgi naudoju Yasminele jau gal 2 metus, gydytoja pasiule kai tikjos atsirado, tai man jos labai patinka, nejauciu jokio salutinio poveikio bigsmile.gif
Atsakyti