Sveikos mergytės

, Yeesminelle KT gėriau nuo pat jų pirmųjų atsiradimo dienų LT, gydytoja išrašė,prieš tai gėriau novinete. Bendra KT gėrimo patirtis jau gana solidi 5,5 metų.
Mano nuomonė tokia, kad beveik visi daktarai atsiradus Yeesminelle, pradėjo jas skirti, (tikriausiai tam įtaką darė farmacijos kompanija ), tačiau mes visos nesusimastėm apie vieną dalyką

: kad tai yra "aceit" naujos kartos tabletės, ir niekas tiksliai nežinojo jų ilgalaikio vartojimo poveikį

.
Mano patirtis byloja, kad nuo pradžių geriant Yeesminelle, viskas būna tiesiog puiku: išnyksta spuogai, kai kurioms sumažėja apetitas, oda pasidaro lygesnė, mmm būna trunpesnės ir dažniausiai negausios, ir šiaip visas jautrumas organizmo yra sumažėjęs
BET VISI GERI AR BLOGI POŽYMIAI PRIKLAUSO NUO MŪSŲ ORGANIZMO INDIVIDUALUMO.
bet reikia nepamiršti, kad kai geriam KT mūsų gimda neveikia, už ją veikia KT, tai nėra gerai.
Mano blogoji šių KT patirtis:
- brangioji vietelė sausa ir niekas beveik nepadėjo
- pienligės proveržiai
- sumažėjęs noras
- po ilgo Yeesminelle gėrimo organizmas pradėjo sparčiai priešintis: atsirado visi nėštumo siptomai, nors

ir nebuvo, baisiai jautri pasidariau, krūtinės jautrumas, pilvo nereguliarūs skausmai, o kas baisiausia, kad tie skausmai maždaug gimdos srityje, tai kelia didžiausią nerimą, gėrimo metu užeidavo neaiškųs migreniniai galvos skausmai

Tad nusprendžiau padėti visam šitam tašką , ir nebegerti jokių tablečių, kažkaip atėjo didelė baimė, kad nors visi ir sako kad vaisingumui tai nekenkia, bet man kažkaip atrodo priešingai, juk vistiek tai nenatūralus dalykas.
Man visuomet buvo įdomu, kodėl tik maža dalis moterų po KT nuraukimo pastoja per pirmus du mėnesius, o didesnioji dalis gali to laukti ir iki metų.
Visihkai pritariu - as taip pat vartoju sias KT nuo pirmu dienu atsiradimo LT. Iki tol kiek KT buvau bandziusi tai man siaubingai netiko - galvos skausmai, nuotaiku kaita bei svorio svyravymai.
Gydytoja labai isreklamavo sias naujas KT, todel nutariau pabandyti - pradzioje jokiu salutiniu poveikiu nejutau, labai dziaugiausi, na gal svoris tik truputi pakito, bet maniau, kad pavalgiau daugiau ir tiek
Taigi apsisprendziau mesti gerti jas, paskutine savaite kaip vartoju... Tik aisku nepatogumas bus del apsaugos, bet dabar apsauga yra o noro nera, tai gal geriau tada kiti budai