Įkraunama...
Įkraunama...

kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

Sveikutes

niu va vakar isgeriau pirma tabletyte, bet paskaityt SM atsiliepimus sugalvojau tik siandien doh.gif Prisiskaiciau apie salutinius poveikius, tai dabar bijosiu unsure.gif
Cia mano pirmi KT, tai galvoju gal reik jau nebegert daugiau doh.gif Ar rizikuot ir tiketis, kad nepajausiu baisiu salutiniu poveikiu?
Na kodel mum, moterim, taip sunku verysad.gif Nesugeba israst nieko, kas tikrai palengvintu gyvenima doh.gif
Atsakyti
mexica
nebijok, mes beveik visos geriam KT, jau tokia ta mūsų predermė biggrin.gif
tiesiog pabandyk ir stebėk savo organizmą, jei nieko nepajausi tai gerk toliau, o jei kas netaip bus pasikonsultuok su gine ir pakeisk tabletas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo T_I_O_X: 11 gruodžio 2007 - 15:09
sveikos biggrin.gif sias kontraceptines geriu jau daugiau nei puse metu ir tai pirmosios mano kontraceptines. vienintelis pastebejimas po trumpo laiko, vartojant tabletes - krutines padidejimas unsure.gif . daugiau jokio salutinio poveikio doh.gif
Atsakyti
Gėriau Yarina, dabar gydytoja patarė pereiti prie Yasminelle, kaip supratau, kad padarius 7 d. pertrauką, turiu gerti tabletę, kaip įprastai, tik skirtumas tas, kad vietoj Yarina dabar tai bus Yasminelle, bet po to pašniukštinėjau internete ir visai susipainiojau, neva, naują KT, t.y. Yasminelle reikia pradėti gerti pirmą mm dieną arba nedaryti pertraukos (iš instrukcijos taip pat nieko gero neupratau) doh.gif , žodžiu, tai kaip ten turi būti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aisvyde @ 2007 12 13, 18:27)
Gėriau Yarina, dabar gydytoja patarė pereiti prie Yasminelle, kaip supratau, kad padarius 7 d. pertrauką, turiu gerti tabletę, kaip įprastai, tik skirtumas tas, kad vietoj Yarina dabar tai bus Yasminelle, bet po to pašniukštinėjau internete ir visai susipainiojau, neva, naują KT, t.y. Yasminelle reikia pradėti gerti pirmą mm dieną arba nedaryti pertraukos (iš instrukcijos taip pat nieko gero neupratau) doh.gif , žodžiu, tai kaip ten turi būti? 4u.gif

Daryk pertrauka kaip paprastai ir taip kaip gertum Yarina tabletyte si kart gersi Yasminelle wink.gif
Pati klausiau gydytojos kai nuo pleistro pereidinejau, tai sake jokiu budu negert pirma menesiniu, kurios pasirodo per pleistru klijavimo pertrauka, diena o daryt pertrauka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2007 12 13, 19:07)
Daryk pertrauka kaip paprastai ir taip kaip gertum Yarina tabletyte si kart gersi Yasminelle wink.gif
Pati klausiau gydytojos kai nuo pleistro pereidinejau, tai sake jokiu budu negert pirma menesiniu, kurios pasirodo per pleistru klijavimo pertrauka, diena o daryt pertrauka mirksiukas.gif

Ačiū, vadinasi, teisingai supratau gydytoją, mažiau reikia knaisiotis po internetą biggrin.gif Na, va, ką tik išgėriau, dabar sėdėsiu ir lauksiu šalutinio poveikio (tfu, tfu, tfu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raasma @ 2007 11 29, 17:43)
  Tiesa, pienlige ir mane pradejo kamuot unsure.gif  nesu tikra ar cia nuo ju, taciau visko gali buti.

QUOTE(T_I_O_X @ 2007 12 11, 13:23)
Mano blogoji šių KT patirtis:
- brangioji vietelė sausa ir niekas beveik nepadėjo
- pienligės proveržiai
- sumažėjęs noras  smileysex.gif

As ir naudoju jau trecia pakuote.... Visa pirma menesi tepliojo doh.gif , antra ir dabar jau trecia kamuoja pienlige doh.gif . Noriu nustoti vartoti, nes siaip normaliai, jei jokiu antibiotiku nevartoju, pienliges nebuna unsure.gif Eisiu kita savaite pas gydytoja, gal galesiu nutraukti nepabaigus pakuotes unsure.gif
Ir mane sausumas kamuoja ir odyte aplink suskilineja...
Po visu situ kad ir koks noras ar nenoras butu isdykauti, nebelabai ir galiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(T_I_O_X @ 2007 12 11, 13:23)
4u.gif  Sveikos mergytės  4u.gif , Yeesminelle KT gėriau nuo pat jų pirmųjų atsiradimo dienų LT, gydytoja išrašė,prieš tai gėriau novinete. Bendra KT gėrimo patirtis jau gana solidi 5,5 metų.
Mano nuomonė tokia, kad beveik visi daktarai atsiradus Yeesminelle, pradėjo jas skirti, (tikriausiai tam įtaką darė farmacijos kompanija ), tačiau mes visos nesusimastėm apie vieną dalyką blink.gif : kad tai yra "aceit" naujos kartos tabletės, ir niekas tiksliai nežinojo jų ilgalaikio vartojimo poveikį doh.gif .

Mano patirtis byloja, kad nuo pradžių geriant Yeesminelle, viskas būna tiesiog puiku: išnyksta spuogai, kai kurioms sumažėja apetitas, oda pasidaro lygesnė, mmm būna trunpesnės ir dažniausiai negausios, ir šiaip visas jautrumas organizmo yra sumažėjęs biggrin.gif 
BET VISI GERI AR BLOGI POŽYMIAI PRIKLAUSO NUO MŪSŲ ORGANIZMO INDIVIDUALUMO.
bet reikia nepamiršti, kad kai geriam KT mūsų gimda neveikia, už ją veikia KT, tai nėra gerai.
Mano blogoji šių KT patirtis:
- brangioji vietelė sausa ir niekas beveik nepadėjo
- pienligės proveržiai
- sumažėjęs noras  smileysex.gif
- po ilgo Yeesminelle gėrimo organizmas pradėjo sparčiai priešintis: atsirado visi nėštumo siptomai, nors  nestuke.gif  ir nebuvo, baisiai jautri pasidariau, krūtinės jautrumas, pilvo nereguliarūs skausmai, o kas baisiausia, kad tie skausmai maždaug gimdos srityje, tai kelia didžiausią nerimą, gėrimo metu užeidavo neaiškųs migreniniai galvos skausmai doh.gif  verysad.gif
            gun_bandana.gif  Tad nusprendžiau padėti visam šitam tašką , ir nebegerti jokių tablečių, kažkaip atėjo didelė baimė, kad nors visi ir sako kad vaisingumui tai nekenkia, bet man kažkaip atrodo priešingai, juk vistiek tai nenatūralus dalykas.
Man visuomet buvo įdomu, kodėl tik maža dalis moterų po KT nuraukimo pastoja per pirmus du mėnesius, o didesnioji dalis gali to laukti ir iki metų.

Visihkai pritariu - as taip pat vartoju sias KT nuo pirmu dienu atsiradimo LT. Iki tol kiek KT buvau bandziusi tai man siaubingai netiko - galvos skausmai, nuotaiku kaita bei svorio svyravymai.
Gydytoja labai isreklamavo sias naujas KT, todel nutariau pabandyti - pradzioje jokiu salutiniu poveikiu nejutau, labai dziaugiausi, na gal svoris tik truputi pakito, bet maniau, kad pavalgiau daugiau ir tiek blush2.gif
dabar daugiau kaip metai kaip vartoju ir turiu stai ka:
1) visishka sausuma apatineje vieteleje
2) visihkas mylejimosi noro praradimas - tiesiog nejauciu jokio poreikio smileysex.gif
3) kartais krutines skausmai pries mm, kai nevartojau naturaliai to nebudavo
Taigi apsisprendziau mesti gerti jas, paskutine savaite kaip vartoju... Tik aisku nepatogumas bus del apsaugos, bet dabar apsauga yra o noro nera, tai gal geriau tada kiti budai ax.gif
Atsakyti
sveikutes, ar yra normalu jei geriant KT jauciu sunkuma kojose, labai bijau kad neprasidetu visokios problemos su kojom, nes pas mano mama yra venu issipletmas. Gydytoja tik numojo ranka, sako taip turi but, ar jus jauciat kazka panasaus?
Atsakyti
QUOTE(Dinara @ 2007 12 19, 11:27)
sveikutes, ar yra normalu jei geriant KT jauciu sunkuma kojose, labai bijau kad neprasidetu visokios problemos su kojom, nes pas mano mama yra venu issipletmas. Gydytoja tik numojo ranka, sako taip turi but, ar jus jauciat kazka panasaus?

Na siaip kiek esu bandziusi KT tai sunkumo kojose niekada nejauciau g.gif g.gif
Atsakyti
matyt teks nutraukt vartojima, nes kazkaip pradejau blogai jaustis, kazkaip krutine spaust pradejo, akyse vaizdas plaukia, buvau siandien poliklinikoj, bet priimti gales tik po nauju metu doh.gif o privaciai pas ginekologa daugiau neisiu, jis tik vienintelis pas mus, kai buvau praeita karta man pasake, kad esu 5 savaite nescia, kaip veliau isaiskejo kad jokio nestumo nebuvo, as du menesius vaiksciojau su kiausidziu uzdegimu nieko nezinodama...
Atsakyti
dar toki dalyka atradau, nuo sumazejusio noro myletis labai padeda tabletes firmos sprunk- jansen, tiesa nepigios, kainuoja apie 70 lt menesiui, didina libido ir susijaudinima, isgeriau dvi tai tikrai pajutau skirtuma, ir vyras liko patenkintas.. blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti